اسکان موقت ؛ خانواده های تحت تأثیر تهران
علی نصیری ، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران ، خسارت ناشی از اعتصاب هوایی صهیونیستی به تهران به مدت پنج روز غیر نظامی و غیر نظامی در تهران به مدت پنج روز ، طبق قانون ، در زمان بحران مانند جنگ جنگ هیچ وظیفه ای ندارد. این وظیفه به سازمان مدیریت بحران و سازمان دفاع شدید واگذار شده است. با این حال ، سازمان مدیریت بحران تهران از ابتدای حمله سرمایه وارد میدان شد و با سازمان مدیریت بحران ایالتی اقدام به کاهش خسارت در شهر کرد.
ادامه: 2 نقطه مدنی و غیر سیلی در تهران در حملات 6 روزه صهیونیستی آسیب دیدند. سازماندهی این دو نکته در چهار منطقه شهرداری تهران مسئول سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران بود. علاوه بر دو نقطه غیرنظامی ، تعداد زیادی از خانه ها در اطراف نقاط اصلی موشک زخمی شده اند ، و مجدداً اضطراری هر کسی را که به دلیل خسارت زندگی نکرده اند ، پذیرفته است. مردم در چهار هتل شهرداری و 4 هتل که در آن شهرداری قرارداد دارد ، مجدداً مستقر می شوند. تا دوشنبه ، 9 ژوئیه ، تعداد خانواده های اسکان در هتل های ارائه شده توسط شهرداری در تهران برابر با 5 خانواده بود. البته تعداد خانواده هایی که نمی توانند در خانه های خود زندگی کنند بسیار بیشتر از این هستند. با این حال ، تعداد قابل توجهی از خانواده ها تصمیم به زندگی در هتل در خانه اقوام و دوستان گرفتند.
ناصیری ادامه داد: شهرداری تهران در حال بازسازی تعمیرات در شهر است که در این جنگ تا حدی آسیب دیده است. این آسیب جزئی شامل شکستگی های پنجره ، گسل قاب شیشه ای و سایر گسل های کوچک است و انتظار می رود از طریق شهرداری تأمین شود تا روند بازسازی را تسریع کند. تهران در گزارش خود به حضور چهار سوله مدیریت بحران در پایتخت ، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران اشاره کرد و گفت که افزایش تعداد سؤالات یکی از دستاوردهای سازمان مدیریت بحران تهران است.
بعضی اوقات تصور می شود که مردم این سوله ها را در طول بحران دوباره می گیرند. اما نه این سوله ها پایه مدیریت بحران هستند. به عنوان مثال ، در 7 روز گذشته جنگ گذشته ، دو سوله به جمعیت هلال احمر داده شد. استان های تهران ، اعضای هلال احمر به کمک تهران در آنجا مستقر شدند. توزیع گروه های هلال احمر در این سوله ها به گونه ای بود که در صورت بروز حادثه در هر نقطه از شهر ، کارگران امدادی می توانند به صحنه حادثه برسند و برای کمک آماده شوند.
همچنین نیروهای اضطراری در چهار ایستگاه وجود داشت و یک پایگاه مدیریت بحران به انتقال خون اختصاص داده شد. علاوه بر این ، تهران در چهار نقطه مصدوم که توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران اداره می شود ، نشان داده شد. پوسترها به عنوان گروه حامی جهادی و شماره تماس های ذکر شده نصب می شوند. مردم منطقه می توانند در هر زمان از روز با این شماره ها تماس بگیرند و به سؤالات خود در مورد کمک سازمان مدیریت بحران پاسخ دهند. علاوه بر این ، در نقطهای که هنوز هم ملتهب هستند ، چادر بحران همچنان حل و فصل می شود و این چادرها شخصاً با سؤالاتی پاسخ می دهند.
