تغییر چرخ و تغییر خلق و خوی

تغییر چرخ و تغییر خلق و خوی

به گفته خبرگزاری IMNA ، رابطه و تغییرات فصلی بین افراد یکی از مهمترین موضوعات در طب سنتی است که به تنظیم دقیق تر زندگی کمک می کند. مردم نباید فراموش کنند که هر فصل ویژگی های بیشتری دارد که بر دما ، سرماخوردگی ، خشک و عملکرد بدن ، سطح انرژی و حالات روانی تأثیر می گذارد و می تواند با این تغییرات سازگار باشد.

در بهار ، دلیل تعادل نسبی بین گرم و قبیله آماده مصرف سموم در زمستان است و فعالیت هایی مانند پیاده روی و خوردن غذاهای سبک در طبیعت به تنظیم عملکرد سیستم گوارشی و بهبود روحیه کمک می کند و علاوه بر این ، مصرف خالص کننده ها مانند داستان و پادشاه توصیه می شود.

تابستان ، معروف به خلق و خوی گرم و خشک ، برای کاهش اثرات گرما به اقدامات احتیاطی خاصی نیاز دارد و مصرف غذاهای آبدار و مرطوب مانند هندوانه ، خیار و ماست می تواند با استفاده از کلاه های سبک و لباس ، از رطوبت بدن محافظت کند و از قرار گرفتن در معرض طولانی در معرض آفتاب جلوگیری کند.

فصل پاییز معمولاً رطوبت پوست را کاهش می دهد و دستگاه تنفسی را به دلیل خشکی و سرماخوردگی تحریک می کند و استفاده از رطوبت طبیعی مانند رطوبت طبیعی ، سوپ ها و غذاهای گیاهی با مرطوب کردن پوست ضروری است و مصرف نسخه های نمایشی داغ مانند زنجبیل و دارچین به جلوگیری از مشکلات تنفسی کمک می کند.

تغییر فصل چگونه بر خلق و خوی مردم تأثیر می گذارد؟

Beham Yousfian ، پزشک و متخصص پزشکی سنتی در مصاحبه ای با گزارشگر IMNA ، تغییر فصول می تواند به طور مستقیم بر خلق و خوی افراد تأثیر بگذارد: طب سنتی یکی از عوامل مهم حفظ تعادل بدن محسوب می شود و هر فصل دارای خصوصیات گرم ، سرد ، خشک یا ناچیز خاص خود است و باید توجه داشت که افراد می توانند بر تغییرات جسمی و روحی تأثیر بگذارند.

وی افزود: با افزود که فصل بهار دارای خلق و خوی معتدل و مرطوب است ، وی افزود: “این فصل تمایل به سم زدایی و تجدید بدن است و افراد خلق و خوی گرمتر و مرطوب ممکن است علائم آلرژیک را تجربه کنند ، بنابراین غذاهای سرد و خشک بهتر از خوردن و غذای تازه مانند سبزیجات ، سبزیجات و میوه ها هستند.

پزشک سنتی و متخصص پزشکی در تابستان به خلق و خوی گرم و خشک اضافه کرده است و برای افرادی که دارای خلق و خوی گرم هستند ، تعریق رطوبت و کاهش می تواند باعث خستگی و انرژی شود و غذاهای خنک کننده مانند خیار ، کاهو و نوشیدنی های طبیعی مانند شربت نعناع یا شربت فلفل.

افزایش سلامت به دنبال نکات مهم / تغییرات فصلی در پاییز و زمستان

اضافه کنید که فصل پاییز دارای دمای سرد و سرد است که می تواند برای پوست و دستگاه تنفسی مشکلاتی ایجاد کند: در این فصل مصرف غذاهای مرطوب کننده مانند سوپ ، سوپ و خورش مفید است و نوشیدن مایعات گرم به حفظ تعادل بدن کمک می کند و باید بیشتر به بدن توجه کند.

وی گفت: “فصل زمستان می تواند علائم سرماخوردگی و سرماخوردگی و عفونت های تنفسی را افزایش دهد.” در این فصل توصیه می شود غذاهای گرم مانند غذاهای ادویه ای مصرف کنید و غذاهای پر انرژی مانند آجیل و گوشت بخورید ، و پوشیدن لباس های گرم و فعالیت بدنی مناسب ممکن است تأثیر مثبتی بر بدن داشته باشد. “

پزشک و متخصص پزشکی سنتی ، خلق و خوی و تغییرات فصلی فرد می تواند به افزایش سلامت کمک کند و خطر ابتلا به بیماری ، تطبیق مواد غذایی ، فعالیت ها و حتی شرایط روانی با شرایط فصلی در بسیاری از مطالعات مورد توجه قرار گیرد و این هماهنگی روشی مؤثر برای حفظ تعادل بدن و روح است.

تغییر چرخ و تغییر خلق و خوی

زمستان دارای سردتر و خلق و خوی بیشتر است و می تواند منجر به علائم سرماخوردگی و ضعف عمومی شود. غلات توصیه می شود پوشیدن لایه های لایه ها و فعالیت های سبک مانند کشش تأثیر مثبتی در محافظت از دمای بدن داشته باشد.

علاوه بر بدن ، تغییرات فصلی تأثیرات قابل توجهی بر روحیه فردی دارد. به عنوان مثال ، در حالی که بهار با انرژی و نشاط همراه است ، زمستان احساس آرامش و استراحت را تقویت می کند و فعالیت های خلاقانه در مراقبه بهار و زمستان می تواند با طبیعت به روح و بدن کمک کند.

در همین حال ، استفاده از گیاهان خانگی برای بهبود کیفیت هوا در فصول با خشکی یا رطوبت زیاد می تواند تأثیر قابل توجهی در سلامت و خلق و خوی سلامت و خلق و خوی مردم داشته باشد. به طور کلی ، طبیعت و بدن در هماهنگی متقابل قرار دارند و استفاده از این اصول برای انتخاب سبک زندگی مناسب و رژیم می تواند به تعادل و افزایش کیفیت زندگی کمک کند.