نرگس سلیمانی در سالهای اخیر بهعنوان چهرهای با کنشها و گرایشهای سیاسی متفاوت از خانوادهاش برجسته شده است.
بهترین برای: نرگس سلیمانی در سالهای اخیر بهعنوان چهرهای با کنشها و گرایشهای سیاسی متفاوت از خانوادهاش برجسته شده است. برخلاف آنچه از خانواده سلیمانی که به گفتمان های منحصر به فردش در اردوگاه اصولگرایان شهرت دارند، انتظار می رفت، نرجس سلیمانی گام های مستقل تری در عرصه سیاست برداشت.
یکی از اولین نشانه های این شکاف فکری، مخالفت خانواده سلیمانی به ویژه برادر و خواهرش با ورود نرجس به عرصه سیاست بود. خانواده وی معتقد بودند که پدرشان سردار سلیمانی برای جلوگیری از ورود فرزندانش به عرصه سیاست ارثی را به فرزندانش واگذار کرده است، اما همسر نرجس سلیمانی نقش موثری در حمایت از این تصمیم داشت.
نرگس سلیمانی چگونه وارد دنیای سیاست شد؟
نرجس سلیمانی اولین فرزند و دختر بزرگ سردار قاسم سلیمانی است. وی دو خواهر به نامهای فاطمه و زینب نیز دارد. در فیلمهای منتشر شده از منزل سردار قاسم سلیمانی پس از شهادت، دو دختر خردسال نرجس سلیمانی به نامهای فاطمه و زینب دیده میشوند که گفته میشود وی تا آن زمان در مالزی زندگی میکرده است.
همسر نرجس سلیمانی سید ابوذر خضرایی افضلی است که در زمان شهرداری محمدباقر قالیباف صاحب امتیاز روزنامه تهران موزور بود. روزنامه امروز تهران با نام «صبح نو» از سال 1395 به سردبیری حسین قربان زاده (مشاور رئیس مجلس و دبیر کارگروه مشورتی تحول مجلس) منتشر می شود. .
اعتراض خانواده به کاندیداتوری شورای شهر
اعلام کاندیداتوری نرجس سلیمانی برای شورای شهرداری در خرداد 1400 واکنش های گوناگون و البته مخالفت های خانوادگی را به همراه داشت. با وجود این، نام او در لیست تندروهای «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب» قرار گرفت. سهراب سلیمانی برادر سردار قاسم سلیمانی در دوران کاندیداتوری نرجس سلیمانی با انتشار پستی در اینستاگرام خود نوشت: از برادر شهیدم و گاریپ، روح بزرگ و پاکم عذرخواهی می کنم، تلاش کردم اما ناکام ماندم، به اذن خدا. خدا آبروی شما را حفظ کند در آن زمان خبرگزاری موج مدعی شده بود که همسر نرجس سلیمانی یکی از دلایل مقاومت خانواده سلیمانی در برابر کاندیداتوری در انتخابات شورای شهر تهران بوده است.
انتقادات علیرضا زاکانی
یکی از بخش های مهم فعالیت نرجس سلیمانی در شورای شهر، انتقادات مکرر وی از علی رضا زاکانی شهردار تهران بود. او بارها زاکانی را به خاطر مشکلات مدیریتی و عملکرد ضعیف شهرداری مورد حمله قرار داد. زاکانی در یکی از جلسات شورای شهر به طعنه گفت: زمانی که مدیران ارشد شهرداری در انتخابات ریاست جمهوری حضور داشته باشند، شهر توسط کارکنان اداره می شود. نرجس در این نشست با تاکید بر اینکه «وقتی مقبولیت از بین رفت، مشروعیتی وجود ندارد»، انتقادات پنهانی از زاکانی داشت که قدرت تصمیمگیری و استقلال خود را در مقابل شخصیتهای سیاسی اصولگرا نشان داد.
واکنش به پرونده مهسا امینی
نرگس سلیمانی نیز پس از مرگ مهسا امینی موضع متفاوت و نرم تری نسبت به دیگر توطئه گران اتخاذ کرد. وی ضمن تسلیت به خانواده و مردم امینی در جلسات شورای شهر تهران، خواستار رسیدگی دقیق به این حادثه شد و اظهار داشت: «هر گونه اقدام منفی نتیجه عکس خواهد داشت». این موقعیت باعث شد تا او به عنوان چهره ای مثبت در میان قشرهای عمومی به ویژه طبقه متوسط تهران شناخته شود. نرجس سلیمانی بر خلاف مواضع رسمی و تند برخی از گروه های اصولگرا سعی در برخورد دیپلماتیک با موضوع داشت.
حرف آخر
در نهایت می توان نرجس سلیمانی را در مقایسه با خواهرش زینب سلیمانی که در حاشیه رسانه ها بیشتر شناخته شده است، چهره سیاسی و مستقل تری دانست. این اختلاف این دو خواهر نشان دهنده تمایل نرجس برای ایفای نقش تاثیرگذار و تعیین کننده در عرصه سیاسی و اجتماعی است، در حالی که زینب بیشتر به مسائل رسانه ای می پردازد.
به گزارش رسانه انتخابتو
ارسال پاسخ