مطالعه محققان استرالیایی ارتباط بین خروپف و فشار خون بالا را نشان می دهد.
به گزارش مهر به نقل از شین هوا، مطالعه محققان استرالیایی نشان دهنده ارتباط بین خروپف و فشار خون بالا است.
بر اساس مطالعه ای که توسط دانشمندان خواب در دانشگاه فلیندرز در استرالیای جنوبی انجام شد، افرادی که به طور منظم در شب خروپف می کنند، بیشتر از فشار خون بالا و فشار خون بالا کنترل نشده رنج می برند.
فشار خون بالا زمانی اتفاق می افتد که فشار در رگ های خونی فرد خیلی زیاد باشد. می تواند آسیب جدی به قلب وارد کند و منجر به حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی و بیماری قلبی شود.
فشار خون بر حسب میلی متر جیوه (mmHg) به صورت دو عدد مانند 120/80 ثبت می شود. عدد اول – فشار خون سیستولیک – فشار در شریان ها را هنگام پمپاژ خون توسط قلب اندازه گیری می کند و عدد دوم – فشار خون دیاستولیک – فشاری را که در آن قلب قبل از ضربان بعدی شل می شود اندازه گیری می کند.
این مطالعه نشان داد که 15 درصد از 12287 شرکتکننده به طور متوسط بیش از 20 درصد از شب را در طول دوره پیگیری شش ماهه خروپف کردند و افرادی که خروپف میکردند فشار خون سیستولیک 3.8 میلیمتر جیوه و فشار خون 3.8 میلیمتر جیوه داشتند. فشار خون دیاستولیک بیش از 4.5 میلی متر جیوه بیشتر از شرکت کنندگان بدون خروپف بود.
باستین لچات، نویسنده اصلی این مقاله، از دانشکده پزشکی و بهداشت عمومی دانشگاه فلیندرز، گفت: برای اولین بار، میتوانیم به طور عینی بگوییم که ارتباط معنیداری بین خروپف شبانه منظم و فشار خون بالا وجود دارد.
این نتایج اهمیت در نظر گرفتن خروپف به عنوان یک عامل در مراقبت های بهداشتی و درمان مشکلات مربوط به خواب، به ویژه در زمینه مدیریت فشار خون را برجسته می کند.
سازمان جهانی بهداشت تخمین می زند که 1.28 میلیارد بزرگسال 30 تا 79 ساله در سراسر جهان فشار خون بالا دارند و 46 درصد از بزرگسالان مبتلا به فشار خون بالا نمی دانند که به این بیماری مبتلا هستند.
ارسال پاسخ