احسان کاظمی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه خشم می تواند زندگی افراد را از جهات مختلف تحت تاثیر قرار دهد، اظهار کرد: عصبانیت و ناتوانی در مدیریت آن می تواند تاثیرات منفی زیادی در زندگی افراد داشته باشد. به عنوان مثال، عدم توانایی در مدیریت خشم هنگام درگیری با کودکان می تواند منجر به کاهش صمیمیت و از بین رفتن روابط با عزیزان شود.
وی با بیان اینکه مردم در قبال خشم خود مسئول هستند، افزود: در واقع مردم می توانند مسئولیت کامل بهبود زندگی خود را بر عهده بگیرند و نمی توانند مشکلات خود را به گردن دیگران بیندازند. بسیاری از مردم بر این باورند که فریاد زدن به آنها کمک می کند یا انرژی منفی آنها را از بین می برد. اما وقتی افراد از عصبانیت فریاد می زنند، سیستم عصبی آنها احساس خشم را تشدید می کند.
یکی از اعضای سازمان روانشناسی کشور تصریح کرد: عمل به میل خود مانند فریاد زدن در هنگام عصبانیت، چرخه معیوبی ایجاد می کند که می تواند عواقب ناگوارتری را به دنبال داشته باشد و یکی از سریع ترین راه ها برای تغییر یک هیجان آزاردهنده، اقدام افراد است. در برابر آن BT.
کاظمی خاطرنشان کرد: عملی که مخالف یا مخالف عاطفه خشم باشد، چرخه خشم را می شکند. از چیزهایی که شما را بیشتر عصبانی می کند یا باعث ایجاد احساسات منفی دیگر می شود اجتناب کنید.
وی با بیان اینکه افراد برای شکستن چرخه خشم می توانند به جای اخم کردن لبخند بزنند، خاطرنشان کرد: افراد در هنگام تجربه خشم باید آهسته تر صحبت کنند و صدای خود را آرام تر از حد معمول پایین بیاورند. احساس تسکین
این روانشناس اجتماعی با بیان اینکه عمل مخالف خشم زمانی بهترین نتیجه را به همراه خواهد داشت که افراد به طور کامل بدن و ذهن خود را به خود مشغول کنند، افزود: زمانی که افراد از دست فرد دیگری عصبانی می شوند باید سعی کنند از او دور شوند و عصبانی نشوند. هر مکالمه یا نظری در مورد موقعیتی که خشم را برانگیزد.
ارسال پاسخ