شما همچنین ممکن است کسانی را که علاقه مند به استفاده یا مصرف غذاهای اطراف شما هستند ، مواد بهداشتی یا وسایل نقلیه تولید شده برای کودکان دیده باشید. به عنوان مثال ، فرد متاهل است و فرزند دارد ، اما او بسیار علاقه مند به خوردن شیر خشک یا بیسکویت کودک و حتی خرید برای خودش است. برخی تمایل دارند که شامپو های کودک ، کرم های محافظ و حتی بطری های نوشیدن کودک باشند.
طبق گفته های هامشاهری آنلاین ؛ البته کارشناسان در زمینه روانشناسی معتقدند که این رفتار یک پدیده رایج نیست ، اما ابعاد مختلف جالب و منعکس کننده است و گاهی اوقات باید مورد بررسی قرار گیرد. روانشناس طاهورا گربان می گوید: “این روند اغلب ترکیبی از عوامل روانشناختی ، عاطفی ، فرهنگی و حتی فیزیولوژیکی است.” اگر این رفتار بیش از حد باشد ، ممکن است نیاز به معاینه روانشناختی داشته باشد ، اما در بیشتر موارد فقط یک انتخاب شخصی یا عادت بی ضرر است.
به گفته مشاور و روانشناس ، یکی از دلایل اصلی چنین تمایل ممکن است بازگشت ناخودآگاه به دوران کودکی باشد. در ذهن بسیاری از افراد ، یک دوره با احساس امنیت ، پشتیبانی ، سادگی و تسکین از مسئولیت های بزرگسالان همراه است. افرادی که در بزرگسالی با نگرانی ، تنهایی یا استرس روبرو می شوند ، می توانند به طور ناخودآگاه چیزهایی را جذب کنند که احساس امنیت و صلح را در ذهن خود برانگیخته است. شیر خشک یا بیسکویت کودک و غیره. این می تواند نقش نمادین در افراد داشته باشد. به نظر می رسد که آنها نوعی بازگشت ذهنی و عاطفی به گذشته را تجربه می کنند.
“بسیاری از بزرگسالان در واقع خاطرات کودکی را به یاد می آورند ، یا پس از آن به دنبال احساس امنیت و آرامشی هستند که تجربه می کنند و حتی تجربه می کنند و می خواهند اکنون امتحان کنند.” می گوید
برخی از بزرگسالان به دلیل دلایل تغذیه ای و سبک زندگی خود به این محصولات می روند. به عنوان مثال ، برخی از بیسکویت های کودکان فاقد مواد نگهدارنده شیمیایی ، نمک یا شکر هستند و بنابراین سالم تر از بازارهای مواد غذایی معمول هستند. این افراد محصولات کودک را به دلایل بهداشتی یا خاص انتخاب می کنند و انگیزه آنها کاملاً تغذیه می شود. از آنجا که این محصولات اغلب مواد ساده ای دارند و هضم آن آسان است. یا افراد مبتلا به ورزشکاران پودر شیر را مصرف می کنند. از آنجا که شیر خشک یک پودر پروتئین خوشمزه برای بزرگسالان است و در بین ورزشکاران بسیار محبوب است. بعضی اوقات از این محصول برای پخت و پز استفاده می شود. البته ما در مورد افراد مبتلا به بدنسازان یا آشپزها صحبت نمی کنیم. این بدان معنی است که استفاده از این محصولات نمی تواند نشانه ای از اختلال روانی باشد.
Gerban می افزاید: علاوه بر این ، محصولات کودکان اغلب با استانداردهای جامد تولید می شوند و از مواد اولیه با کیفیت بالا و بدون مواد افزودنی مضر در تولید خود استفاده می کنند. این می تواند برای برخی از بزرگسالانی که به دنبال محصولات سالم تر هستند جذاب باشد.
با این حال ، به گفته کارشناسان ، ممکن است بزرگسالان در مصرف برخی از محصولات کودکان عوارض وجود داشته باشد. به عنوان مثال ، شیر شیر کودک بدن بزرگسالان نیست ، اما از نظر مواد مغذی ، چربی ها و مواد معدنی سازگار با نیاز نوزادان طراحی شده است و مصرف طولانی مدت ممکن است باعث نقص تغذیه ای یا وخیم شدن تعادل متابولیک شود.
Gerban می گوید: اگر شخصی به شدت به این محصولات وابسته شود ، ممکن است نشانه “رگرسیون” یا بازگشت روانی به مراحل اول رشد باشد.
روانشناس توضیح می دهد: رگرسیون در روانشناسی به وضعیتی اشاره دارد که در آن فرد به استرس ، اضطراب یا استرس ، رفتارها ، احساسات یا الگوهای کودکی پاسخ می دهد. رفتارهایی مانند گریه کودکانه ، اعتیاد بیش از حد یا علاقه به فعالیت ها و اشیاء کودک.
به گفته گبان ، رگرسیون یک اختلال نیست. در مقابل ، این یک مکانیسم دفاعی روانشناختی است که می تواند به طور موقت و بی ضرر در شرایط عادی رخ دهد. به عنوان مثال ، هنگامی که فرد در هنگام استرس به رفتار کودکانه پناه می برد). اگر از عملکرد دائمی ، شدید یا طبیعی از رگرسیون جلوگیری شود ، ممکن است نشانه مشکلات روانی عمیق تر مانند اضطراب ، افسردگی یا اختلالات شخصیتی باشد.
به گفته روانشناس ، وابستگی جدی به اشیاء کودکان نیز می تواند ناشی از اضطراب مستقیم حل نشده باشد. اضطرابی که می تواند در برابر کودکی در برابر او مقاومت کند. اما همانطور که گفتم ، اگر اغراق وجود نداشته باشد ، نگران کننده نیست و فقط در مورد لذت ، دلتنگی و حتی سلامتی است.
ارسال پاسخ