آیا هدف قرار دادن قند در رژیم غذایی منجر به افزایش وزن و کاهش وزن می شود؟

آیا هدف قرار دادن قند در رژیم غذایی منجر به

ضیاءالدین مظهری با اشاره به عوارض رژیم های حذف قند، قندهای تصفیه شده را برای بدن مضر عنوان کرد و گفت: افرادی که به رژیم های حذف قند روی می آورند به سرعت لاغر می شوند و لاغر می شوند و احساس گرسنگی نمی کنند اما عوارض جدی دیرتر مشاهده می شود. . در طی این رژیم، چهره این افراد چندین سال پیر می شود و راه را برای ابتلا به بیماری های مختلف در دراز مدت هموار می کند.

وی اظهار داشت: کم خونی گسترده، افزایش کلسترول، تنگی عروق و گرفتگی عروق وجود دارد. سرهنگ برخی از نتایج استفاده نامناسب وی با بیان اینکه رژیم های حذف قند اشتباه است، اضافه کرد: نتایج به دست آمده از این گونه رژیم ها پایدار نیست و بلافاصله سوخت اولیه بدن را کاهش داده و هوس ایجاد می کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: سیستم بدن انسان در اولین قدم برای تداوم حیات نیاز به انرژی دارد و این انرژی باید در قالب یک سیستم فیزیولوژیکی مناسب از درشت مغذی های مولد انرژی مانند پروتئین ها، چربی ها و قندها تامین شود.

مظهری اثرات روانی رژیم های حذف قند را پرخاشگری، بی حوصلگی و افسردگی عنوان کرد و ادامه داد: افرادی که به رژیم های حذف قند روی می آورند تنها مدتی می توانند چنین رژیم هایی را تحمل کنند و پس از مدتی به طور طبیعی در بدن خود هوس ایجاد می کنند. . میل به غذا به مرحله ای می رسد که انسان هر چقدر هم بخورد احساس سیری نمی کند.

وی در مجموع با بیان اینکه در فرهنگ تغذیه باید رفتار متناسب با ساعت بیولوژیکی بدن مورد توجه قرار گیرد و افراد باید رژیم غذایی مناسب، متنوع و متعادل داشته باشند، خاطرنشان کرد: مصرف شیرینی، شکلات، چیپس، پفک و انواع آن. فست فود یک راه ساده برای بهبود رژیم غذایی است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: یادآوری این نکته ضروری است که با وجود توصیه هایی برای رژیم غذایی مناسب، رژیم های حذف قند، رژیم غذایی را به صورت غیراصولی تغییر می دهد که با نرم افزارهای اولیه بدن انسان سازگاری ندارد و این مشکل به وجود می آید. . عوارض کوتاه مدت و طولانی مدت زیادی وجود دارد که باعث بروز آن می شود.