چندین سال است که مطالعات زیادی در مورد فواید و مضرات بالقوه نوشیدن قهوه انجام شده است. این نوشیدنی به قدری محبوب است که بر اساس گزارشها، روزانه حدود 2 میلیارد فنجان قهوه در سراسر جهان مصرف میشود.
نتایج تحقیقات قبلی نشان می دهد که این نوشیدنی ممکن است به کاهش خطر بیماری هایی مانند دیابت نوع 2، سندرم متابولیک، بیماری کبد و چاقی کمک کند.
برعکس، مطالعات دیگر نشان می دهد که نوشیدن منظم قهوه دارای اثرات منفی بالقوه ای مانند افزایش اضطراب، محرک های میگرن، مشکلات خواب و مشکلات گوارشی است. نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه کویمبرا در پرتغال نشان می دهد که نوشیدن قهوه به طور منظم می تواند به طور متوسط 1.8 سال سالم به زندگی فرد اضافه کند.
منابع این بررسی توسط موسسه اطلاعات علمی قهوه (ISIC)، یک سازمان جمعی و غیرانتفاعی که توسط شرکتهایی در صنعت قهوه تأسیس شده است، از جمله Illi Cafe، Lavazza، Nestlé، Pulig و Tiichi Bo، ارائه شده است. نتایج این مطالعه اخیرا در مجله “Review of Aging Research” منتشر شده است.
در این بررسی، محققان یافتههای بیش از 50 مطالعه قبلی را در مورد چگونگی تأثیر قهوه بر طول عمر افراد تجزیه و تحلیل کردند.
پروفسور و نویسنده اصلی این مطالعه، دکتر از دانشگاه کویمبرا، دانشکده پزشکی، پرتغال. رودریگو کانا گفت: قهوه بعد از آب پرمصرف ترین نوشیدنی است و ما باید تأثیر آن را بر سلامتی به طور دقیق درک کنیم، از آنجایی که سن یک عامل خطر مهم در ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن است، منطقی است که بدانیم آیا فواید آن وجود دارد یا خیر مصرف قهوه به دلیل توانایی آن در کند کردن روند پیری است.
پس از تجزیه و تحلیل، دکتر. رودریگو کانا و تیمش محاسبه کردند که افرادی که به طور منظم قهوه می نوشند می توانند به طور متوسط 1.8 سال زندگی سالم به زندگی خود اضافه کنند. این کارشناس گفت اگر مردم بیشتر عمر کنند اما با بیماری های بیشتر و کیفیت زندگی پایین تر زندگی کنند، جمعیت سالخورده جهان می تواند یک تله باشد. بنابراین باید تلاش کرد تا سال های زندگی سالم را افزایش داد تا طول عمر.
دکتر کانا توضیح داد که ترکیبات مولکولی موجود در قهوه بر مکانیسمهای مرتبط با فرآیندهای پیری تأثیر میگذارند و به کاهش سرعت آنها کمک میکنند. وی توضیح داد: به زبان ساده، اسیدهای کلروژنیک آنتی اکسیدانی هستند که می توانند تخریب شیمیایی سلول های ما را کاهش دهند تا پس از قرار گرفتن در معرض محرک های مضر، بهتر بتوانیم سلول ها را بازیابی کنیم.
ارسال پاسخ