رئیس جمهور پیشین موسسه حفاظت و مرمت: بناهای تاریخی/ آجری که توسط پزشک و اداره رادیولوژی برای بازیابی تجدید می شود

رئیس جمهور پیشین موسسه حفاظت و مرمت: بناهای تاریخی/ آجری که توسط پزشک و اداره رادیولوژی برای بازیابی تجدید می شود

مهدی رازانی ، رئیس جمهور پیشین استادیار و انستیتوی حفاظت و مرمت دانشگاه هنر اسلامی تبریز ، در مورد حمایت و ترمیم فعلی بناها و بناهای تاریخی ایسنا توضیح داد: این یک ارزیابی بسیار گسترده و قطعی نیست. البته ، ما خبرهای خوبی نداشتیم ، هرچند که خوب نیست ، دو چیز متفاوت وجود دارد. تا آنجا که من می دانم ، تعداد قابل توجهی از پروژه های ترمیم در سراسر کشور انجام می شود یا به اتمام می رسد ، و برخی هنوز هم ادامه دارند. با این حال ، این مسئله جداگانه ای نیست که رسانه ها این اقدامات را گزارش نمی کنند. مسئله دوم این است که ترمیم همه بخش ها ، بناهای تاریخی و بناهای تاریخی جامعه در شرایط بودجه های فرهنگی است که در آن بحران بودجه مشابه وارد همان بحران بودجه شده است.

رئیس جمهور پیشین انستیتوی حفاظت و مرمت ، افزود: “ما حدود 6000 اثر ثبت شده داریم. کار در اینجا ، به عنوان مثال ، پرسپولیس حدود 2 تا 6000 یا بیشتر از 2،000 تاریخی دارد.

رازانی گفت: “من اعتقاد دارم و من مهم هستم ؛ من معتقدم که می توانیم از منابع غیر دولتی بهره مند شویم و چرا این منابع جذب نمی شوند. متأسفانه ، بوروکراسی اداری ما از این منابع ، به ویژه اثرات شاخص و برداشت این منابع برای محافظت و ترمیم ماهواره های متصل جلوگیری می کند.

“اگر می خواهم سال گذشته وضعیت ترمیم بناهای تاریخی را ارزیابی کنم ، ترجیح می دهم به جای کلمه” ترمیم “از کلمه” محافظت “استفاده کنم ، زیرا حاوی یک حفاظت مفهومی جامع تر و محافظت پیشگیرانه ، اقدامات عملی ، مدیریت و کار و ساختمانها است.” گفت سال گذشته ، به دلیل چالش ریاست جمهوری کشور و حادثه هوایی ریاست جمهوری کشور و دولت و انتخابات و وقایع نادر مانند رئیس جمهور و غزه و جنگ سوریه و ظهور ترامپ ، وزیر میراث فرهنگی و همه شرکتهای فرعی تغییر کرد. این تغییرات ، که هنوز در حال انجام است ، منجر به وخامت ، جهت گیری مجدد و اختلال و وخیم شدن در هر دو عملکرد و اخبار در وزارتخانه شده است.

“وقتی افراد جدید وارد ساختار می شوند ، مدتی طول می کشد تا زمینه کار را بشناسند ، اولویت ها تعریف می شوند و برخی از پروژه های قبلی در حال ایستادن هستند ، برخی دیگر در حال انجام هستند یا پروژه های جدید تعریف می شوند.” من فکر می کنم روند ترمیم مانند سالهای قبل از تغییر سیاسی و وزارتخانه ادامه یافت ، اما از ماه ژوئن ، ساختار جدید موفقیت آمیز نبوده است. ایده های وزیر پیشین در زمینه گردشگری هنوز در وزارت جدید جایگاه خاصی پیدا نکرده است و بیشتر نمایندگان مجلس هنوز نامشخص یا شایعه هستند. من فکر می کنم منطقه حفاظت از میراث فرهنگی از سال گذشته تحت تأثیر دولت و تغییرات آن قرار گرفته است.

“من اعتقاد ندارم که ما با مافیا روبرو هستیم ، اما این یک مشکل مهم حقوقی است که به افرادی که هیچ تخصصی در زمینه میراث فرهنگی ندارند ، می دهد.” گفت به عنوان مثال ، آموزش در زمینه پزشکی و حتی در زمینه رادیولوژی مجوز و پیشنهاد می شود. از طرف دیگر ، تعداد ترمیم های متخصص در بخش های میراث فرهنگی کشور بسیار محدود است. در برخی از استان های اصلی ، تعداد ترمیم های رسمی بسیار کم است. هنگامی که هیچ ناظر متخصص وجود ندارد ، کیفیت پروژه ها نظارت موثری ندارد.

