هادی عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به این موضوع گفت: سیروز کبادی گفت: سیروزیک عبارت آسیب شناسی و به معنی فیبروز در واقع، کبد برگشت ناپذیر است سیروز کبدی، کبد خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد و به نارسایی می رسد.
او این را گفت سیروز وی افزود: بافت کبد اسفنجی می شود و کبد نمی تواند وظایف خود به ویژه سم زدایی را انجام دهد. سیروز کبد نقطه پایانی بیماری های کبدی است، بنابراین از ابتلای افراد به آن جلوگیری می کند. سیروز ایجاد بیماری های کبدی و کبدی بسیار مهم است.
دکتر فوق تخصص گوارش و کبد با توجه به اینکه یکی از وظایف کبد سم زدایی است. سیروز خبادی با بیان اینکه مواد سمی در خون تجمع می یابد و حالت خواب و بیداری فرد را تغییر می دهد، اظهار کرد: علائمی مانند زردی پوست و چشم، آبریزش معده، تورم پاها، کاهش سطح هوشیاری و خواب آلودگی مشاهده می شود. سیروز کبد ظاهر می شود.
عبدالله این را می گوید سیروز هپاتیت می تواند منجر به بیماری های کلیوی و نارسایی کلیه، نارسایی تنفسی و فرد مبتلا به عفونت مایعات داخل شکمی شود، ادامه داد: التهاب کبد رخ می دهد و همچنان فیبروز این اتفاق نیفتاد، بسیاری از بیماران را می توان کمک کرد.
اشاره کرد که فیبروز وی گفت: کبدی دارای چهار سطح است: فیبروز کبدی و مخصوصاً شدید یا همان سیروز اگر چنین وضعیتی رخ دهد، به طور معمول سلامت کبد قابل بازیابی نیست، اما در برخی موارد مانند هپاتیت خود ایمنی و الکل، در مراحل اولیه، سیروز برگشت پذیر است.
متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه 99 درصد بیماری های کبدی زمانی اتفاق می افتد که سیروز منجر به، برگشت ناپذیر، اضافه شده: وقتی سیروز اگر کبد هنوز در مراحل اولیه خود باشد، با رعایت موارد احتیاطی می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد و در این صورت حتی بدون پیوند کبد، فرد می تواند سال ها زندگی کند.
ارسال پاسخ