با این روش کلسترول کشنده “پنهان” را در خون تعریف کنید

کلسترول «مخفی» مرگبار در خون را با این روش شناسایی کنید

لیپوپروتئین (A) یک لیپوپروتئین با چگالی کم (ترکیب چربی و پروتئین) است که در کبد و کلسترول در بدن تولید می شود. میزان لیپوپروتئین (A) در طی آزمایشات روتین اندازه گیری نمی شود و رژیم غذایی یا ورزش را با داروهای موجود کاهش نمی دهد.

به گفته همشاهری ؛ به گفته متخصصان قلب و عروق ، این یافته ها گام مهمی به سمت میلیون ها درمان حساس به لیپوپروتئین غیر طبیعی (A) یا LP (A) از نظر ژنتیکی است.

دکتر “این یافته ها قابل توجه است.” “این داروی جدید تقریباً توانایی حذف این لیپوپروتئین از خون است.”

افرادی که سطح LP (A) بالایی دارند ، خطر انباشت کلسترول در شریان های خود را دارند. تجمع ، مشکلات قلبی عروقی خطر حمله قلبی ، سکته مغزی و مرگ زودرس را افزایش می دهد.

داروی جدید لیپوپروتئین A را کاهش می دهد.

یافته های یک تلاش قبلی نشان داده است که این دارو ایمن است به نام شرکت ELA Lily.

مطالعه حاضر در مورد دومین تحقیق بالینی که توسط شرکت الا لیلی تأمین شده است ، 4 نفر را مورد بحث قرار داد. محققان دریافتند که تزریق دارو پس از شش ماه نسبت Lp (A) را 6.5 ٪ کاهش می دهد. یک سال بعد ، اثرات دارو کاهش یافته است ، اما فقط کمی و کمتر از 0.5 ٪ از سطح پایه LP (A). در ماه ششم ، افرادی که دوز دوم دریافت کرده اند ، در LP (A) در یک سال 4.9 درصد کاهش یافته است.

دکتر استیون نیسن ، “لیپوپروتئین (الف) دلیل مهمی برای عوارض و مرگ و میر قلبی عروقی است.”

لپ تاپ ها با هدف قرار دادن mRNA یا RNA پیامبر که به ساخت LP (A) به بدن می گوید ، اثرات خود را ایجاد می کنند. پیامبر RNA حاوی دستورالعمل هایی برای تهیه پروتئین های خاص است). داروی جدید اساساً مهار RNA این پیامبر است.

یافته های این مطالعه در نشست سالانه انجمن متخصصان قلب و عروق آمریکایی در شیکاگو ارائه شد و در مجله پزشکی نیو انگلستان منتشر شد.

چگونه لیپوپروتئین A باعث بیماری قلبی می شود

لیپوپروتئین (A) یا LP (A) سه مشکل قلبی عروقی را تشکیل می دهد: به LDL (کلسترول بد) چسبیده و خطر انسداد شریانی را افزایش می دهد. LP (A) به ویژه در ایجاد التهاب مؤثر است و همچنین منجر به لخته شدن خون می شود.

اگرچه آزمایش های کلسترول خون معمول می تواند لیپوپروتئین (A) را اندازه گیری کند ، اما معمولاً انجام نمی شود زیرا هیچ درمانی مؤثر برای کاهش آن وجود ندارد.