رازانی اضافه کرد: در بعضی موارد ، دیوارهای خلیج با سیمان تعمیر می شوند! یا اصالت آثار نادیده گرفته می شود و از موادی که نباید از آنها استفاده شود استفاده می شود. در اینجا ، با وجود پرداخت قرارداد و بودجه ، می بینیم که نتیجه از نظر حفاظت و اصول فنی مطلوب نیست. بنابراین ، ما با یک نقص قانونی ، عدم کنترل ویژه و ضعف ساختار اتحادیه روبرو هستیم. این مشکلات باید به سرعت اصلاح شود.

در منطقه مرمت ، بیش از 5 ٪ از زنان دانشجوی ورودی هستند: اگرچه برخی از روندها به کار میدانی ، قد یا زیرزمینی نیاز دارند ، اما به زودی باید در نظر بگیریم که تعادل جنسیتی ، تسهیلات یا بورس سهام را جبران کنیم. این همه در مورد توانایی های جسمی و تبعیض در موقعیت های خاص نیست ، بلکه در مورد دیدگاه فرهنگی جامعه امروز است.

استاد دانشگاه ادامه داد: نکته مهم دیگر بحث مرمت است. من این روند را اشتباه می دانم. ما حتی باید به سمت استخدام حتی ترمیم های داخلی حرکت کنیم. به عنوان مثال ، اگر ساختمان در هورموزگان ترمیم شود ، ما یک یا دو میلیارد بودجه به پیمانکار مازندرانی نمی دهیم ، زیرا رفتن به محل کار ، اسکان ، فاصله خانوادگی ، انتقال تجهیزات و هزینه آشنایی با آب و هوای منطقه کیفیت کیفیت لازم را ارائه می دهد. در مقابل ، اگر ما حتی 2 تا 5 نفر شرکت را اجاره کنیم ، هر دو بودجه کارهای بهتر و با کیفیت بهتر خواهند بود.

رازانی تأکید کرد: در مرمت ، ما باید با شعار “عجله ، کیفیت ما مهم است” کار کنیم. با این حال ، هنگامی که پیمان ها به کسی که می خواهد کار را با کمترین قیمت انجام دهد واگذار می شود ، اهداف عالی این شعار ، که به طور کامل از هویت فرهنگی و جمعی ما محافظت می کند ، نابود می شوند و ضربه بزرگی به بدن ترمیم کشور می رسد. امیدوارم روزی تصمیم گیرندگان این خطا را اصلاح کنند و به جای پیمانکاران غیر خاص ، شخص مقیم به عنوان اشتغال به کار می رود.

علاوه بر این ، تأثیر بحران ها و تغییرات آب و هوا بر میراث تاریخی ، از جمله فروپاشی زمین ، گفت: “برخی از بحران طبیعی است ، اما کار خود را انجام می دهد ، و جایی که ما آن را می سازیم یا میراث در آنجا وجود دارد ، اما بخش بزرگی از این بحران مانند برداشت غیر ضروری آب است.” در مورد آثار معاصر ، می توان مقاومت کافی در برابر فن آوری های جدید و برخی از بلایای طبیعی ایجاد کرد و انعطاف پذیری بیش از حد را مدیریت کرد. با این حال ، ما در آثار باستان محدودیتی داریم زیرا مداخله ما واضح است و نمی توانیم تغییرات اساسی ساختاری ایجاد کنیم. در اینجا ، میراث فرهنگی بسیار آسیب پذیر می شود.

رازانی افزود: از آنجا که برای همه باز است ، به خصوص در فروپاشی دشت ها ، عامل اصلی درک بیش از حد سفره های زیرزمینی برای کشاورزی تغییر آب و هوا است که کوه ها را می نشیند و از دشت ها و ساختمانها می شکند و از قوس ها می شکند. اگرچه ذینفعان میراث فرهنگی از لحاظ شناختی بیشتر کار می کنند ، اما اقدامات عملی هنوز نمی توانند کنترل را تنظیم کنند. زیرا تغییرات آب و هوا یک زنجیره است. مدیریت کشاورزی ، کاشت ، برداشت ، برداشت ، برداشت و ساخت سد و سایر مسائل مربوط به توسعه همگی مربوط به حمایت از میراث فرهنگی است. این بحران تا زمانی که یک دیدگاه ملی و ملی اتخاذ شود ، به تصمیم گیری ادامه خواهد داد.

۴۷۲۳۶

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین