راه حلی برای نگرانی هایی که هرگز محقق نمی شوند

راه حلی برای نگرانی هایی که هرگز محقق نمی شوند

پانصد سال پیش میشل دو مونتین گفت: زندگی من پر از افکار و خیالات ترسناک بوده است و اکثر آنها هرگز محقق نشده اند.

به گزارش روزیاتو؛ اخیرا مطالعه ای منتشر شده که این موضوع را ثابت می کند. این مطالعه بررسی کرد که چند درصد از نگرانی های ذهنی ما هرگز محقق نمی شوند.

در این مطالعه از افراد خواسته شد تا نگرانی های خود را در مدت زمان طولانی یادداشت کنند و سپس مشخص کنند که کدامیک محقق نشده است.

نتایج شگفت انگیز بود. معلوم می‌شود که 85 درصد از چیزهایی که مردم نگرانشان هستند هرگز اتفاق نمی‌افتند، در حالی که 15 درصد باقیمانده انجام می‌دهند، و 79 درصد از مردم دریافتند که بهتر از حد انتظار با مشکل مواجه شده‌اند یا این مشکل درس ارزشمندی به آنها داده است.

این بدان معناست که 97 درصد از نگرانی های شما چیزی بیش از یک فکر ترسناک نیست که شما را مبالغه می کند و شما را آزار می دهد.

با این حال، استرس ایجاد شده توسط این افکار منفی نیز مشکلات جدی را به همراه دارد.

هورمون های استرس با کوچک شدن مغز، کاهش ضریب هوشی، افزایش خطر بیماری قلبی، سرطان و پیری زودرس، مشکلات زناشویی، افسردگی بالینی و افزایش خطر زوال عقل و آلزایمر در سالمندان مرتبط هستند.

اگر بتوانیم نگرانی هایی را که به طور معمول، بی وقفه و اغلب ناخودآگاه ذهن ما را به خود مشغول می کند کنترل کنیم، شانس خود را برای داشتن زندگی طولانی تر، شادتر و موفق تر به میزان قابل توجهی افزایش خواهیم داد.

تحقیقات جدید نشان داده است که می توان این افکار و خیالات را کنترل کرد. قدم اول ساده است. شما نباید نگرانی ها و نگرانی های ذهنی خود را باور کنید.

ممکن است فردی تصمیم بگیرد که از شر نگرانی ها خلاص شود و به مرور زمان بر آنها غلبه کند. شما می توانید مغز خود را برای کاهش اضطراب تنظیم کنید. ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید.

یک راه ساده برای شروع تمرین “دکمه نامرئی” است.

یک دکمه را در کف دست خود تصور کنید. آن را فشار دهید و تا سه بشمارید و هر عدد را یک رنگ تصور کنید.

نفس بکشید، تا 1 بشمارید و رنگ قرمز را تصور کنید.

نفس بکشید، تا 2 بشمارید و رنگ آبی را تصور کنید.

نفس بکشید، تا 3 بشمارید و رنگ سبز را تصور کنید.

همانطور که نفس خود را بیرون می دهید، یک لحظه به طور کامل به چیزی فکر نکنید.

طبیعت 90 ثانیه به ما داد تا افکار استرس زا را قبل از اینکه مزمن و جدی شوند متوقف کنیم. هرچه بیشتر افکار استرس زا خود را در طول روز متوقف کنید، مغز شما سیناپس هایی را که باعث پایان دادن به اضطراب می شوند، تقویت می کند.

بخشی از مغز که پاسخ استرس را کنترل می کند، هوش کودک نوپا را دارد. هر پدر و مادری می‌داند که نمی‌توان کودک نوپا را با منطق آرام کرد. باید حواس کودک را پرت کنید. بنابراین استفاده از دکمه نامرئی حواس کودک دو ساله وحشت زده مغز شما را از افکار منفی منحرف می کند.