به گزارش انتخابتو، سید رضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جلسه عصر روز سه شنبه 9 مرداد 1403 در دفاع از برنامه ها و کیفیات این وزارتخانه چنین گفت: هزینه کرده ام. 43 سال از عمرم را در جبهه و محیط جنگ، فرهنگ و هنر میبالم که وقت خود را در عرصههای آموزشی و تربیتی، پژوهشی و امنیتی سپری میکنم و از خداوند متعال برای این امر سپاسگزارم. با شناخت و درک این سازمان، با انگیزه حفظ تاریخ و تمدن کهن و سربلند ایران عزیزم، پیشنهاد این مسئولیت را برای پاسداری و صیانت از نیاکان پذیرفتم.
ایسنا در گزارشی نوشت:
وی گفت: دولت اتحادیه میراث فرهنگی کشور ظرفیت غنی و گسترده ای را برای تضمین وحدت هویت فرهنگی و تمدن ملی و توسعه گردشگران داخلی و خارجی تعریف کرده و دارای 299 حوزه فعال صنایع دستی شامل ویژگی های هفتگانه است. اقتصاد و مقاومت اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری معتقدم ایران باید به عنوان یک الگوی حکومتی که در آن بخش خصوصی فعالیت می کند، تقویت شود.
وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه اقتصاد گردشگری یکی از فعال ترین اقتصادهای جهان است، گفت: برای اولین بار یک بخش مستقل از سه رکن میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی حمایت می شود. در برنامه هفتم تدوین و ابلاغ شد و خط مشی برنامه و خط مشی من در سیاست های کلی نظام و اجرای برنامه هفتم توسعه ادغام شده است و می دانم که برای اجرای آن نیاز به حمایت، نظارت و نظارت دارم. راهنمایی و حمایت نمایندگان محترم شورای اسلامی. بیش از یک میلیون اثر تاریخی و فرهنگی در ایران اسلامی وجود دارد که نیازمند برنامه ریزی و حمایت جدی سرمایه گذاری است. در حال حاضر در چهل سال گذشته توانسته ایم 35 هزار اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی را در فهرست آثار ملی کشور به ثبت برسانیم. در لیست کارهای جهانی قرار دارد. همچنین 5 اثر از کشورمان در فهرست آثار جهان اسلام به ثبت رسیده است.
صالحی امیری گفت: سیاست های کلی خود را با تعریف 10 راهبرد و 50 برنامه تعیین کردیم. اولین استراتژی ما توسعه گردشگری داخلی است. ظرفیت گردشگری داخلی در کشور بسیار بالاست و می توانیم با گسترش گردشگری، اشتغال زایی و محرومیت زدایی کنیم. توسعه گردشگری زیارت نقطه و مزیت اصلی ما در کشور است که باید در این زمینه سرمایه گذاری همه جانبه ای انجام دهیم. راهبرد دوم ما جبران محدودیت های مرزهای تاریخی است و متعهد به بازنگری در مرزهای تاریخی کشور هستیم.
وی تقویت دیپلماسی فرهنگی و اقتصادی را سومین راهبرد خود برای مدیریت وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عنوان کرد و گفت: هم می توانیم منابع اقتصادی تولید کنیم و هم افکار دنیا را به انقلاب اسلامی و بزرگترین ظرفیت نزدیک کنیم. دعوت آنها به ایران و آگاهی آنها از فرهنگ و میراث ما، باور مثبتی به پدیده ایران هراسی در اذهان جهانیان ایجاد می کند. می دانیم که کشور دارای دو قدرت سخت بزرگ برای بازدارندگی دشمنان و قدرت نرم برای ایجاد سرمایه اجتماعی و تجمیع ثروت افکار عمومی در سراسر جهان است و وزارت میراث فرهنگی بزرگترین مولد قدرت نرم در جمهوری اسلامی ایران است. . .
پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، حمایت از کسب و کارهای دیجیتال و استارت آپ ها، ترویج حفظ میراث فرهنگی و توسعه موزه ها به عنوان راهکارهای پنجم و ششم این وزارتخانه است.
وی گفت: از نمایندگان و رئیس مجلس عذرخواهی می کنم. حرف هایی که 10 سال پیش گفته شد، 10 سال بعد هم روی این سکو گفته شد. همان سخنانی که امروز گفته می شود 10 سال پیش گفته شد و من به آنها پاسخ دادم و امروز با مستندات با شما صحبت می کنم. عزیزانشان روی این سکو آمدند و تهمت زدند. من هم مثل اتهامات اولیای الهی گفتم که اینها دروغ، فریب، ساختگی علیه انقلاب است، اما آنها باور نکردند. گفتند مدارکت را در دادگاه اعلام کن. یک نفر از هزاران نفر در جنوب کشور شکایت کرد. اداره کل اطلاعات خوزستان با من بی انصافی کرد. دادستان قوه قضائیه در مورد این فرد جویا شد و سپس پرسید که آیا معامله ای با شما انجام داده است؟ و او گفت بله. وقتی سؤالات بیشتری از او میپرسند، ادعا میکند که دروغ میگویم زیرا آنها مرا تحریک کردند که به اینجا بیایم و شکایت کنم. دادستان قضایی تحقیق می کند و تصمیم می گیرد. این تصمیم در سال 1976 گرفته شد. آقایی که نمی خواهم اسمش را ببرم این اتهام را به من زد. نام او را نمی گویم چون احترام به شخص واجب است. حتی اگر برخی در اینجا به ما احترام نمی گذارند. به همین دلیل برای من قرار منع تعقیب صادر شد. این سند از دکتر تحویل کلیباف شد. این موضوع در سال 76 مورد بررسی قرار گرفت و حکم برائت صادر شد.
