بعدی- اگر همه راهها را برای سریعتر به خواب رفتن امتحان کردهاید، اما هیچ نتیجهای حاصل نشده است، این راهحل عجیب و غریب جدید ممکن است همان چیزی باشد که نیاز دارید.
بر اساس گزارش نیویورک پست، امیلی کسلر، مربی مدیتیشن، با یک استراتژی جدید برای سریع به خواب رفتن، جنجال بزرگی را در فضای مجازی به راه انداخته است. قدم زدن در خانه دیگران یک تکنیک تجسم است که ذهن شما را آرام می کند و به شما کمک می کند سریعتر به خواب بروید. همه اما به من و همه کسانی که آن را می دانند کمک کرده است.” کسلر گفت. کسلر توصیه می کند که بعد از دراز کشیدن در رختخواب با چند نفس آرام و عمیق شروع کنید. تحقیقات نشان می دهد که تنفس عمیق سیستم عصبی پاراسمپاتیک را فعال می کند که هورمون ملاتونین را تولید می کند و باعث آرامش می شود. بدن و به شما کمک می کند به خواب بروید.
پس از اینکه آرام شدید، کسلر پیشنهاد میکند خانهای را تصور کنید که با آن آشنا هستید اما متعلق به شما نیست. مثلاً اغلب از خانه مادربزرگش استفاده می کند. کسلر توضیح داد: “خود را تصور کنید که به آرامی به سمت خانه می روید، به تمام جزئیات بیرون توجه می کنید، به سمت در می روید، در را باز می کنید و وارد می شوید.” از آنجا، او توصیه میکند به آرامی از اتاقی به اتاق دیگر حرکت کنید و تا آنجا که ممکن است جزئیات (مبلمان، آثار هنری و چیدمان) را در نظر بگیرید. کسلر میگوید: «این راهحل بهقدری ذهن مشغول شما را پرت میکند که به شما اجازه میدهد به خواب بروید. او گفت. من هرگز با این روش در طبقه بالای خانه مادربزرگم نرفته ام».
بیش از 2100 نظر در مورد ویدیوی کسلر در Tik Tok انجام شد که کاربران نتایج متفاوتی را به اشتراک گذاشتند. برای بسیاری از افراد این راه حل معجزه کرده است. یکی از کاربران نظر داد: «استرس داشتم و خوابم خیلی سخت بود. دیشب این روش را امتحان کردم و آخرین چیزی که به یاد دارم آشپزخانه مادربزرگم است.» کاربر دیگری نیز موفقیت مشابهی داشت و نوشت: «تنها یکی که از این روش برای خوابیدن استفاده کرد، فکر می کردم من خودم هستم! این روش همیشه به من کمک می کند بخوابم. با الهام از این روش، سایر کاربران Tik Tok نیز روش های خود را توسعه دادند. مانند مرور یک دستور غذای مورد علاقه، مرور یک لیست مواد غذایی، یا حتی یادآوری صحنه ای از یک فیلم. با این حال، این روش برای همه کاربران کار نمی کند. برخی از کاربران گزارش دادند که هنگام امتحان این روش به سرعت حواسشان پرت شد و در افکار دیگر گم شدند.
افراد مبتلا به آفانتازی، وضعیتی که در آن افراد قادر به ایجاد تصاویر ذهنی نیستند، نیز از این روش ابراز ناامیدی کردند. کسلر توصیه کرد که این گروه از افراد از سایر تکنیک های آرام سازی مانند تمرین تنفسی «پل آلفا» استفاده کنند. خبر خوب برای کسانی که می خواهند برای اولین بار این روش را امتحان کنند: حتی علم نیز از روش کسلر پشتیبانی می کند. مطالعه ای در سال 2002 توسط دانشگاه آکسفورد نشان داد که تکنیک های تجسم در واقع به افراد کمک می کند سریعتر به خواب بروند. محققان از 41 فرد مبتلا به بی خوابی خواستند تکنیک های مختلف حواس پرتی را امتحان کنند و کسانی که تصاویر آرامش بخش و غوطه ور مانند محیطی آرام را تصور می کردند، سریعتر از افرادی که روش های دیگر را امتحان کردند به خواب رفتند.
آلیسون هاروی، روانشناس شناختی و نویسنده ارشد این مطالعه به گاردین گفت: این روش می تواند برای بیش از 50 میلیون آمریکایی مبتلا به اختلالات خواب بسیار مفید باشد. رکس ایسپ، متخصص خواب میگوید: «این روش مطمئناً این پتانسیل را دارد که به بسیاری از افراد کمک کند زیرا ترکیبی از حواسپرتی ذهنی، ارتباط شخصی و تجسم تدریجی به ذهن کمک میکند تا راحتتر به خواب منتقل شود.»
ارسال پاسخ