چرا نیاز به افزایش آگاهی در مورد دیابت وجود دارد؟

چرا نیاز به افزایش آگاهی در مورد دیابت وجود دارد؟

انتخابتو، دیابت یک بیماری مزمن است و زمانی رخ می دهد که پانکراس نتواند انسولین کافی تولید کند یا بدن نتواند از انسولین تولید شده به طور موثر استفاده کند. انسولین هورمونی است که قند خون را تنظیم می کند. سطح قند خون ناشتا بین 100 تا 125 متغیر است. میلی گرم هندی لیتر (5.6 تا 6.9 میلی لیتر مرکز خرید سطح قند انفرادی 126 میلی گرم در لیتر در دو آزمایش جداگانه به عنوان پیش دیابت در نظر گرفته می شود. هندی لیتر (7 میلی لیتر مرکز خرید در هر لیتر) یا بیشتر، فرد مبتلا به دیابت است.

با گسترش زندگی شهری، دیابت رو به افزایش است، دو نوع دیابت اکتسابی یا ارثی وجود دارد، دیابت (دیابت شیرین) یا دیابت، میزان ترشح انسولین در دیابت کمتر از مقدار مورد نیاز برای حفظ نرمال است. قند خون، انسولین در بدن همه افراد عادی وجود دارد. متابولیسم مواد نشاسته و قندهای ساده که در نتیجه نقش مهمی در تنظیم قند خون دارند. بنابراین کاهش نسبی سیر دیابت منجر به افزایش قند خون می شود که در صورت عدم کنترل و تنظیم صحیح، آسیب های جبران ناپذیری به قسمت های مختلف بدن وارد می کند.

در واقع دیابت مزمن با قند خون بالا مشخص می شود. این بیماری زمانی رخ می دهد که بدن نتواند انسولین کافی تولید کند یا نتواند از انسولین تولید شده استفاده کند. بروز هر یک از علائم دیابت از جمله زخم های شدید ساق پا را می توان هشداری در این زمینه دانست. شکور امید ایمونولوژیستاستاد دانشگاه تهران و دبیرکل انجمن حمایت از بیماران دیابتی ایران گفتگویی داشتیم که در ادامه می خوانید:

ایمنا: آیا آمار دقیقی از شیوع دیابت وجود دارد؟

امید: اگرچه آمار دقیقی از شیوع دیابت در ایران وجود ندارد، اما طبق برآورد انجمن دیابت در برخی استان های کشور، دیابت در استان های مختلف و به طور کلی حدود 10 درصد از جمعیت ایران شایع است. مبتلا به دیابت است، یعنی حدود هشت و نیم میلیون نفر از جمعیت کشور. و انجمن دیابت کشور توانست نزدیک به 3.6 میلیون نفر را شناسایی کند.

دیابت در کشور به دلیل زندگی ماشینی و مدرن بودن در حال افزایش است. به غیر از انسولین، ژن درمانی و سایر پیگیری ها نیز روی سلول های بنیادی انجام شده است و هنوز موفقیت جدی در این زمینه حاصل نشده است و 20 تا 30 درصد از 90 درصد باقی مانده تحت درمان قرار گرفته اند. افرادی که به دلیل تغذیه نادرست، کم تحرکی و فعالیت بدنی به این بیماری مبتلا می شوند به دیابت مبتلا می شوند و 60 درصد باقیمانده علت اصلی دیابت استرس و تنش شغلی، مشکلات اقتصادی و مدرنیته است. در ایران به دلیل مشکلات اقتصادی و استرس کاری زیاد، بروز دیابت در افراد دیابتی رو به افزایش است. استرس زیادی دارند.

ایمنا: عوارض دیابت چیست؟

امید: دیابت عوارض زیادی دارد و به دلیل پیدایش دیابت در بدن بیمار، تمام اعضای بدن دچار عوارض می شود و به دلیل عوارض دیابت عوارضی مانند کوری چشم، قطع اندام، آسیب به کلیه های بدن ایجاد می شود. و در شرایط فعلی دیابت گرانترین بیماری کشور است. در این زمینه اگر هزینه بیمه پایه و تکمیلی در زمینه آموزش این بیماری کمتر یعنی تقریباً کمتر باشد، شرکت های بیمه باید کمک های لازم را برای درمان بیماران انجام دهند. آنها می توانند تا یک درصد از بروز آن جلوگیری کنند. شارژ بیشتر

