انتخابتو، خرما سرشار از مواد معدنی و ویتامین های ضروری مانند پتاسیم، منیزیم، ویتامین B6 و فیبر است و به بهبود سلامت کلی کمک می کند. نتایج تحقیقات نشان می دهد خرما حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از سلول های بدن در برابر آسیب محافظت می کند. با توجه به اینکه رادیکال های آزاد مفید هستند، ما به بررسی سایر فواید مصرف روزانه خرما ادامه خواهیم داد:
بهبود عملکرد دستگاه گوارش
یکی از فواید مهم مصرف خرما این است که سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد زیرا حاوی فیبر زیادی است که احتمال یبوست را کاهش می دهد و به فرآیند گوارش کمک می کند.
انرژی را افزایش دهید
از آنجایی که خرما حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات و همچنین قندهای طبیعی مانند گلوکز است، فروکتوز و این ساکارز است که باعث افزایش سریع سطح انرژی می شود، نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف خرما قبل از ورزش می تواند عملکرد و انرژی بدن را افزایش دهد.
بهبود سلامت قلب
مصرف روزانه خرما نقش مهمی در بهبود سلامت قلب دارد و در نتیجه سطح کلسترول خون را کاهش می دهد و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. طبق نتایج تحقیقات، آنتی اکسیدان های موجود در خرما از افزایش سطح کلسترول مضر خون جلوگیری می کند.
تقویت عملکرد مغز
خرما سرشار از پتاسیم است که به بهبود عملکرد مغز کمک می کند.
تقویت استخوان ها
حفظ استخوان های سالم و قوی با افزایش سن بسیار مهم است، خرما منبع طبیعی مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و منیزیم است که نقش مهمی در بهبود سلامت استخوان ها دارد. محققان با انجام تحقیقات لازم به این نتیجه رسیدند که مصرف منظم خرما خطر ابتلا به مشکلات استخوانی مانند پوکی استخوان را کاهش می دهد.
تنظیم سطح قند خون
برخلاف تصور عموم، خرما را می توان در رژیم غذایی افراد دیابتی گنجاند، اما به طور طبیعی شیرین است. قند خون کم به این معنی است که به آرامی هضم و جذب می شود و باعث افزایش تدریجی قند خون می شود. نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف خرما باعث کنترل بهتر سطح قند خون در افراد دیابتی می شود.
ارسال پاسخ