در نامه ای به وزیر امور خارجه سازمان ملل ، عباس اراكچی و رئیس شورای امنیت سازمان ملل و مدیر كل آژانس بین المللی انرژی اتمی ، بر لزوم انجام اقدامات ویژه برای محافظت از امکانات و مواد هسته ای تأكید كرد.
در این نامه ، وزیر امور خارجه به رژیم صهیونیستی و پیامدهای هرگونه ماجراجویی مسئولیت قانونی دولت ایالات متحده هشدار داد: جمهوری اسلامی ایران تمام اقدامات لازم را برای محافظت و دفاع از شهروندان به هر طریقی انجام خواهد داد. مانند گذشته ، ایران به شدت به هر ماجراجویی صهیونیستی اسرائیل هشدار می دهد و به هرگونه تهدید یا اقدامی که نقض شده است ، محکم واکنش نشان می دهد.
متن نامه وزیر امور خارجه به شرح زیر است:
متعالی
آقای آنتونیو گوترس
دبیر -عمومی سازمان ملل
آقای Evangeli C Sakris
رئیس شورای امنیت سازمان ملل
آقای رافائل ماریانو گروسی
مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی
سلام
من می خواهم توجه شما را به تهدیدهای مکرر رژیم صهیونیستی اسرائیل برای حمله به تأسیسات مسالمت آمیز جمهوری جمهوری اسلامی ایران جلب کنم. وی گفت ، در آخرین اخبار ، گزارشی که توسط شبکه خبری CNN در تاریخ 5 ماه مه منتشر شده است ، به گفته مقامات آمریکایی ، رژیم صهیونیستی در حال آماده سازی برای حمله به تسهیلات جمهوری اسلامی ایران ، زیرساخت ها و اماکن هسته ای است.
1. برنامه مسالمت آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی بود و هیچ یک از گزارش های آژانس بین المللی انرژی هسته ای منحرف نشده و صلح آمیز اثبات نشده است.
2. طبق تصمیمات و تصمیمات کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی ، تهدید به حمله به تسهیلات هسته ای منجر به قوانین بین المللی ، منشور سازمان ملل و نقض منشور آژانس بین المللی انرژی هسته ای می شود. در این زمینه ، تصمیم چهارم کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی هسته ای موارد زیر را می پذیرد: “هرگونه حمله مسلحانه و تهدید به تأسیسات هسته ای اختصاص یافته برای اهداف مسالمت آمیز ، به عنوان نقض اصول سازمان ملل متحد ، منشور سازمان ملل در نظر گرفته می شود.” سومین تصمیم اجلاس کنفرانس عمومی IAEA همچنین بیان شده است: “حمله مسلحانه به تأسیسات هسته ای می تواند رادیواکتیو را با عواقب جدی فراتر از مرزهای خود منتشر کند ، که به صورت رادیواکتیو مورد حمله و فراتر از مرزهای آن قرار گرفته اند.” سومین تصمیم کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی هسته ای تصدیق می کند: “تهدید به حمله به تسهیلات هسته ای تحت حمله مسلحانه یا تسهیلات هسته ای محافظت شده در کار یا مرحله ساخت و ساز ، به ناچار شرایطی را ایجاد می کند که در آن شورای امنیت سازمان ملل به ناچار مطابق با مفاد منشور سازمان ملل متحد عمل می کند.”
اولین سند تصویب پیمان پیمان پیمان پیمان ، “حمله به تأسیسات مسالمت آمیز هسته ای ، حمله یا تهدید امنیت هسته ای عواقب سیاسی ، اقتصادی و زیست محیطی خطرناک و خطرناک در معرض خطر است.”
1. حمله به تأسیسات هسته ای نیز توسط شورای امنیت محکوم شد. در تصمیمی در تاریخ 6 ژوئن ، این شورا حمله به اشغال صهیونیستی از مرکز تحقیقات هسته ای عراق را به شدت محکوم کرد و به وضوح منشور سازمان ملل و هنجارهای حقوق بین الملل سازمان ملل را نقض کرد و از رژیم خواست تا در آینده از چنین اقدامات و تهدیداتی جلوگیری کند. این شورا همچنین تأکید کرد که این حمله تهدیدی جدی برای یکپارچگی رژیم آژانس بین المللی انرژی هسته ای است و از رژیم اسرائیل خواست که تمام امکانات هسته ای خود را تحت آژانس بین المللی انرژی هسته ای قرار دهد.
1. رژیم صهیونیستی اسرائیل تنها تهدید بزرگ برای صلح و امنیت منطقه ای و جهانی با برنامه هسته ای منتشر نشده است. در این زمینه ، باید فشارهای گسترده بین المللی بر این رژیم و تهدید هسته ای اعمال شود. این رژیم هیچ عضوی از معاهدات خلع سلاح در مورد کشتار جمعی ندارد و جامعه بین المللی باید آن را وادار به نابودی برنامه سلاح هسته ای و معرفی عنوان به عنوان بخشی از سلاح هسته ای کند.
در دهه های گذشته اسرائیل ، تهدیدها و پرخاشگری رژیم صهیونیستی علیه برخی از کشورهای منطقه در دهه های اخیر به عمد و مکرر روح و متن منشور سازمان ملل ، به ویژه ماده 6 ممنوعیت تهدید یا زور را نقض کرده است. در این زمینه ، این رژیم تهدیدی جدی برای حمله به تأسیسات مسالمت آمیز هسته ای ، زیرساخت ها و مناطق هسته ای ایران ، تهدید جدی برای صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی و شورای امنیت مسئول حفظ صلح و امنیت بین المللی است. آژانس بین المللی انرژی اتمی باید بلافاصله به این موضوع بپردازد ، و مدیر کل به وضوح این تهدیدات را برای حفظ قابلیت اطمینان و بی طرفی آژانس محکوم می کند.
طبق قوانین بین المللی ، جمهوری اسلامی ایران تمام اقدامات لازم را برای محافظت و دفاع از شهروندان ، علایق و امکانات خود در برابر هرگونه اقدام تروریستی یا مخرب انجام خواهد داد. مانند گذشته ، ایران به شدت به هر ماجراجویی صهیونیستی اسرائیلی هشدار می دهد و به هرگونه تخلف یا اقدام محکم واکنش نشان می دهد. علاوه بر این ، ما معتقدیم که جمهوری اسلامی ایران حمله به تسهیلات هسته ای توسط رژیم صهیونیستی و دولت ایالات متحده به مسئولیت قانونی کمک می کند. در این زمینه ، تحت ادامه چنین تهدیداتی ، جمهوری اسلامی ایران برای محافظت از امکانات هسته ای و موادی که بعداً آژانس بین المللی انرژی اتمی را آگاه می کند ، باید اقدامات ویژه ای انجام دهد.
ثبت نامه به عنوان یک سند رسمی با شورای امنیت و آژانس بین المللی انرژی اتمی افزایش این دستور است.
عباس اراکچی
وزیر امور خارجه
ارسال پاسخ