توصیه هایی برای تشخیص زودهنگام فشار خون بالا

توصیه هایی برای تشخیص زودهنگام فشار خون بالا

رامش حسین خانی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا درباره خوددرمانی و تاثیر آن بر فشار خون گفت: لازم است بدانید که خوددرمانی خطر ابتلا به دیابت و فشار خون را افزایش می دهد و همچنین توصیه می شود نمک مصرف نکنید. . برای بیمارانی که فشار خون بالا دارند اما کسانی که خودسرانه نمک مصرف می کنند باید بدانند که برای سلامت بدن آنها بسیار مضر است و باعث بیماری آنها می شود.

با اقدامات توصیه شده و انجام شده برای کاهش عوامل خطر فشار خون، احتمال ابتلا به فشار خون بالا کاهش می یابد، اما در صورت ابتلای فرد به این بیماری، رعایت رژیم غذایی و ممنوعیت آن ضروری است. برخی از غذاها برای عمر طولانی تر و کیفیت زندگی بهتر نیاز به مراقبت شخصی و فرآیند درمان دارند.

مسئول برنامه پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: فشار خون بالا یک بیماری خاموش است و به آن قاتل خاموش می گویند و شایع ترین علامت این بیماری بدون علامت است، گاهی اوقات اگر بیمار علائمی مانند سردرد داشته باشد. خونریزی بینی و خستگی مزمن، فشار خون بالا می تواند باعث شود بیماران بدانند که این علائم خاص فشار خون نیست.

حسین خانی راه تشخیص این بیماری را اندازه گیری منظم فشار خون عنوان کرد و گفت: فشار خون افراد باید به طور مرتب اندازه گیری شود و این روش تنها راه تشخیص فرد مبتلا به فشار خون است بنابراین به بزرگسالان توصیه می شود خون خود را چک کنند. اندازه گیری فشار یک بار در سال.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تصورات غلطی در مورد فشار خون بالا وجود دارد که باید بدانند که فشار خون یک بیماری متابولیک مانند دیابت است و افراد مبتلا به فشار خون از اختلالات چربی خون اطلاعی ندارند. افراد در صورت مشاهده علائم و نشانه های بیماری باید برای معاینه به پزشک مراجعه کنند.