در حال حاضر شیوع دیابت در کشورهای اروپایی، آسیایی و حوزه خلیج فارس و همچنین در استان های ایران رو به افزایش است. ایمونولوژیست ها معتقدند که بالا بردن روحیه افراد و ایجاد نشاط در جامعه باعث شکست این بیماری و بازیابی قوای جسمانی بیماران می شود. در کنگره بین المللی که در سالن کنفرانس راوی دانشگاه ایران برگزار کردیم، سیستم عصبی و روانی، غدد درون ریز و سیستم ایمنی بدن مانند مثلث های مثلثی به یکدیگر متصل هستند. موضوعات این بود که بیماری ها باید به طور جامع درمان شوند. مراقب باشیم.

ایمنا: ضرورت آموزش دیابت در جامعه چیست؟

امید: ارائه آموزش های لازم در مورد دیابت به افراد دیابتی با آسیب های قلبی، کلیوی و کبدی بسیار حائز اهمیت است تا بتوانند هزینه های درمانی و بیمه ای زیادی از جمله یک درصد هزینه های آموزشی را داشته باشند. یک عمل پیوند برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری و بهبود سبک زندگی افراد جامعه و کاهش استرس، لازم است افراد به جای پزشک تشخیص داده شوند و ژن های معیوب افرادی که به بیماری هایی مانند تالاسمی و تالاسمی مبتلا می شوند شناسایی و اقدامات لازم انجام شود. موارد احتیاط. از اینکه بیماری هموفیلی در کشور هزینه های گزافی را بر خانواده، بیمه ها و نظام سلامت کشور تحمیل کند، جلوگیری می شود و اجرای این برنامه نیازمند آموزش های لازم به آحاد جامعه است.

ایمنا: آیا تغییر تغذیه و سبک زندگی در کنترل و درمان دیابت موثر است؟

امید: وی تاکید کرد: برای پیشگیری از بروز دیابت در جامعه می توان با آموزش تغذیه سالم، تغییر سبک زندگی و مصرف مواد غذایی بدون قند از بروز این بیماری پیشگیری کرد. به جای استفاده زیاد از شکر، به جای شکر از شیرین کننده های طبیعی استفاده شود زیرا می تواند مصرف قند را در تهیه غذا حذف کند و در بوفه مدارس به جای نوشابه از شیرین کننده های بدون قند استفاده شود. دانش آموزان باید از آن استفاده کنند و با این روند می توان تا حدود زیادی از شیوع این بیماری در کشور جلوگیری کرد.

ایمنا: علت زخم پای دیابتی چیست؟

امید: علت ایجاد زخم در پای بیماران دیابتی به دلیل انسداد رگ های خونی و مشکلات عصبی است، فرد دیابتی هیچ احساسی در پاهای خود ندارد و در مورد مراقبت از پا، معاینه و کفش مناسب متوجه هیچ موردی نمی شود. باید به بیماران دیابتی آموزش های لازم داده شود، بیماران دیابتی نمی توانند از کفش های پاشنه بلند، نوک تیز و بلند استفاده کنند و آموزش مراقبت از پای دیابتی به بیماران یکی از فعالیت هایی است که انجمن ملی دیابت در سطح کشور تلاش می کند ارائه دهد. . داشتن کفش هایی با کفی استاندارد و متناسب با طرح پای هر فرد و مناسب این گروه بیمار تا بتوانند به درستی راه بروند.

ایمنا: آیا در درمان زخم پای دیابتی پیشرفتی داشته ایم؟

امید: در کشور وضعیت خوبی در زمینه دیابت وجود ندارد، تمام چشم انداز انجمن دیابت کشور دستیابی به نتایج موفقی در بحث سلول های بنیادی برای درمان این بیماری است، در حوزه دیابت مشکلات زیادی وجود دارد. در کشور به بیماران دیابتی باید در مورد درمان زخم و انواع داروهای مورد استفاده در درمان زخم پای دیابتی و زخم پا آموزش داده شود. بتادین از آن به عنوان نوعی سم در زخم پای دیابتی استفاده می کنند.

اسپری نقره و وضعیت فعلی زخم پای دیابتی ماسلول ها و سلول های بنیادی بند ناف انجمن دیابت ایران در تلاش است تا استفاده از روش های مختلف و پیشرفته برای درمان زخم پای دیابتی را در بین بیماران ترویج دهد تا بیماران این روش ها را درک کنند و از قطع پا به دلیل شدت عفونت زخم پا جلوگیری کنند. آنها می دانند که زخم پای دیابتی با زخم بستر و زخم سوختگی بسیار متفاوت است.

