13 مکملی که نباید با سایر داروها مصرف کنید

bato-adv

بعدی- میلیون ها نفر از ما روزانه ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مکمل ها را برای تقویت و بهبود سلامت خود مصرف می کنیم، اما مصرف همزمان داروها می تواند ترکیب خطرناکی ایجاد کند.

بر اساس گزارش فردا، در این مقاله توضیح خواهیم داد که چه زمانی باید از مصرف آنها با هم اجتناب کنید.

1- منیزیم و کلسیم

دکتر تاد کوپرمن می گوید مواد معدنی ممکن است زمانی که به طور همزمان مورد استفاده قرار گیرند، خیلی موثر نباشند. وی می افزاید: جذب مقادیر زیاد مواد معدنی در کنار سایر مواد معدنی، توانایی جذب را کاهش می دهد. در واقع مواد معدنی برای جذب با یکدیگر رقابت می کنند و بنابراین جذب هر دو ماده با ارزش کاهش می یابد. حداکثر اثربخشی مکمل‌های دارویی زمانی حاصل می‌شود که بین مصرف داروها حداقل دو ساعت استراحت داشته باشید.

2- روی و مس

در میان بسیاری از ویژگی ها و فوایدی که روی ارائه می کند، مفیدترین آنها تقویت سیستم ایمنی است. می توانید از این ماده معدنی برای جلوگیری از سرماخوردگی یا حداقل کاهش مدت آن استفاده کنید، اما دانستن این نکته مفید است که جذب روی و همچنین مصرف مس مختل می شود. برخی افراد به دلیل مشکلات فراوان و کمبود مس مجبور به مصرف مکمل های مس هستند. اگر باید مس و روی را در کنار هم مصرف کنید، باید حداقل دو ساعت فاصله بین آنها ایجاد کنید. حداکثر مصرف روی در یک دوره زمانی طولانی (50 میلی گرم یا بیشتر در روز برای 10 هفته یا بیشتر) نیز می تواند منجر به کمبود مس شود. بهتر است در این مورد با پزشک خود مشورت کنید.

3- آهن و چای سبز

شما برای حمل اکسیژن، که انرژی مورد نیاز بدن شما را به سلول های دیگر در قسمت های مختلف بدن می رساند، به آهن معدنی نیاز دارید. با این حال، اگر آن را با یک مکمل چای سبز یا حتی یک مکمل چای سیاه یا زردچوبه ترکیب کنید، بدن دیگر قادر به جذب این ماده معدنی نخواهد بود. دکتر کوپرمن می گوید نوشیدن نوشیدنی هایی مانند چای سبز و ماچا عالی هستند، اما به یاد داشته باشید که آنها را با مکمل های آهن مصرف نکنید. بهتر است دو یا چند ساعت بین مصرف هر دو فاصله بگذارید.

4- مکمل روغن ماهی و جینکو بیلوبا

مکمل‌های امگا 3 می‌توانند التهاب را کاهش داده و خلق و خو را بهبود بخشند، اما زمانی که با داروهای گیاهی که خون را رقیق می‌کنند، مانند جینکو بیلوبا یا سیر مصرف شوند، می‌توانند خطر لخته شدن خون را افزایش داده و در نهایت منجر به خونریزی کنترل نشده شوند. برای اینکه استفاده از هر دو با هم ایمن باشد، باید حداقل 2 ساعت بین مصرف همزمان هر دو فاصله ایجاد کنید.

5- ملاتونین و آرام بخش

ممکن است مقادیر زیادی از گیاهان یا مکمل هایی مصرف کنید که خاصیت آرام بخشی دارند. اینها شامل ملاتونین، سنبل الطیب، بادی، کاوا و کالاندولا هستند. دکتر کوپرمن می گوید وقتی هر دو با هم جذب شوند، می توانند باعث خواب آلودگی مفرط شوند. به یاد داشته باشید که همیشه برچسب دارو را بخوانید تا متوجه شوید چه عوارض جانبی و مزایایی از این مکمل های غذایی دریافت خواهید کرد.

6- مکمل برنج نیاسین و مخمر قرمز

اگر شما یکی از افرادی هستید که از کلسترول بالا رنج می‌برید، احتمالاً از ایده مصرف مکمل‌هایی که سطح کلسترول را کاهش می‌دهند، استقبال می‌کنید. دو دارویی که سطح کلسترول را کاهش می دهند، برنج مخمر قرمز و نیاسین نامیده می شوند و نباید همزمان مصرف شوند. پزشک خانواده دکتر تاد سونتاگ می گوید: استفاده مضاعف از این گونه داروها قطعا خواص آنها را دو چندان نمی کند، فقط به کبد آسیب می رساند. داروهای تجویزی کاهش دهنده کلسترول، احتمال بروز اختلالات را در هنگام تعامل با یکدیگر افزایش می دهند.

