فلاپی عسل سرشار از ترکیبات گیاهی مفید ، آنتی اکسیدان ها و خصوصیات ضد باکتریایی است و ممکن است در کاهش دیابت ، سلامت قلب ، بهبود زخم و حتی سرفه در کودکان نقش داشته باشد.
به گفته انتخابتو ، به نقل از هپیت لاینعسل یک مایع چسبناک و شیرین است که توسط زنبورها از شهد گل تولید می شود. از آن به عنوان شیرین کننده های طبیعی و غذا در غذا ، دسرها و نوشیدنی های جهان استفاده می شود. با این حال ، عسل نه تنها یک غذای خوشمزه دارد ، بلکه طیف وسیعی از ویژگی های درمانی را نیز در زیر خواهیم داشت.
1 منبع مغذی طبیعی
هر قاشق غذاخوری عسل (حدود 2 گرم) حاوی 2 کالری و 2 گرم کربوهیدرات است. روغن و پروتئین عسل وجود ندارد و فیبر تقریباً صفر است. با این حال ، حاوی مقدار کمی ویتامین ها و مواد معدنی مانند ریبوفلاوین و مس است. اگرچه برای تأمین این نیازهای روزانه کافی نیست ، اما آنچه عسل را از سایر شیرین کننده ها متمایز می کند ، وجود پلی فنول ها است. ترکیبات گیاهی با اثرات مثبت بر سلامتی.
2. پر از آنتی اکسیدان
این منبع غنی از ترکیب بیولوژیکی گیاهی مانند عسل ، فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک با حداقل پردازش است. این ترکیبات آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند که رادیکال های آزاد مضر در بدن را خنثی می کنند و از وخیم شدن سلول جلوگیری می کنند. مطالعات نشان داده است که مصرف عسل می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری مانند دیابت نوع 2 ، بیماری قلبی و پیری زودرس کمک کند.
1. گزینه بهتر از قند برای کنترل قند خون
در حالی که عسل سطح قند خون مانند سایر قند را افزایش می دهد ، برخی از مطالعات نشان داده اند که ترکیبات آنتی اکسیدان ممکن است در کاهش خطر ابتلا به دیابت متابولیک و نوع 2 نقش داشته باشند. عسل می تواند سطح آدیپونکتین هورمون را افزایش دهد ، که به تنظیم قند خون و کاهش التهاب کمک می کند. مصرف روزانه همچنین می تواند سطح قند خون گرسنگی را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود بخشد. با این حال ، باید تأکید کرد که مصرف عسل نیز باید متوسط باشد ، زیرا نوعی قند است.
1. پشتیبانی از سلامت قلب
برخی از مطالعات نشان داده اند که عسل متعادل می تواند به کاهش فشار خون ، بهبود میزان چربی خون و تنظیم ضربان قلب کمک کند. عسل همچنین می تواند از مرگ سلولهای سالم جلوگیری کند. کار بیش از 5 زن بالای 5 سال ارتباط بین متوسط مصرف عسل و خطر کمتری از فشار خون بالا نشان داده است. علاوه بر این ، وجود ماده ای به نام “پروپولیس” در عسل خام در بهبود کلسترول و تری گلیسیریدها مؤثر است. با این حال ، تحقیقات طولانی مدت انسانی برای تأیید این اثرات لازم است.
1. شتاب زخم ها و سوختگی ها
استفاده از عسل به عنوان یک درمان موضعی برای زخم ها و سوختگی ها دارای سابقه طولانی است و هنوز هم امروزه مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعات در این زمینه نشان داده است که عسل در درمان سوختگی های سطحی بسیار مؤثر است و پس از پیامدهای فشرده سازی زخم های عفونی است. عسل مانوکا یکی از گونه های عسل خصوصی است که در درمان سوختگی فعالیت می کند. دلیل اصلی این ویژگی را می توان در خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی عسل یافت. البته در صورت سوختگی شدید ، پزشک باید دیده شود.
1. سرفه را در کودکان کاهش دهید
سرفه یکی از شکایات متداول است که ممکن است خواب و کیفیت زندگی کودک و والدین را در بین کودکان مبتلا به عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی مختل کند. تحقیقات نشان داده است که عسل در کاهش علائم سرفه از “دیفان هیدرامین” مؤثرتر است و حتی ممکن است زمان سرفه را کاهش دهد. همچنین در افزایش کیفیت کیفیت خواب کودکان و والدین نقش دارد. بر خلاف برخی از داروهای ضد سمیت ، عسل عوارض جانبی ندارد. با این حال ، به دلیل خطر “بوتولیسم” ، لازم به ذکر است که دادن عسل به کودکان زیر یک سن ممنوع است.
1. کاربرد آسان در رژیم
عسل را می توان به راحتی برای رژیم غذایی روزانه اعمال کرد. می توان از آن برای شیرین کردن ماست ، چای ، قهوه یا پخت و پز استفاده کرد. با این حال ، باید توجه داشت که عسل نوعی قند است و مصرف بیش از حد ممکن است باعث افزایش وزن و افزایش دیابت یا خطر بیماری های قلبی شود.
سرانجام ، عسل یک ماده طبیعی با خاصیت غذایی و خاصیت درمانی است. اگرچه تمام نشده است ، اضافه کردن مقدار خوبی از عسل به رژیم غذایی ممکن است فواید مهم سلامتی باشد. عسل ، از سلامت قلب گرفته تا زخم های شفابخش و کنترل قند خون ، عسل یک گزینه خوشمزه و مفید و همچنین غذاهای روزانه است.
ارسال پاسخ