وی ادامه داد: هیچکس از من شکایت نکرد، کسی خودکشی نکرد و این یک دروغ محض است. الان می گویند شما در سال 1403، در سال 76 یک مورد خاص دارید، باز هم توضیح دادم چون نماینده حق دارد از وزیر پیشنهادی توضیح بخواهد. عزیزان من! این پلتفرم متعلق به 86 میلیون نفر است. این سخنان منتشر شد. به خدا قسم جمهوری اسلامی شکنجه گر نیست و نمی تواند سناتاب باشد. متن ترانه را امشب خواهید دید، از شبکه های خارجی پخش می شود. چرا همه را از این سکوی مقدس حذف می کنیم؟ من سند را به کمیسیون دادم. این را هم بیان کردید: ما راضی هستیم. طرح این موضوع پشت تریبون چه فایده ای جز لطمه زدن به شخصیت یک کاندیدای وزارتی دارد؟ هر چی میخوای بگو من با شما اختلافات سیاسی دارم اما انسانیت، اخلاق، انقلاب، اسلام، امام، اعتقاد رهبری و نظام را با شما شریکم. ما اصول را به اشتراک می گذاریم. ممکن است در مورد مسائل زیر اختلاف نظر داشته باشیم. همین الان به شما عزیزان می گویم اگر به من اعتماد کنید حتما فردا با شما همکاری خواهم کرد چون دکتر. تئوری و راهبرد مزیکیان هماهنگی، برادری و نزدیکی است.
وزیر پیشنهادی گردشگری گفت: نمی خواهم ملت را ناراحت کنم. کاری که در یک جمله در پرونده های هدایت و در مورد آقای شجریان رحمه الله انجام دادم این بود که به وزیر ارشاد شورای امنیت ملی اطلاع دادم. سند موجود است، به رئیس مجلس تحویل می دهم. از آنجایی که اسناد محرمانه است و مانند برخی از دوستانم، همیشه از سیاست های امنیتی پیروی کرده و خواهم کرد. من چیزی پست نمی کنم آنچه انجام شد ابلاغ رسمی شورای امنیت ملی به وزیر ارشاد برای انجام این کار بود. هیچ کس برخلاف منافع ملی عمل نکرد. اما در اینجا نمی توانم میزان آن را توضیح دهم، زیرا وقت ندارم، اما نکته اساسی این است که ما هرگز ادعای تقلب در انتخابات و انقلاب نکرده ایم. چرا درباره یک کلمه غیبت می کنیم و آن را به دیگران نسبت می دهیم؟ دوستان عزیز من در مناسبت های مختلف سخنرانی های زیادی داشته ام و ثبت و ضبط شده است که امکان تقلب در نظام انتخاباتی ایران وجود ندارد. شما در این انتخابات شهادت خواهید داد و هر روز در تلویزیون شاهد بوده اید که انتخابات باید باشکوه برگزار شود.
صالحی امیری تاکید کرد: هرگز اعتراف نمی کنم و نگفتم در انتخابات تقلب شد. گفتی دادگاه رفتی بله، متهمان در دادگاه محکوم شدند. من محکوم نشدم. دروغ گفتی که زندانی شدی. در 43 سال بعد از انقلاب حتی یک ساعت و یک روز هم در کلانتری دستگیر نشدم. چرا سرزنش می کنی؟ از خدا بترس آیا این معیار برای دستگاه های امنیتی نیست؟ چرا من را برای کتابخانه ملی که سه سال ریاست آن را برعهده داشتم تایید کردند؟ چرا این نهادهای امنیتی من را به وزارت ارشاد تایید کردند؟ پس چرا پنج سال در کمیته ملی و بین المللی المپیک که مقامات ارشد نظام تاییدیه داشتند من را تایید کردند؟ چرا سازمان های امنیتی امروز مرا تایید کردند؟ حالا از آقای حاطب پرسیدم گفتند تایید شدی. کسانی بودند که می گفتند ما با شما مشکلی نداریم. مشکل ما تاییدیه سپاه پاسداران است. همان جا گوشی را برداشتم و به یکی از پاسداران زنگ زدم و بعد گوشی را به معشوقمان دادم که به او گفت ما او را تایید می کنیم و هیچ تعارفی نداریم.
وی در پایان گفت: اگر به نهاد امنیتی در این کشور اعتماد نکنید، سنگ تمام گذاشته نمی شود. وزیر اطلاعات که اینجا نشسته می گوید ما تایید می کنیم. یکی از دوستان کنارش می گوید تایید نشده است. ما دیالوگ را می شناسیم و به اصول گفتگو پایبند هستیم. رئیس جمهور گفت که من اینجا تایید همه و توصیه مقامات ارشد را داشتم اما می گوید آقایان بلوف می زنند. رئیس مجلس با بیان اینکه سوالات همه نامزدهای وزارتخانه مثبت بوده است، گفت:
2333216
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