بعدی- مقدمه هر پایان نامه ممکن است آخرین فصلی باشد که باید تکمیل شود، به غیر از در نظر گرفتن چکیده. با این حال، نباید آن را به عنوان آخرین قسمت دید.
بر اساس گزارش فردا، در ابتدای مطالعه، باید یک مقدمه کلی بنویسید یا حتی یک پیش نویس از پیشنهاد، راه حل یا ایده خود ارائه دهید و بیان کنید که چرا می خواهید یک موضوع خاص را مطالعه کنید و چه نتایجی از تحقیق خود انتظار دارید.
در واقع، شما می توانید ایده های خود را در هر زمانی گسترش دهید و دائماً موضوع اصلی را به خود یادآوری کنید، که به شما کمک می کند مطمئن شوید که در مسیر درست تحقیق هستید. مقدمه فصل اول هر پایان نامه را تشکیل می دهد که در آن نویسنده خواننده را با موضوع تحقیق و اهمیت آن آشنا می کند.
مقدمه بخشی است که خواننده را به متن اصلی می کشاند و باید به گونه ای سازماندهی شود که خواننده را تشویق به ادامه مطالعه کند. اطلاعات ارائه شده در قسمت اول پایان نامه و مقدمه باید به گونه ای باشد که ویژگی های کلی تحقیق را در جملاتی ساده، واضح، علمی و ساختار یافته برای خواننده بیان کند. اهمیت تحقیق، محدودیت ها و موانع تحقیق، چارچوب نظری و علمی تحقیق و پیشینه تحقیق از مواردی است که باید در مقدمه بیان شود.
قسمت اول مقدمه بسیار مهم است زیرا قسمتی است که توجه خواننده را به خود جلب می کند. در ابتدا باید موضوع اصلی تحقیق بیان شود و در ادامه متن پیشینه و اهداف اجرایی تحقیق بیان شود. شیوه نگارش مقدمه باید از تمام تا جزئیات باشد و محقق ابتدا جنبه های کلی کار خود را بیان کند و سپس به جزئیات بپردازد. یکنواختی مطالب ذکر شده در مقدمه مهم است و نویسنده باید از یکنواختی مطالب اطمینان حاصل کند.
بخش اول پایان نامه “مقدمه” شامل بخش های زیر است:
• به وضوح بیان کند که مشکل مورد بررسی در تحقیق یا تحقیق چیست و هدف تحقیق چیست.
• در مقدمه همه چیز را به یکباره نگویید، تمرکز اصلی را روی بحث ها بگذارید.
• در مقدمه اهمیت موضوع تحقیق را بیان کرده و ارزش تحقیق را ذکر کنید.
به یاد داشته باشید که رسالت و هدف اصلی مقدمه این است که به خواننده نشان دهد چرا تحقیق انجام شده و هدف محقق چه بوده است. اینکه دقیقاً چه موضوع و موضوعاتی در پایان نامه بررسی می شود و موضوع و هدف اصلی تحقیق چیست.
ویرایش و تنظیم مجدد محتوا
درست مانند نوشتن هر مقاله دیگری، ویرایش و تغییر محتوا می تواند کیفیت کار شما را بهبود بخشد. مقدمه در جلب توجه خواننده از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا می تواند خواننده را به مسیر خاصی از تحقیق سوق دهد. بهترین راه برای اطمینان از اینکه زمان کافی برای سازماندهی و بازنگری تحقیق خود صرف می کنید این است که مطالب را چندین بار بخوانید.
منبع: skillyouneed
ارسال پاسخ