به گفته خبرگزاری IMNA ، پیری دوره خاصی است که با تغییرات جسمی ، روحی و اجتماعی در هر زندگی انسانی و برای پیری پویا و مثبت ، برنامه ریزی و برنامه ریزی همراه است. خودمراقبتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است ؛ برنامه ریزی برای پیری شامل توجه به مشکلات مالی ، بهداشتی و اجتماعی است که باید در سالهای قبل از پیری شروع شود و این برنامه ریزی به افراد پیری و صرفه جویی بیشتر و اعتماد به نفس در جلوگیری از مشکلات ناگهانی کمک می کند.
خودمراقبتی افراد مسن باید به سلامت جسمی و روحی توجه کنند و تمرینات روحی مانند ورزش منظم ، تغذیه سالم و حل جدول و معماها به محافظت از سلامت جسمی و روانی و همچنین مراجعه منظم به پزشک و محافظت از مشکلات سلامتی آنها کمک می کند. تعاملات اجتماعی همچنین نقش مهمی در پیری دارند ، افراد در پیری می توانند با شرکت در گروه ها و فعالیت های اجتماعی و جلوگیری از تجربه تنهایی و افسردگی ، روابط خود را تقویت کنند و برای توسعه مهارت های ارتباطی و ارتباطات ، لازم است توجه به بودن در محیط های اجتماعی مهارت ها اعتماد مردم ، به ویژه سالمندان ، کمک می کند.
تغذیه سالم نقش مهمی در پیری و مصرف غذاهای سرشار از میوه ها ، سبزیجات ، ویتامین ها و مواد معدنی دارد و از غذاهای پر آب و شیرین جلوگیری می کند ، سلامت جسمی را محدود می کند ، آب کافی و مصرف نمک را مصرف می کند. تمرینات سالمندان و آرامش بخش مانند یوگا و مراقبه ، تنفس عمیق و فعالیتهای هنری و خلاق می تواند به کاهش استرس و افزایش آرامش کمک کند.
تجربیات سالمندان بسیار ارزشمند است و افراد سالخورده نه تنها با به اشتراک گذاشتن تجربیات خود ، افراد دیگر را انگیزه می دهند ، بلکه نقش مهمی در تقویت روابط خانوادگی و اجتماعی و کمک به نسل های جوان دارند. چالش ها و تصمیمات مهم زندگی.
احترام و عشق نیاز اساسی سالمندان است / افراد مسن متفاوت هستند
روانپزشک و عضو هیئت علمی ویکتوریا اومرانیفارد او با گفتن اینكه افراد مسن به گروههای مختلفی تقسیم می شوند ، به خبرنگار IMNA می گوید: افراد پیر ، پیر و پیر و پیر سه گروه پرستار در این گروه ها هستند.
“ما برخی از افراد مسن و برخی از نشاط را می بینیم ، اما برخی دیگر به انزوا و پاکیزگی تبدیل شده اند و با توجه به بیماریهای جسمی افراد ، تفاوتهای بین سالمندان و یکدیگر را در نظر می گیرند.
روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار داشت که نیازهای اساسی روانشناختی سالمندان حاوی احترام و عشق است: احترام و عشق می تواند همدلی و امنیت را به سالمندان بدهد. مقابله با سالمندان مستلزم اتخاذ شرایط روحی ، جسمی و زندگی است و با در نظر گرفتن تفاوت های گسترده بین سالمندان ، پذیرش سالمندان از اهمیت زیادی برخوردار است.
تجربیات ارزشمند شرایط سالمندان / سالمندان را بپذیرید
وی خاطرنشان می کند که رفتار شفاهی سالمندان از اهمیت زیادی برخوردار است: خودمراقبتی آنها از تلاش های خود برای محافظت از توانایی های خود آگاه هستند ، اما به هر حال ، خانواده باید سالمندان را به سالمندان نشان دهند که اوضاع را می پذیرند و درد آنها را درک می کنند.
وی با اشاره به اینکه پذیرش وضعیت سالمندان از اهمیت زیادی برخوردار است ، وی می گوید: “افراد اطراف سالمندان باید از مشاوره خودداری کنند و توصیه نمی شوند. زندگی بسیار ارزشمند است.
روانپزشکان و اعضای هیئت علمی دانشگاه اظهار داشتند که شایع ترین مشکل شناختی آلزایمر شایع تر است: بیماری آلزایمر در زنان شایع تر است و برخی ممکن است فراموشی و تغییر در بشریت و روند زندگی را مشاهده کنند. چیزهایی که می توانند سالمندان را با بیماری آلزایمر نشان دهند.
