عوارض بیماری آنفولانزا در گروه سنی زیر 2 سال بیشتر است

عوارض آنفولانزا در گروه سنی زیر 2 سال شایعتر است

سید ناصرالدین مصطفوی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه بسیاری از ویروس ها باعث سرماخوردگی افراد می شود و تحرک در مدارس باعث افزایش شیوع سرماخوردگی می شود، اظهار کرد: در واقع زمانی که یکی از دانش آموزان سرما می خورد این ویروس منتقل می شود. سایر دانش آموزان و سپس سایر اعضای خانواده دانش آموزان نیز در معرض سرماخوردگی هستند.

سرماخوردگی پس از 7 تا 10 روز به طور کامل بهبود می یابد و هیچ عارضه ای بر جای نمی گذارد، وی افزود: اگر بیماری کودک بیش از 10 روز ادامه داشته باشد، ممکن است دچار عوارض سرماخوردگی از جمله سینوزیت شود و حتی آلرژی باعث سرماخوردگی شود. مانند علائم

این متخصص اطفال با بیان اینکه اگر کودک سرما بخورد بدنش در برابر ویروسی که گرفتار می شود مصون می شود و دیگر به آن ویروس مبتلا نمی شود، اظهار داشت: آنفولانزا سال به سال جهش می یابد و به همین دلیل است که افراد به این ویروس مبتلا می شوند. . ممکن است ویروسی که فرد در یک سال به آن مبتلا می شود، سال بعد برای بدن خارجی شود و فرد دوباره به آنفولانزا مبتلا شود.

مصطفوی با بیان اینکه همه افراد معمولاً هر 2 تا 3 سال یکبار به آنفولانزا مبتلا می شوند، ادامه داد: بیماری ها علائم مختلفی دارند و حتی آنفولانزا نیز می تواند بدون تب باشد، اما به طور کلی بیش از 70 درصد کودکان مبتلا به آنفولانزا تب دارند. تب آنها یک تا چهار روز طول می کشد و بسیار نادر است که تب بیش از پنج روز طول بکشد.

آنفولانزا معمولاً چند ساعت قبل از ظاهر شدن اولین علامت بسیار مسری است و می تواند 5 تا 10 روز طول بکشد، اما بعد از 5 تا 7 روز این بیماری حداقل مسری خواهد بود. باید توجه داشت که دانش آموزان در مدرسه و جلسات شرکت نمی کنند.

این متخصص اطفال افزود: عوارض آنفولانزا در افراد بالای 65 سال و مبتلایان به بیماری های زمینه ای بیشتر است و در گروه سنی زیر دو سال عموماً کودکان زیر شش ماه به دلیل مصونیت مادری به ندرت دچار سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند.