یک مطالعه علمی نشان می دهد که تغییرات خاص مرتبط با سقوط شناختی و آلزایمر در مغز هنگام استفاده از عضلات و تحرک وجود ندارد. محققان می گویند که تنها فعالیت بدنی 7 روزه می تواند به مغز آسیب برساند.
محققان دانشگاه میسوری ، ایالات متحده ، موشها را آزمایش کردند تا دریابند که عدم فعالیت بدنی باعث مقاومت به انسولین و افزایش گونه های اکسیژن در هیپوکامپ شده است. منطقه مغزی که به حافظه و یادگیری کمک می کند.
آنها همچنین دریافتند که استفاده از عضلات با استفاده از عضلات به طور گسترده نشانگرهای پروتئین های خاص در مغز را با بیماری آلزایمر همراهی می کند: یک بیماری برگشت ناپذیر ، برگشت ناپذیر و عصبی ، که پنجمین عامل اصلی مرگ در سالمندان است.
تأثیر 2 روز عدم تحرک
محققان می گویند که در تحقیقات قبلی نیز با مقاومت به انسولین در بدن همراه است و اکنون می خواهد رابطه بین استفاده از عضلات در مغز و مقاومت به انسولین را درک کند. یافته ها مرفه است: فعالیت بدنی می تواند برای سلامت جسمی شما مفید باشد و همچنین از سلامت مغز شما در برابر بیماری های عصبی محافظت کند.
یافته های منتشر شده در مجله فیزیولوژی نشان می دهد که بین عضلات اسکلتی و عملکرد شناختی مغز رابطه محکمی وجود دارد. به عبارت دیگر ، کیفیت عضلات با عملکرد شناختی در افراد مسن ارتباط مثبت دارد. در مقابل ، کاهش عملکرد عضلات با افزایش خطر وخیم شدن شناختی همراه است.
فرانک بوث ، یک محقق 5 ساله ، گفت: “اگر سال 5 را با امروز مقایسه کنید ، میانگین امید به زندگی از 5 به 5 افزایش یافته است ، اما دیابت نوع 2 به شدت افزایش یافته است.” “از طرف دیگر ، در حالی که میانگین امید به زندگی آمریکایی ها بهبود یافته است ، میانگین امید به زندگی (تعداد بیماری ها) پس از 6 سالگی کاهش یافته است.”
پیش از این ، محققان دانشگاه استرالیا جنوبی دریافتند که فعالیت های سبک و ورزشی برای عملکرد عمومی شناختی ، حافظه و عملکرد مغز مفید است.
ارسال پاسخ