6000 سال کار در مورد Khoramabad را کشف کنید

6000 سال کار در مورد Khoramabad را کشف کنید

6000 سال کار در مورد Khoramabad را کشف کنید

به تازگی ، آخرین کاوش های باستان شناسی در غار ماه Khoramabad ، 5 تا 6000 سال پیش ، و همچنین شواهد ارزشمند مسکن انسانی و همچنین شواهد ارزشمند آخرین دوره های تاریخی بعدی.

براساس اطلاعات آنلاین ، Feydeoon Bigler یکی از بنیانگذاران اصلی و روسای بخش دیرینه موزه ملی ایران است که در سال ششم تأسیس شده است. این منطقه تحقیقاتی به ویژه شامل دوره دیرینه قدیمی ایران و غرب آسیا و به طور کلی منطقه دیرینه میانه و منطقه زاگرس (ایران و عراق) است. دکتر بیگلر می گوید که ویرانه های حل و فصل انسان در این کاوش ها تعریف شده است.

مرحله اول کاوش ها

آقای بیگلاری ، در مورد کشف زمان و تکمیل غار قمری: غار ماه ، همراه با پنج غار و سایر پناهندگان با کارهای ماقبل تاریخ ، برای داشتن اطلاعات کمتری ، طبق توصیه های ایکوموس ، به همراه پنج غار و سایر پناهندگان ، به همراه سایر پناهندگان ، بخشی از نامزدها برای اطلاعات کمتری هستند.

با اجازه موسسه میراث فرهنگی و تحقیقات گردشگری ، اولین مرحله از کاوش های موجود در غار ماه در اواخر فوریه سال گذشته آغاز شد و در اواخر آوریل امسال به پایان رسید. این کاوش های دکتر سونیا توسط شیدرانگ هدایت می شد.

همکاران ما در این کشف. Hossein Davododi (Archeology Specialist), Mr. Ali Saki, Massooud Akbari and Mrs. Atehhhhhhh (archaeologist).

علاوه بر این ، همکاران ما ، به ویژه اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان لورستان ، به ویژه مدیر دکتر آتا حسنپور از این پروژه تحقیقاتی حمایت کامل کردند.

یافته های غار ماه

بیگلاری می گوید: “یکی از مهمترین دستاوردهای این کاوش ، کشف لایه ها از دوره دیرینه میانه ، کشف لایه هایی است که با توزیع زغال سنگ بقایای و زغال سنگ باقی مانده است.”

این یافته ها می تواند اطلاعاتی در مورد سبک زندگی مردم آن دوره در این غار و دره Khoramabad (احتمالاً بیشتر نئاندرتالین) به ما ارائه دهد.

برخی از آنها اولین تحقیق در مورد باقیمانده استخوان حیوانات با سوختگی و قصاب و همچنین شکار بز در ارتفاعات غار و همچنین گونه های بزرگتر مانند گوزن در دره جریان پایین است.

علاوه بر این ، ما اطلاعاتی در مورد منابع سبک تر استفاده شده برای برش سنگ دریافت کردیم.

طبق مطالعات اولیه ، ابزارهای سنگی و خراش ، ساکنان غار از دامنه کوه کامالی و مخملی کوه برای تولید سبک تر و وسایل نقلیه از بستر رودخانه گیل استفاده می کردند.

مرد مس

آقای بیگلاری می گوید: یکی دیگر از یافته های مهم در این کاوش ها تعریف بقایای زیستگاه انسانی در غار ماه است. از جمله لایه های بهره برداری شده در این دوره می توان به اثرات اجاق گازهای تقویت سنگ ، مخلوط های گیاهی در تولید آنها ، تولید خوب و سفال های کاسه ای ساده و باقیمانده های دام مانند بز و گوسفند اشاره کرد.

اولین اثر سرامیک های چاپی شباهت های مجموعه نزدیک به سنت سرامیکی آن دوره در خوزستان را نشان می دهد. این یافته ها به ما کمک می کند تا شبکه های ارتباطی و تغییرات فرهنگی بین جوامع ماقبل تاریخ را بهتر درک کنیم.

وی افزود: در دوره مس ، منطقه زاگرس میزبان جوامع کوچک و وحشیانه بود. عمدتا محدوده دام و دامنه های کشاورزی. گله های آن دوره گله ها ، بزها و گاوها را پرورش داده و از محصولات دام مانند گوشت ، شیر و پشم استفاده می کردند. کشاورزی نیز رایج بود و محصولاتی مانند گندم و جو رشد داده شد.

چوپان های مس Zagros غالباً در نیم کیکن زندگی می کردند ، بنابراین آنها در یک منطقه ثابت از سال ماندند و به دنبال مراتع جدید برای دامپروری بودند.

این سبک زندگی به آنها امکان بهینه سازی منابع طبیعی را داده است.

در آن زمان استفاده از پناهگاه های طبیعی مانند غارها گسترده بود و از چنین مکان هایی به عنوان دام ، اقامت موقت و حتی یک قبر استفاده می شد.

دو میلیون زیستگاه انسانی

بیگلاری درباره قدیمی ترین اثبات شهرک بشر در ایران می گوید: “یافته های باستان شناسی نشان می دهد که مرد اصلی حداقل دو میلیون سال پیش در آسیا زندگی می کرد.”

با این حال ، در ایران ، بقایای این تملک ها در حدود 700000 تا یک میلیون سال است و در اطراف کشف خوراسان ، “Paddahs” همچنین حاوی ابزارهای سنگی است که کشف شده است. شواهد دیگری در غارهای رشید در گیلان و قله در قازوین یافت شد ، که نشان می دهد وجود انسان در این مناطق چهارصد تا دویست هزار سال پیش بوده است.

او موافق است که این اطلاعات در عرصه بین المللی و خرید سایر محققان منتشر شده است: با توجه به اینکه این پروژه در مراحل اولیه است ، ما هنوز یافته ها را در مرحله بعدی بررسی می کنیم و نتایج را منتشر می کنیم.

در تحقیقات باستان شناسی ، کشف این زمینه تنها اولین قدم و سپس کارشناسان مختلف کشف ، کار سفالگری ، ابزارهای سنگی ، باقیمانده حیوانات ، باقیمانده زغال سنگ ، رسوب و غیره است. نتایج تحقیقات انجام شده در قالب مقالات ویژه در نشریات قابل احترام در سطح ملی و بین المللی منتشر می شود.

خبر اکتشافات به طور گسترده ای منعکس شد و علاوه بر آژانس های خبری این کشور ، این کشف در رسانه های مختلف با عناوین مختلف مورد بحث قرار گرفت.

اقدامات باستان شناسی

آقای بیگلاری در مورد گسترش تحقیقات باستان شناسی در کشور می گوید: یکی از بزرگترین مشکلات در این زمینه ، باستان شناسان باستان شناسی ، باستان شناسی ، باستان شناسی ، باستان شناسی و موارد مشابه است و همچنین در طول سال آزمایشگاه تحقیقاتی تخصصی وجود ندارد.

در سالهای اخیر ، با تحولات سیاسی جهانی ، روند ارسال نمونه محدود شده است. در حال حاضر ، ما مجبور به ایجاد آزمایشگاه کربن سالانه هستیم که امکان سالانه نمونه های مواد آلی را از چند صد سال تا پنجاه هزار سال فراهم می کند. خوشبختانه ، موسسه میراث فرهنگی و گردشگری دارای یک آزمایشگاه Garmerya (Thermolinenis) ، یکی از چندین آزمایشگاه خصوصی در غرب آسیا است که از مناطق باستان شناسی تا گرمای سرامیک ، سنگ و خاک قدمت دارد.