یکی از رایج ترین مشکلات روانی نوجوانان و جوانان افسردگی است. وخیم شدن که در صورت عدم درمان ، عملکرد اجتماعی ، آموزشی ، حرفه ای و اجتماعی مردم را مختل می کند.
به گفته ISNA ، بزرگسالی و بلوغ علائم مختلف و رفتار خاص و اختلالات شخصیتی مانند انزوا و خودجوش دارند. در حقیقت ، علائم افسردگی در دوران نوجوانی بسیار متغیر است. افسردگی نوجوانان به طرق مختلف از جمله افسردگی ، افسردگی ، تحقیر ، افسردگی مبتنی بر افسردگی یا افسردگی مخفی مبتنی بر اضطراب افسردگی ، عزت نفس رخ می دهد.
برخی از محققان معتقدند که یک قاب باز برای افسردگی نوجوانان قابل تعیین نیست زیرا افسردگی در بزرگسالان معمولاً دارای علائم سایر اختلالات است. با این حال ، به طور کلی ، افسردگی شامل علائم مختلف ، از همه مهمتر ، کاهش غلظت و توجه ، عزت نفس و عزت نفس ، نارسایی زندگی ، آشفتگی خواب ، اشتها ، تمرکز ، تمام فعالیت های روزانه یا اغلب یا اغلب به اختلاس یا نماهای زنگ است.
برخی از علائم خاص افسردگی نوجوانان شامل اضطراب زیاد در مهارت های اجتماعی ، اضطراب اجتماعی و سایر منابع استرس زا ، مشارکت در فعالیت های دلپذیر ، ایجاد مشکلات و خرابی های آموزشی ، مقابله با حوادث استرس زا و اختلالات استرس زا است.
بین افسردگی بزرگسالان و علائم افسردگی در بلوغ شباهت زیادی وجود دارد. بر اساس آخرین معیارهای آماری و تشخیصی اختلالات روانی انجمن روانپزشکی آمریکا ، افسردگی اساسی بلوغ شامل حداقل پنج علائم علائم زیر است:
بیشتر روز روحیه افسرده یا عصبانی است
کاهش چشمگیر علاقه به همه فعالیت ها ، حتی فعالیت های دلپذیر و لذت بخش
افزایش یا کاهش اشتها با توجه به غذا
تغییر وزن و در برخی موارد ، توانایی افزایش وزن اضافی برای سلامتی
خواب یا خواب آلود
آشفتگی روانی – موتور
خستگی ، خستگی ، بی حوصلگی و احساس کاهش انرژی حیاتی
گناه بیش از حد ، احساس عدم کفایت و احساس ناکافی
کاهش توانایی تفکر ، از دست دادن تمرکز و عدم تصمیم گیری
افکار در مورد مرگ و خودکشی یا برنامه هایی را برای آن تشدید کنید
البته ، فراتر از افسردگی در بزرگسالان ، برخی از نوجوانان نیز افسردگی کوچکی ایجاد می کنند و برخی از آنها افسردگی اساسی دارند. افسردگی جزئی هنگامی اتفاق می افتد که افسردگی بر روحیه شخص حاکم باشد ، اما تمام جنبه های زندگی وی را پوشش نمی دهد ، در حالی که بزرگسالی و بزرگسالی افسردگی اصلی بزرگسالی است تا حدی که زندگی شخص تمام جنبه های زندگی او را پوشش می دهد.
استراتژی های مقابله با افسردگی در نوجوانان
افسردگی در نوجوانان معمولاً غیرقابل درک و معالجه است و گاهی اوقات خود را در پشت بیماری های روانی شدید نگه می دارد. به طور معمول ، رفتارهای دردناک به شکل اضطراب ، تجاوز هراس (بیمار) ، تحریک پذیری ، آشفتگی ، عصبانیت ، خلق و خوی و نارسایی تحصیلی افسرده می شوند.
نوجوانان با مشکلات یادگیری ، اختلال کمبود ، اختلال بیش فعالی ، اختلال رفتاری و سندرم آسپرگر در معرض خطر افسردگی هستند. از طرف دیگر ، برخی از بیماری ها ممکن است با افسردگی همراه باشد یا ممکن است علائمی داشته باشد که افسردگی را مختل می کند.
نقش والدین در مقابله با افسردگی نوجوانان
در این زمینه ، کارشناسان راه حل های زیر را به والدینی که نوجوانان را سرکوب می کنند توصیه می کنند:
زمان برای کودکان: فعالیت های طراحی و زمان گپ زدن با Young
ارتباط مداوم با جوانان: تلاش برای برقراری ارتباط در فوتبال ، سریال های تلویزیونی ، مد و زمینه های مشابه
گوش دادن فعال: درک نوجوانان ، عدم مداخله ، عدم مشاوره و عدم انتقاد.