7- ویتامین های A، D، E. و K

باید بدانید که اگر ویتامین K را همزمان با سایر ویتامین های محلول در چربی مانند A، D، E و … مصرف کنید، جذب آن ها مانند زمانی که آن را در زمان های مختلف مصرف می کنید، نخواهد بود. دکتر کوپرمن می گوید: اگر مولتی ویتامین مصرف می کنید جای نگرانی نیست، اما اگر کمبود ویتامین K دارید و باید ویتامین K بیشتری مصرف کنید، بهتر است برنامه دارویی خود را طوری تنظیم کنید که حداقل در زمان مصرف آن بهتر باشد. . دو ساعت با یکدیگر اختلاف زمانی دارند.

8- پتاسیم و کلسیم

مواد معدنی ضروری پتاسیم و کلسیم برای جذب در بدن با یکدیگر رقابت می کنند و وقتی آنها را با هم مصرف می کنید در جذب آنها اختلال ایجاد می کنید. دکتر کوپرمن می‌گوید: «افرادی که در مکان‌های مرطوب ورزش می‌کنند یا کار می‌کنند، اغلب مشکلات گوارشی را تجربه می‌کنند که می‌تواند منجر به کمبود پتاسیم شود. اگر نیاز به مصرف هر دوی این مکمل ها دارید، به یاد داشته باشید که فاصله زمانی ایده آلی بین آنها ایجاد کنید.

9- داروها و مکمل های ضد افسردگی St. مخمر جان

رابرت گلاتر، متخصص و استادیار دانشگاه، می گوید: در مصرف داروهای بدون نسخه یا نسخه ای مراقب باشید، زیرا مکمل ها می توانند اثربخشی آنها را مختل کرده و کاهش دهند. به عنوان مثال تکمیلی، St. وقتی با داروهای ضد افسردگی مصرف شود، خار مریم ممکن است تب، گیجی و اضطراب را افزایش دهد. داروهای ضد افسردگی و مکمل ها St. هر دو مخمر سنت جان سطح سروتونین را افزایش می دهند. در موارد شدید، این مشکل می تواند باعث سندرم سروتونین شود و باعث سفتی عضلات، گرفتگی و حتی تشنج شود.

10-داروهای دیابت و CoQ10

کوآنزیم Q10 یک ترکیب قدرتمند است که عملکرد قلب را تقویت می کند. دکتر گلاتر هشدار می دهد که کوآنزیم Q10 ممکن است قند خون را کاهش دهد و خطر هیپوگلیسمی را در صورت استفاده با سایر داروهای دیابت افزایش دهد. کوآنزیم Q10 دارای خواصی است که می تواند فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. در بیشتر موارد، هر دو می توانند منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی و ضربه مغزی شوند که در عرض شش تا هشت هفته مصرف شوند.

11-سیر علاوه بر مصرف مسکن

گلاتر می گوید: سیر خون را رقیق می کند و اگر هر روز از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین (آسپرین بچه) یا کومادین (وارفارین) استفاده کنید، می توانید خطرات احتمالی آن را مشاهده کنید. حتی گاهی اوقات می تواند باعث خونریزی پس از سکته یا آسیب و همچنین پس از خونریزی داخلی شود. به یاد داشته باشید که پزشک شما باید بداند که چه داروهایی مصرف می کنید و علت آن چیست و همیشه مراقب باشید. فقط به این دلیل که همه شرایط عادی هستند به این معنی نیست که شرایط ایمن و عادی است. سیر تنها مکملی نیست که احتمال خونریزی داخلی را افزایش می دهد، اما جینکو بیلوبا، روغن ماهی، زنجبیل، گلرنگ، ویتامین E و پوست درخت بید نیز خواصی مشابه سیر دارند.

12- ویتامین K و رقیق کننده خون

دکتر گلاتر می گوید برخی از ویتامین ها و مکمل ها ممکن است با داروهای رقیق کننده فشار خون تداخل داشته باشند. می تواند با خواص ویتامین K (حتی در غذاهایی مانند کلم پیچ، کاهو، کلم بروکلی و نخود فرنگی یافت می شود) و داروهای رقیق کننده خون تداخل ایجاد کند. این تنها یکی از واکنش های غذایی طبیعی و معمولی است. دکتر گلاتر می گوید: اکیناسه یکی از درمان های رایج برای سرماخوردگی است. این می تواند اثربخشی داروهای رقیق کننده خون را کاهش دهد و خطر سکته مغزی را افزایش دهد.

13- آنتی بیوتیک و آهن

مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، به‌ویژه آنهایی که از خانواده تتراسایکلین‌ها هستند، همراه با مکمل‌های آهن ممکن است اثربخشی آنتی‌بیوتیک‌ها را کاهش داده و احتمالاً تأثیر آن‌ها را بر عوامل بیماری‌زا کاهش دهد. بهتر است بین مصرف هر دو با هم حداقل دو ساعت فاصله بگذارید.

منبع: rd