بازار جهانی طلا در صورت هشدار ؛ طلای چقدر گران است؟

بازار جهانی طلا در صورت هشدار ؛ طلای چقدر گران است؟


در حالی که بازارهای جهانی تحت فشار تورم ، تعرفه ها و سیگنال های مخالف بانک های مرکزی قرار دارند ، قیمت طلا دوباره منتشر شد. آینده این فلز گرانبها اکنون عدم اطمینان است. آیا سوابق جدید در جاده وجود دارد یا ما اصلاحات جامعی داریم؟

طبق گفته های هامشاهری ، پس از افت دو روزه ، روز چهارشنبه ، قیمت های طلای جهان دوباره به 4.9 دلار در هر اونس افزایش یافت. این رشد ناگهانی نشان داد که داده های تورمی ایالات متحده ، به ویژه CPI ، فشارهای تورمی سریعتر از آنچه انتظار می رفت بازگشتند.

تحلیلگران معتقدند که افزایش تورم می تواند یک انگیزه مضاعف برای بازگشت سرمایه گذاران به بازار طلا باشد. این بازاری است که همیشه یک پناهگاه امن برای سرمایه در هنگام بی ثباتی اقتصادی است.

به طور کلی ، بازار طلا در حال حاضر تحت تأثیر سه قدرت اصلی است: تورم پولی و سیاست های پولی ایالات متحده ، سیاست های تجارت بین المللی و رفتارهای بزرگترین بانکهای مرکزی جهان. هر یک از این عوامل فقط می توانند قیمت این فلز گرانبها را تحریک یا کاهش دهند. در نتیجه ، تحلیلگران به سرمایه گذاران توصیه می کنند تا پیشرفت های اقتصادی جهانی را با دقت بیشتری نظارت کنند و استراتژی های دامنه ای را در برابر نوسانات احتمالی اتخاذ کنند.

با توجه به عدم قطعیت ها ، سرمایه گذاری در طلا هنوز یک انتخاب قابل اعتماد اما تجدید پذیر محسوب می شود. اگر اقتصاد جهانی بدتر باشد ، این انتخابی است که می تواند سودآورترین گزینه دارایی برای نیمه دوم سال باشد.

نقش متغیرهای کلان اقتصادی

آخرین آمار نشان دهنده رشد سریعتر CPI در پنج ماه گذشته است. این موضوعی است که می تواند دست فدرال را برای کاهش نرخ بهره کوتاه کند. رئیس جمهور آمریكا دونالد ترامپ بار دیگر خواستار نرخ بهره شد ، در حالی كه مقامات فدرال مراقب بودند كه بر لزوم انجام این كار و كنترل انتظارات تورمی تأكید كنند.

این موقعیت محتاطانه فدرال -رازرو گفت که وی مشتاقانه منتظر انتشار شاخص قیمت جدید تولید کننده (PPI) برای روشن شدن سیاست پولی بازارها است.

اگر تورم همچنان رو به افزایش باشد و مقاومت فدرال در برابر نرخ بهره ادامه یابد ، انتظار می رود جذابیت دارایی های غیر سودآور مانند طلا و سرمایه گذاران با ظاهر طولانی تر وارد بازار شود.

تأثیر سیاست های تجارت آمریکا

علاوه بر عوامل اقتصادی ، تحولات ژئوپلیتیکی و سیاست های تجارت ایالات متحده بر بازار طلا تأثیر گذاشته است. اعلام تعرفه 5 ٪ در اندونزی و تهدید به افزایش تعرفه برای واردات از مکزیک و اتحادیه اروپا باعث عدم اطمینان شده است. اگرچه ترامپ همچنین برای مذاکره سیگنالهایی ارسال کرد ، اما تهدیدهای شغلی هنوز سایه ای سنگین در بازارهای جهانی است.

در چنین مواردی ، طلا از موقعیت سنتی خود به عنوان یک دارایی ایمن بهره می برد. از آنجا که سرمایه گذاران در تلاشند تا از سرمایه خود در برابر نوسانات تجارت و درگیری های ارزی محافظت کنند.

خرید جامع طلا از بانکهای مرکزی

علاوه بر بازیگران ویژه ، بانک های مرکزی نیز نقش مهمی در تعیین روند قیمت طلا دارند. به گفته شورای جهانی طلایی ، بانکهای مرکزی جهان در ماه مه حدود 5 تن طلا را به ذخایر خود اضافه کردند که عمدتاً مربوط به کشورهای قزاقستان ، تورکی ، لهستان و سنگاپور است. چین همچنین در ماه ژوئن خریدهای خود را ادامه داد و از نوامبر سال گذشته به 1.5 تن رسیده است.

کارشناسان بر این باورند که ادامه خرید بانک مرکزی نه تنها تقاضای پایدار برای طلا ایجاد می کند بلکه پیام اعتماد به این نوسانات اقتصادی جهانی جهانی را نیز ایجاد می کند.

تخمین نوسانات آینده: افزایش و کاهش سناریوها

در آخرین گزارش تحلیلی ، شورای جهانی طلا گفت که اگر شاخص های کلان اقتصادی به طور قابل توجهی تغییر نکنند ، قیمت طلا در نیمه دوم سال یا تا 5 ٪ قابل تثبیت است. با این حال ، اگر وضعیت اقتصادی جهان به سمت رکود بیشتر یا بحران ها پیشرفت کند ، شورا در مقایسه با سال در سال به 5 ٪ قیمت طلا افزایش می یابد.

از طرف دیگر ، اگر محیط اقتصادی جهان بهبود یابد و نگرانی های تورمی و تجاری کاهش یابد ، احتمال کاهش قیمت طلا بین 2 تا 5 ٪ وجود دارد. چنین سناریویی نشان می دهد که طلا وارد دوره نوسانات خبری بالا و دقیق شده است.