آیا تهران پناهگاه دارد؟
سخنگوی شهرداری تهران ، عبدال محموزیر محمد خانی گفت: در مورد اعلام ایستگاه های مترو ، مساجد و پناهگاه ها در آخرین جنگ: این توسط مجمع تهران ساخته نشده است. مدیران شهر به همه ایستگاه های مترو به عنوان پناهگاه و اسکان اضطراری مظنون بودند و برخی از ایستگاه های مترو گزینه مناسبی برای اسکان فوری به عنوان پناهگاه نیستند. ادامه: شهرداری تهران لایحه ای را به شورای شهر ارائه داد که موضوع یک پناهگاه و راه حل های اجرای به موقع را ارائه می دهد.
ناصیری ، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران ، همچنین گفت دلایل عدم وجود پناهگاه در تهران: شهرهای مختلف این کشور برای پنج سال جنگ با عراق از پناهگاه بهره مند شدند. با این حال ، سالها ، در طول صلح ، زیرساخت های پناهگاه به حاشیه رانده شد. البته از نظر ترتیبات ملی ساختمان ، ضرورت استفاده از استفاده دو جانبه در مناطق شهری یافت شد. با این حال ، با توجه به اینکه هیچ کس انتظار جنگ دیگری را ندارد ، این موضوع به طور کامل اجرا نشده است. در این موارد ، دفاع منفعل باید با یک رویکرد جدید وارد شود.
ناصیری تأکید کرد که شهر تهران از نظر سرپناه ایده آل نیست. پناهگاه ها الزاماتی مانند اتصال به یک سیستم هشدار دهنده دارند. در حقیقت ، سیستم هشدار ابتدا باید شنیده شود و سپس مردم باید به پناهگاه فرستاده شوند. سیستم هشدار جدا از مدیریت شهری است. در عین حال ، نوع تهاجم برای استفاده از سیستم هشدار امکان پذیر نبود. از آنجا که بیشتر تهاجم ها توسط یک میکروپرون غیر قابل پیش بینی انجام شده است. رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران تأکید کرد: “همه خانه هایی که دارای فضای پارکینگ بدروم هستند می توانند از این پارکینگ ها به عنوان پناهگاه استفاده کنند و نیازی به رسیدن به مناطقی مانند ایستگاه مترو در هنگام حمله هوایی ندارند.” در همین زمان ، پارکینگ ها و بسیاری از مراکز خرید طبقه از امنیت کافی برخوردار هستند و می توانند به عنوان پناهگاه مورد استفاده قرار گیرند.
ناصیری تأکید کرد: اگر از ایستگاه های مترو به عنوان یک پناهگاه استفاده شود ، باید اولین آماده سازی انجام شود. این نیاز به تصمیم گیری دارد. به زودی شورای توسعه شهری جلسات را برگزار می کند و تصمیمات نهایی برای پیشبرد وضعیت پناهگاه و افزایش تهران گرفته می شود. ناصیری با اشاره به ویژگی های یک پناهگاه ، “منطقه پناهگاه باید زیر زمین و زیر سطح باشد.” همچنین باید در طبقه های منفی مانند پارکینگ قرار داشته باشد. دیوار و کف سقف در حدود 2 متر بتن مسلح است. مسئله مهم دیگر در راه انفجار یک مسئله مهم است. پناهگاه باید روشهای مناسب بسیاری داشته باشد. خطوط مترو در دوره های مدیریت مختلف ساخته شده و برخی از خطوط ما تنها ورودی هستند. مطالعات دفاعی در خطوط 1 ، 2 ، 2 و 3 مورد نیاز است و این پیوست باید در پروژه ها ، متصل به بیمارستان ها و سایر اقدامات اساسی خطوط مترو مجهز به توالت استفاده شود. کمبود مواد ترک خوردگی یکی دیگر از ویژگی های پناهگاه است.
سخنگوی مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران و رئیس جمهور عبدالماتهر محمدانی ، که توسط شهردار در یک کنفرانس مطبوعاتی اداره می شد و به ویژه همراه با مجمع شهرداری و به ویژه رئیس شورا گفت که یک رکورد مثبت در مدت شش روز است. ادامه: به دلیل تنوع مؤسسات آسیب دیده ، زمان آن رسیده است که خسارت را جمع کنیم.
ارسال پاسخ