حمید رضا ، متخصص جراحی زانو ، علائم و درمان این بیماری ، گفت: پوکی استخوان یا پوکی استخوان یک بیماری شایع تر از مردان در زنان است. این بیماری در مراحل اولیه علائم خاصی ندارد و اگر کاملاً شروع شود و درمان نشود ، در نهایت می تواند باعث ایجاد عوارض جدی برای انسان شود.
به گفته مهر ، “وقتی فرد دارای پوکی استخوان است ، حجم استخوان فرد کاهش می یابد و سست و شکننده است ، این بیماری معمولاً در زنان و بعد از یائسگی بدتر می شود ، اما در سنین پایین دیده می شود.” شیوع کمتری در مردان وجود دارد و آنها برخی از مشکلات اساسی را دنبال می کنند.
پوکی استخوان
متخصص جراحی زانو گفت: برای محافظت از برنامه تغذیه مناسب تغذیه ، لازم است ویتامین D و ورزش مصرف کنید. هر یک از این عوامل موجود نیست ، احتمال پوکی استخوان افزایش می یابد و برخی از بیماری های اساسی منجر به افزایش و شدت پوکی استخوان می شوند. به عنوان مثال ، کسانی که دارای مشکلات هورمونی مانند افزایش فعالیت غده تیروئید یا افزایش فعالیت غده پاراتیروئید هستند ، آسیب استخوان را به کسانی که غدد فوق کلیوی بسیار فعال دارند ، افزایش می دهد و هورمونهای کورتیکواستروئیدی بیش از حد تولید می کنند.
“در بعضی موارد ، استفاده از داروها باعث پوکی استخوان می شود ، یعنی افرادی که از کورتیکواستروئیدها استفاده می کنند یا برخی از داروهای ضد تشنج ممکن است مرتکب گلو باشند.” برای فرد ، افرادی که تحرک کمتری یا افزایش وزن برای پوکی استخوان دارند نیز خطر دارند.
وی گفت: کسانی که از ویتامین D یا پروتئین غذایی استفاده نمی کنند و یا در معرض نور خورشید قرار نمی گیرند ، احتمالاً باعث ایجاد استخوان و پوکی استخوان نیز می شوند ، بنابراین تعدادی از دلایل می توانند باعث بیماری شوند و ممکن است سن آنها را افزایش دهند.
در پیری به پوکی استخوان توجه کنید
متخصص جراحی زانو پذیرفته شده: تعریف پوکی استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان هشدار می دهد متوسط و مسن. در صورت تشخیص و درمان نشده ، این بیماری ممکن است باعث شود ستون فقرات ران و سایر استخوان ها را با یک تروما ساده یا کاهش پیدا کند.
وی گفت: اسکن برای تشخیص زودرس این بیماری در سنین پایین از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با این حال ، پیشگیری از درمان مهمتر است. تغذیه مناسب ، نور کافی خورشید ، فعالیت بدنی و ورزش منظم اقدامات موثری برای جلوگیری از پوکی استخوان است.
وی ادامه داد: در زنان متوسط و به ویژه پس از یائسگی ، توصیه می شود مکمل های کلسیم و ویتامین D را به عنوان درمان جانبی مصرف کنید. به طور معمول ، مصرف 2 میلی گرم کلسیم با ویتامین D (خوراکی یا تزریقی) می تواند نقش مهمی در حفظ سلامت استخوان داشته باشد.
وی گفت: علاوه بر این درمان ها ، از داروهای خاص برای جلوگیری از پیشرفت بیماری و بازگرداندن شرایط عادی استفاده می شود. چگالی استوار معمولاً با کمک تست چگالی استخوان و علائم بالینی انجام می شود و نقش مهمی در تعیین روند درمان مناسب برای هر بیمار ایفا می کند.
پیشگیری از پوکی استخوان
وی بر اهمیت جلوگیری از پوکی استخوان تأکید کرد: مهمترین چیز جلوگیری از بیماری ، نور کافی خورشید ، ورزش منظم ، تغذیه مناسب و در صورت لزوم مکمل های کلسیم و ویتامین D از اصلی ترین راه های جلوگیری از پوکی استخوان است.
متخصص جراحی زانو همچنین افزود: “پوکی استخوان معمولاً با توجه به علائم بالینی بیمار و اندازه گیری تراکم استخوان در صورت لزوم انجام می شود.” در بعضی موارد ، بیمار پس از شکستگی استخوان به پزشک مراجعه می کند و مطالعات نشان می دهد که پوکی استخوان وجود دارد.
وی گفت: مکمل های کلسیم به طور کلی از اواسط سال ، به ویژه برای زنان و به ویژه برای زنان یائسگی توصیه می شود. با این حال ، در صورت وجود در هر سنی و بدن ممکن است نیاز به میزان ویتامین D باشد.
متخصص جراحی زانو افزود: اگر سطح ویتامین D از نظر آزمایش خون کم باشد یا تغذیه صحیح و کمبود نور خورشید باشد ، در صورت دریافت ویتامین D هر 2 تا 5 روز ، یا تزریق آمپول ویتامین D می تواند به مدت چند ماه به تهیه این ویتامین کمک کند.
سرانجام ، وی نوشت: تحرک کافی ، پیاده روی و ورزش منظم از عوامل اصلی در جلوگیری از پوکی استخوان است و سبک زندگی فعال باید به ویژه در سنین پایین در نظر گرفته شود.
ارسال پاسخ