انتقادات شدید عباس عبدی از عملکرد روحانیت ؛ کاستی های خود را در اطراف گردن دشمن قرار ندهید

انتقادات شدید عباس عبدی از عملکرد روحانیت ؛ کاستی های خود را در اطراف گردن دشمن قرار ندهید


عباس عبدی در یادداشتی در روزنامه Etemad از برخی روحانیت انتقاد کرد.

او می گوید: ظاهراً هیچ گزینه واضح تر صحبت با برخی از آقایان وجود ندارد. به نظر می رسید که آنها متوجه تحولات اجتماعی نشده اند و فکر می کنند که جامعه ایران پنج یا سه سال پیش یخ زده و ایستاده است.

خوب همه شما وقتی با فضای سایبر مخالف هستید و در عین حال همه افراد (به جز) ، وقتی از این منطقه استفاده می کنید ، مخالفت شما مؤثر نیست و مردم تحت تأثیر این منطقه قرار می گیرند و می ترسند. بنابراین ، شما باید تغییرات رفتاری سازنده را پیش ببرید. ادبیات و رویکرد گذشته نمی تواند گامی به جلو بردارد.

مشهاد امام ، یکی از افرادی که یک یا دو بار در هفته صحبت می کند ، که اخیراً گفت: “جنگ نرم خطرناک ترین نمای دشمن است و برای از بین بردن دین مذهبی و مذهبی در این زمینه است. این یک رویکرد قانع کننده به روحانیت است.

فقدان مضرات مردم از تبلیغات ضد دینی نیست ، بلکه از عملکرد ضعیف مقامات و مبلغین مذهبی است. از کجا؟ بدیهی است ، اگر افراد مذهبی و رفتار خوب اخلاقی و خوب خوب شوند ، روحانیت عملکرد خود را مانند قبل از انقلاب انجام می دهد ، چرا وقتی اشتباه می کنند ، عملکرد خود را نمی گیرند ، اما تبلیغات ضد دینی را در نظر نمی گیرند؟ علاوه بر این ، فرض کنید که ضد دینی است ، هنوز هم خنثی سازی و پاسخ دادن به شما وظیفه شماست.

اگر موفق نیستید ، دلیل این امر به این دلیل است که رفتار و مکالمه شخصی شما است. ریشه این وضعیت در قدرت است که دیگر نمی توانید صحبت کنید. تقریباً بیشتر کلمات بیلر دارای خطوط قانع کننده مبتنی بر قدرت هستند. این ادبیات نتیجه تعریف دین در سرویس برق است.

آقای علم الحدی در سالهای اخیر به موقعیت قدرت اشاره کرده است و چند بار موضع متقاعد کننده و گفتگو؟ چقدر فروتنی و مهربانی و چقدر از حسن نیت و موقعیت تهدید می شود؟ چند بار او برای مصاحبه با مصاحبه رسانه ای رایگان پذیرفته و به افکار ، اعتقادات و رفتار وی پاسخ داد؟ یک بار دیگر ، به عملکرد اقتصادی روحانیت و توضیحات مربوط به این موضوع توجه کنید ، داستان باز است.

آقای علم الحدی معتقد است که دشمن می خواهد دین را بگیرد. فکر نمی کنم این دشمن باشد. زندگی ، سیاست ، اقتصاد ، فرهنگ و غیره. اگر فرصتی وجود داشت ، من زمینه هایی را که به نام دین رسیده بودند ، حساب می کردم و توضیح می دهم که چگونه تفسیرهای دین جامعه را از این مداخله انکار می کند؟ جالب اینجاست که مهمترین بخش دین ، که اخلاق است ، کاملاً فراموش شد.

با این حال ، مهمترین نکته این است که دستیابی به اعتقاد از نسل جوان از سیستم مذهبی پشتیبانی نمی کند. این استدلال ریشه این گروه روحانیت است. هیچ دلیلی برای حمایت از سیستم ها وجود ندارد ، اما برای سیستم های سیاسی که باید عقیده و اراده مردم را منعکس کنند. مردم از خواسته خود از موسسات حمایت می کنند.

این وظیفه سیستم است که اراده مردم را منعکس کند. با ایمان ، چه باور نکردنی است. اگر دولت تمایل خود را منعکس نکند ، دولت و تیراندازی مردم بسیار سنگین هستند. روحانیت باید ذهنیتی را که مردم باید به آنها خدمت کنند اصلاح کنند. این دولتی است که نیاز به خدمت و حمایت از مردم دارد. دولت هیچ وجود قانونی فراتر از مردم ندارد ، اما به عنوان انسان تعریف می شود.

من فکر نمی کنم برخی از روحانیت بتوانند رنگ قدرت را از ادبیات و ظاهر خود حذف کنند و در عوض منطق و لباس ترغیب را بپوشانند. روحانیون که فساد باغ باغ را محروم کرده اند و حتی نمازهای جمعه را نیز انجام می دهند ، نمی توانند حتی قابلیت اطمینان گذشته این نهاد مهم را بازسازی کنند. آقایان ، با توصیه افراد مشهور ، اول از همه باید ارزیابی جدی از عملکرد آنها را تضمین کنند.