اگر تحقیقاتی در مورد ارتقاء مسیر شغلی خود انجام داده اید ، احتمالاً خواهید دید که تقویت هوش هیجانی یا هوش اجتماعی یکی از مهمترین ستون ها برای پیشرفت شغلی است.
هوش هیجانی مهارتی است که توانایی فرد در مدیریت احساسات شخص و دیگران را در بر می گیرد. افرادی که هوش هیجانی بالاتری دارند روابط بهتری دارند و اغلب در محیط کار نقش های مهم تری دارند. افرادی که دارای هوش هیجانی بالایی هستند به دلیل توانایی در برقراری ارتباط و همدلی با دیگران ، به محیط کار متکی هستند.
چنین ویژگی هایی در محل کار بدان معنی است که افراد می توانند به عنوان مدیران مؤثر و مؤثر عمل کنند و موفق شوند ، در حالی که برخی دیگر از کار با آنها لذت می برند. اکنون ، در این مقاله ، ما در مورد روشهای بهبود هوش هیجانی و موفقیت در برقراری روابط مؤثر در محیط کار بحث خواهیم کرد.
چگونه می توانم هوش هیجانی خود را در محیط کار تقویت کنم؟
1. به پویایی جلسات توجه کنید
وقتی در محل کار هستید ، یکی از مهمترین موارد توجه به پویایی در جلسه است. به این ترتیب ، شما از توهم دیگران جلوگیری خواهید کرد. برای این منظور چند سوال از خود بپرسید:
زبان بدن مردم چگونه بود؟ کدام اطلاعات را می توان حذف کرد؟
آیا هیچ کس ناراحت نیست؟ چرا فکر می کنی؟ کدام نکات یا علائم باعث شده است که چنین فکر کنید؟
آیا این توافق نامه در پشت صحنه در جلسه ای برای توافق در مورد یک پروژه خاص ظاهر می شود؟ علائم این چیست؟
اختلاف اصلی بین مردم در این جلسه چه بود؟ به نظر شما نیازهای غیرقابل انکار امروز چیست؟
به نظر می رسد بیشترین تأثیر را در جلسه داشته باشد؟ علائم این برداشت چیست؟
2 در نظر داشته باشید که مردم چگونه با یکدیگر ارتباط دارند
یکی از مهمترین راه های تقویت هوش هیجانی نحوه ارتباط صحیح افراد به یکدیگر است. توجه:
آیا مردم به طور خلاصه صحبت می کنند یا در سخنرانی های خود مفصل هستند؟
آیا تمایلی به صحبت در مورد مردم یا پایان دادن به شور و شوق ندارد؟
آیا آنها از داده ها و اطلاعات برای بیان نظرات خود استفاده می کنند یا به نوعی؟
3. فراوانی تعصب و گسترش همدلی
همدلی یکی از کلیدهای اصلی افزایش هوش هیجانی است. در محل کار ، شما باید به دیگران توجه کنید و سعی کنید به دیدگاه های وقایع نگاه کنید. از تعصب خودداری کنید و به مردم فرصت دهید تا احساسات و نگرانی های خود را به طور کامل بیان کنند.
4. ارتباطات شفاف و شجاع
برای تقویت هوش هیجانی ، باید بتوانید ارتباطات خود را شفاف و مؤثر برقرار کنید. هنگامی که اطلاعات یا نظرات خود را بیان می کنید ، به طور مؤثر و با احترام عمل کنید. همچنین در صورت لزوم بازخورد سازنده و حمایتی را ارائه دهید.
5 سعی کنید وارد قدرت قدرت نشوید
این اولین قدم از خودکشی برای جلوگیری از گرفتار شدن در بازی های قدرت و گروه بندی است. شما باید احساسات و واکنش های خود را در محیط کار در نظر بگیرید و مشخص کنید که آیا تحت تأثیر احساسات منفی یا فشارهای گروهی قرار دارید. از خود بپرسید که آیا می خواهید در یک گروه خاص باشید یا به یک دلیل از دیگران دوری کنید. خودتان این دلایل را باز کنید.
6 اجتناب از مسابقات منفی
در محیط کار ، می توان مسابقات ناسالم ایجاد کرد که در آن برخی از افراد برای رسیدن به اهداف خود سعی در حاشیه راندن دیگران دارند. برای جلوگیری از این امر ، شما باید به کار خود در زمینه کار تیمی متمرکز شوید و به جای رقابت با دیگران ، بر بهبود روابط تجاری خود و توسعه روابط تجاری خود تمرکز کنید.
7 مدیریت احساسات خود در تعامل گروهی
در گروه های کاری ، ممکن است احساس کنید که بعضی اوقات تحت فشار یا حاشیه نشین اجتماعی هستید. در این زمان شما باید بتوانید احساسات خود را مدیریت کرده و با آرامش پاسخ دهید و شرایط دیگران را درک کنید. این به شما کمک می کند تا در شرایط حساس بهترین تصمیمات را بگیرید.
8 محافظت و شفافیت
شما می توانید با احترام به همه همکارانشان و حفظ شفافیت در تعامل ، از درگیری و سوء تفاهم جلوگیری کنید. این به دیگران اجازه می دهد تا شما را به عنوان یک فرد عادلانه و قابل اعتماد که متعلق به هیچ گروهی نیست ، ببینند.
ارسال پاسخ