یکی از فعالیت های دیگر ما که امسال تصمیم به تکمیل آن گرفتیم راه اندازی مرکز معاینه پا و نحوه مراقبت از پای دیابتی با کفش و کفی مناسب برای بیماران و داشتن دستگاه هایی برای انجام این کار و گرفتن اسکن پا از بیماران است. انجمن دیابت کشور که به خارج از کشور رفته است نیز در تلاش است تا این کارکرد را در کشور بررسی کند تا کف پای بیماران توسط پزشکان و متخصصان ارتوپدی این رشته اسکن شود و کف پا برای آنها ساخته شود. کفش مناسب و توانایی راه رفتن

چرا نیاز به افزایش آگاهی در مورد دیابت وجود دارد؟

ایمنا: قند خون از چه سنی باید بررسی شود؟

امید: دیابت یک بیماری شایع در کشور است و برای کنترل دیابت همه سازمان های کشور باید با انجمن دیابت کشور همکاری کنند و بیمه های پایه و تکمیلی حمایت و دانش لازم را در این زمینه از بیماران ارائه کنند. در شرایط فعلی شرکت های تولید کننده داروهای مکمل نیز نیاز به بیمه و حمایت دارند.اچ بودن یا به «یک سی» یک شاخص مهم در دیابت است، یعنی میانگین قند سه ماهه بیمار. “سلام “یک سی” یعنی میانگین قند خون سه ماهه بیمار باید زیر هفت باشد، اگر بالای هفت باشد، احتمال سکته و زخم پا برای دیابتی وجود دارد و این همان کاری است که می‌خواهیم انجام دهیم. گفت.به بیماران 13 اینچی باید زیر هفت سال سن داشته باشند و دیابت آنها باید تحت کنترل باشد.

افراد بالای 20 سال باید سعی کنند قند خون خود را به طور مرتب کنترل کنند اگر سطح قند خونشان دو برابر 126 باشد، باید بدانند که دیابت دارند و باید با متخصصان و پزشکان عمومی آموزش دیده در این زمینه مشورت کنند. با تایید انجمن دیابت کشور، دیابت نیاز به کنترل منظم و دائمی دارد و علائم پرخوری و تکرر ادرار از جمله علائم دیابت در بزرگسالان است.

ایمنا: رسالت انجمن دیابت کشور چیست؟

امید: رسالت انجمن دیابت کشور این است که این بیماری را به طور کامل، جامع و اختصاصی ببیند و به بیماران دیابتی اطلاع دهد که باید به پزشکان مراجعه کنند، یعنی پزشکانی که آموزش های لازم و دوره های ویژه دیابت را دیده اند. انجمن دیابت کشور امروز توانسته است دانش و آموزش های لازم و تخصصی در زمینه دیابت را به 1500 پزشک عمومی در سراسر کشور ارائه دهد و این تعداد روز به روز در حال افزایش است تا در آینده هر خیابان و کوچه ای فراگیرتر شود. یک پزشک عمومی با این نوع دانش داشته باشید. اطلاعات ویژه ای برای ارائه خدمات به مردم وجود دارد.

دیابت هیچ علامتی ندارد و زمانی که فرد از خستگی شدید و تکرر ادرار شکایت می کند به این بیماری مبتلا می شود. خبرچین فکر کرد برای این امر لازم است بدانید که انسولین ها در حال حاضر به صورت قلمی هستند و شرکت ها در تلاش برای تولید این انسولین ها در کشور ما هستند. داخلی است، برای استفاده بیماران است، همه انسولین ها روی بدن بیماران اثر یکسانی دارند و انسولین ها از خارج با هزینه ارزی بالا وارد می شود فقط بسته بندی آنها در داخل کشور متفاوت است و شرکت های داخلی نیاز به حمایت دارند تولید انسولین محلی، سپس بیماران انسولین دریافت خواهند کرد در سوال با هزینه کمتر تهیه و استفاده کنید.

توصیه انجمن دیابت ایران به وزارت بهداشت و سازمان بیمه گر برای بیمه داروهای مکمل، برگزاری همایش ها و ارائه آموزش های به روز به پرستاران است تا همه بیماران بتوانند راحت تر و کمتر این داروها را تهیه و مصرف کنند. هزینه پیشگیری از بروز این بیماری در جامعه و کنترل دیابت ضروری است.