اهمیت خودمراقبتی برای همه سنین / الزامات خودمراقبتی آگاهی دقیق را بدست آورید
Mojtaba Naji ، روانشناس و مشاور خانواده با گفتن آن خودمراقبتی نه تنها برای پیری ، و افراد در هر سنی باید برای محافظت از سلامت خود و گفتن به IMNA اقداماتی انجام دهند: ” خودمراقبتی اولین انگیزه افراد است و شامل جلوگیری از بیماری و تشویق سلامت در اندازه های مختلف از جمله جسمی ، روانی و معنوی است.
او با گفتن این حرف گفت خودمراقبتی این مفهومی است که به ادبیات بهداشتی می رسد: مجموعه ای از اقدامات برای محافظت از سلامت و زندگی افراد و جلوگیری از بیماری های آنها ، مشکلات جسمی و روحی. خودمراقبتی باید به عنوان داوطلب خوانده شود.
روانشناس و مشاور خانواده خودمراقبتی برای انجام ، بیان می کند: لازم است خودمراقبتی برای به دست آوردن اطلاعات و اطلاعات دقیق ، دقیق و علمی و دریافت آن بدون پشتیبانی دلخواه و علمی ، خودمراقبتی در نظر گرفته نشده است
وابستگی به دیگران یکی از اصلی ترین نگرانی های تقویت احساس سالمندان در پیری است.
با اشاره به این ، ناجی خودمراقبتی این باید مبتنی بر اصول علمی و استفاده از متخصصان باشد ، ادامه می یابد: مسئولیت سلامت مردم در درجه اول خودشان است ، همیشه باز است خودمراقبتی در پیری ، یکی از نگرانی های سالمندان تأکید می شود که به افراد دیگر در ارتباط است.
او با گفتن این حرف گفت خودمراقبتی این به سالمندان کمک می کند تا مستقل تر باشند: خودمراقبتی این منجر به تجربه احساس ارزش در افراد مسن می شود و وقتی به آنها نگاه می کنند ، ذهنیت ارزشمند و ارزشمندی آنها را افزایش می دهد و زمان را به سلامتی آنها اختصاص می دهد.
روانشناس و مشاور خانواده خودمراقبتیمردم قصد دارند نیازهای خود را برآورده کنند و خود را بی ارزش نبینند: “مردم همیشه باید سعی کنند از سلامتی خود محافظت کنند تا بتوانند از افراد اطراف خود ، از جمله خانواده های خود ، حمایت کنند.”
در پیری ، حفظ استقلال و توانایی های روزانه بسیار مهم است و افراد می توانند با استفاده از تجهیزات کمکی مانند عصا و نیشکر از تقویت و تعادل عضلات استفاده کنند و از تعادل استفاده کنند و از وابستگی آنها به دیگران جلوگیری کنند. راه راه علاوه بر این ، این امر به حفظ استقلال و داشتن اهداف و انگیزه در پیری کمک می کند ، باعث می شود افراد احساس رضایت و خوشبختی بیشتری کنند ، افراد مسن می توانند سعی کنند مهارت های جدید را بیاموزند و در دوره ها شرکت کنند زیرا افراد مسن به افزایش اعتماد به این فعالیت ها کمک می کنند. و احساس ارزشمندی می کنم.
خواب و استراحت به داشتن یک برنامه خواب منظم از دیگر موارد مهم در پیری ، بهبود کیفیت خواب و جلوگیری از محرک هایی مانند قهوه و نوشیدنی های کافئین در اواخر روز کمک می کند. استراتژی ها می توانند سالمندان را با صلح ، خوشبختی و سلامتی بیشتر بگذرانند و توجه خود را به توجه جلب کنند. خودمراقبتی این یکی از کلیدهای موفقیت در این دوره است.
دوستی افراد پیرامون سالمندان یکی از مواردی است که همه مردم باید به آن توجه کنند ، زیرا دوستی و حمایت سالمندان نه تنها کیفیت زندگی را بهبود می بخشد ، بلکه نقش مهمی در پیشرفت روحیه و در آفرینش ارزشمند در سالمندان ، حضور و توجه افراد مسن و دوستان می تواند از تنهایی و افسردگی در افراد مسن جلوگیری کند.
به طور کلی ، همراهی با سالمندان و تعامل اجتماعی به حفظ سلامت روانی و جسمی سالمندان کمک می کند و آنها را ترغیب می کند تا در فعالیت ها و سرگرمی های مختلف اجتماعی شرکت کنند و عشق و توجه خود را به وجود آورند ، سالمندان و لحظه های فراموش نشدنی و فراموش نشدنی زندگی آنها
ارسال پاسخ