به گزارش خبرگزاری انتخابتو، حنیف که دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی انیمیشن از دانشگاه هنر تهران است، هم اکنون در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انیمیشن در دانشگاه SCAD آمریکا است. دانشگاهی که یکی از معتبرترین مراکز آموزشی دنیا در زمینه هنرهای دیجیتال و انیمیشن به شمار می رود. او همواره در آثارش به موضوع و عمق توجه ویژه ای دارد و این ویژگی یکی از ویژگی های بارز آثار اوست.
حنیف در انیمیشن خود به نام «بازنشستگی» که به سبکی دوبعدی و با رویکردی سورئال ساخته است، با ایجاد فضاهای متغیر و خیالی، دنیایی بین خواب و بیداری خلق کرده است؛ در حالی که در این انیمیشن به شکلی دو بعدی و با رویکردی سورئال ساخته شده است. دنیایی که مخاطب را به مکانی جدید و بدیع می برد و به طور ملموس برزخی را به تصویر می کشد که شخصیت داستان در آن گیر کرده است. این انیمیشن با تمرکز بر مفهوم زندگی در لحظه و بهره گیری از فرصت ها، وارد بیش از 10 جشنواره بین المللی شده و اخیرا در برگزیده نهایی جشنواره آسیافای آمریکای شرقی و جشنواره انیمیشن ورونژ روسیه شرکت کرده است. انجمن آسیفا یکی از معتبرترین سازمانهای بینالمللی است که با هدف حمایت از هنرمندان و علاقهمندان به این رشته در زمینه انیمیشن میباشد.
از دیگر افتخارات حنیف می توان به نمایش انیمیشن کوتاه “صلح” در فینال جشنواره ایکورهولنی 2023 در ژوهانسبورگ اشاره کرد. اثری که از منظری انتقادی به موضوع جنگ و صلح جهانی می پردازد. این انیمیشن بعداً مبنای دعوت او به عنوان هیئت داوران به پنجمین جشنواره ایکورهولانی شد که نتایج آن در دسامبر 2024 اعلام خواهد شد. حنیف درباره این تجربه می گوید: داوری این جشنواره فرصت ارزشمندی برای من بود تا از بهترین آثار سینمای انیمیشن دنیا الهام بگیرم و سطح هنری خود را ارتقا دهم.
از دیگر آثار برجسته سارا حنیف می توان انیمیشن «مالایی ها» را نام برد که در بیش از 30 جشنواره بین المللی حضور داشته و جایزه بهترین انیماتور را برای سازندگان این انیمیشن از جمله حنیف در دوازدهمین جشنواره بین المللی انیمیشن تهران کسب کرده است. او به عنوان یکی از کارگردانان اصلی این انیمیشن نقش فعالی داشت. علاوه بر این، همکاری در انیمیشنهای «چلیتا» که برگرفته از فرهنگ مکزیک است و مدیریت بخش انیمیشن انیمیشن «بزرگراه ۸۱» از دیگر فعالیتهای این هنرمند تواناست.
حنیف اظهار داشت که قصد دارد در آینده با استفاده از مهارت هایی که در SCAD کسب کرده و دانش چندرسانه ای جدیدی که به دست آورده، آثار متنوع تری با موضوعات عمیق و جذاب تولید کند.
۵۷۵۷
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