هادی عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار داشت: اگر نکاتی رعایت شود، مردم می توانند زنده بمانند. سیروز زنده باد جگر گفت: دکتر. سیروز به غیر از محدود کردن مصرف نمک کبدی، هیچ محدودیت غذایی خاصی برای افراد مبتلا به این بیماری در نظر گرفته نشده است.
وی به وجود بیماران اشاره کرد. سیروز کبادی با بیان اینکه بیمارانی با مشکل سوء تغذیه و اندام لاغر وجود دارند، اضافه کرد: تغذیه برای این بیماران بسیار مهم است و با توجه به اینکه مصرف غذاهای بدون نمک و یا خیلی کم نمک کمی سخت است، این افراد می توانند از انواع ادویه ها استفاده کنند. آب لیمو یا به غذای خود چربی اضافه کنند.
فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه این افراد به طور کلی محدودیتی در مصرف پروتئین ندارند، گفت: بیماران باید در طول روز 100 تا 150 گرم پروتئین مصرف کنند. سیروز کبد مورد توجه قرار می گیرد و در برنامه های غذایی گنجانده می شود.
عبداللهی با بیان اینکه رژیم غذایی ایرانی تقریباً 100 تا 150 گرم پروتئین دارد، ادامه داد: مصرف 3 تا 4 گوشت آب پز در وعده غذایی 100 تا 150 گرم پروتئین دارد و به این بیماران توصیه می شود کباب و استیک کمتر مصرف کنند.
وی با بیان اینکه مصرف برخی آنتی اکسیدان ها مانند چای سبز و قهوه ممکن است به بهبود بیماری کبد کمک کند، اما درمان محسوب نمی شود، گفت: افراط در هر چیزی می تواند مضر باشد و حتی اگر افراد به مصرف بیش از حد عرق کاسنی وادار شوند. سایر بیماری ها می توانند بر سلامت آنها تأثیر بگذارند.
فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه مصرف بی رویه برخی داروها و گیاهان دارویی حتی می تواند منجر به هپاتیت دارویی شود، گفت: بیماری های کبدی و سیروز کبادی می تواند با رعایت نکات ساده ای مانند رعایت رژیم غذایی و پرهیز از سیگار و الکل به بهبود سلامت آنها کمک کند.
ارسال پاسخ