تشویق یک قدم های کوچک در نوجوانان به روشی مثبت: تشویق جوانان برای افزایش عزت نفس مانند ستایش تلاش های مدرسه ،
جوانان را هنگام انجام کارهای روزانه تعریف کنید و از شما متشکرم ، ظاهر و پوشش جوانان را تعریف کنید
درگیری درگیری: نوجوانان افسردگی ، مانند جوانان معمولی ، به والدین نیاز دارند تا به صورت انعطاف پذیری و تعادل و پشتیبانی و تشویقی به آنها نزدیک شوند.
والدین می توانند اصول زیر را برای حل درگیری اعمال کنند:
ایجاد کسر: والدین به این معنی است که والدین در اعماق و از آرامش خود محافظت می کنند ، از آرامش و استعفا در هنگام برخورد با درگیری و بی ادب بودن نوجوانان محافظت می کنند.
گوش دادن فعال: گوش دادن فعال به این معنی است که والدین برای درک نظرات نوجوانان وقت می گیرند و به اخلاق تحریک آمیز خود پاسخ نمی دهند.
بسته به دیدگاه آنها: بیان دقیق نظرات آنها به این معنی است که آنها با دیدن مشکل والدین قوی و ابراز نظرات خود از صحبت با فرزندان خود خودداری نمی کنند.
مذاکرات و توصیه های روشهای مختلف: نوجوانان افسردگی اغلب در تصمیم گیری مشکل دارند ، بنابراین والدین به جای اجرای قوانین و محدودیت ها باید با آنها صحبت کنند. علاوه بر نوجوانان ، به حفظ رابطه والدین با نوجوانان کمک می کند.
خود را خوشحال کنید و خود را نظارت کنید: اولین قدم برای کمک به کودک افسرده ، کمک والدین است ، برای نصب مجدد این فعالیت ها مناسب است. خوردن غذای مناسب ، ورزش کردن ، اختصاص به خود در خارج از خانه ، ملاقات با یک دوست ، سرگرمی اوقات فراغت خود
پشتیبانی بیشتری کسب کنید: عضویت در گروه ها و سازمان های پشتیبانی
کمک به فرزندان دیگر خانواده برای مقابله با شرایط: در خانواده ها ، حضور همه جوانان افسردگی قابل توجه این است که فشار زیادی به سایر اعضای خانواده وارد کنید. این می تواند باعث جهل و عصبانیت کودکان دیگر شود. راه حل های زیر ممکن است برای مقابله با این احساس مؤثر باشد:
توضیح دهید: والدین باید شرایط کودک افسرده را برای سایر کودکان توضیح دهند و از آنها بخواهند که کمک و کمک کنند. از طرف دیگر ، آنها باید به آنها اجازه دهند تا عصبانیت و عصبانیت خود را نسبت به فرد افسردگی ابراز کنند. گوش دادن فعال و توجه مثبت والدین نیز می تواند مؤثر باشد.
فعالیت های اعضای خانواده را دنبال کنید: می توان دریافت که زندگی سایر اعضای خانواده با افسردگی یک عضو خانواده متوقف می شود. بنابراین ، منافع کودکان دیگر باید مورد توجه قرار گیرد و تعطیلات خانوادگی و جشن ها باید مانند گذشته برنامه ریزی شود. علاوه بر این ، شما باید در مورد افسردگی با تمام خانواده بحث کنید تا از سایر اعضای خانواده مانند پدر ، مادر و برادران حمایت کنید.
مشکلات خانوادگی: خانواده ها بسته به بافت خانواده ، در مشکل افسردگی نوجوانان متفاوت رفتار می کنند و این مشکل را به طرق مختلف حل می کنند. در خانواده های سالم ، مردم مشکلات را انکار نمی کنند و آگاهانه سعی در بحث و گفتگو برای حل آنها دارند. در خانواده های ناسالم ، مشکلات دائماً رد می شوند ، مردم در مورد آن صحبت نمی کنند و در نهایت آن را حل می کنند.
علاوه بر والدین ، مدارس و معلمان نقش مهمی در مقابله با افسردگی نوجوانان دارند. در این زمینه ، متخصصان راه حل های مختلفی را برای مدارس ارائه می دهند که محیط مثبتی را برای یادگیری ، احترام به احساسات دانش آموزان و احترام به رفتار همدلی ، توسعه آموزش مهارت های اجتماعی ، آموزش دانش آموزان و همکاری با والدین و متخصصان ایجاد می کنند.
در هر صورت ، صرف نظر از دلیل ، درمان افسردگی در بزرگسالان باید انجام شود. از آنجا که یکی از پیامدهای عایق و جلوگیری از شخص از جامعه ممکن است عواقب جبران ناپذیری داشته باشد. علاوه بر استراتژی ها ، ارتباطات سالم و بهینه در بزرگسالان ، استفاده از شیوه های مناسب برای والدین ، اهمیت ارتباطات غیر کلامی و افزایش هوش عاطفی ، افسردگی و سایر اختلالات شناختی و رفتاری در کودکان نیز ممکن است در درمان و درمان والدین و معلمان مؤثر باشد. و ورزش ممکن است نقش مهمی در جلوگیری و مقاومت در برابر افسردگی نوجوانان داشته باشد.
ارسال پاسخ