یک بررسی جدید ، قرار گرفتن در معرض ذرات معلق میکروفنPM۲.۵) و در شب ممکن است نور مصنوعی وجود داشته باشد ، خطر توسعه سرطان تیروئید کودک را افزایش دهید.
گزارش شهروند آنلاین ؛ این نتایج نگران هستند: “این نتایج نگران هستند ، به خصوص هنگامی که هر دو این مواجهه هستند.” “می گوید.
از منابعی مانند ذرات ریز معلق ، اتومبیل های هوایی در فعالیت های هوا و صنعتی پخش می شود و در شب استفاده از نور مصنوعی در مناطق پرجمعیت بسیار متداول است.
محققان آمریکایی داده های 9 نفر مبتلا به سرطان پاپیلری را قبل از 6 سالگی تجزیه و تحلیل کردند و داده های تقریباً 3 نفر مشابه را با گروه کنترل تجزیه و تحلیل کردند.
آنها تخمین زده می شوند که با توجه به مکان های تولد در معرض هر دو آلاینده قرار بگیرند و دریافتند که خطر ابتلا به سرطان تیروئید در بین افرادی که در معرض سطوح بالاتر ذرات ریز قرار دارند ، به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
قدرتمندترین رابطه بین این آلاینده ها و سرطان تیروئید در بین نوجوانان بین 5 تا 5 سال و کودکان اسپانیایی کشف شد.
طبق نتایج این مطالعه ، سرطان تیروئید در جوانان متولد شده در مناطقی که دارای نور مصنوعی بالا در شب هستند ، 2 تا 5 درصد بیشتر است.
اگرچه محققان برای اثبات این رابطه به تحقیقات بیشتری نیاز دارند ، اما کاهش آلودگی هوا و نور شب ممکن است اقدامات مهمی در محافظت از سلامت کودکان باشد.
ارسال پاسخ