انتخابتو و به نقل از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم سود وی گفت: بر اساس اعلام این سازمان، محصولات غذایی قاچاق به دلیل عدم ثبت رسمی در سیستم های نظارتی کشور، رعایت نشدن مراحل تولید و عدم اطلاع کافی از تاریخ تولید و انقضا برای مصرف انسان مناسب نیست. به منظور حفظ سلامت عمومی، هرگونه تصمیم گیری در مورد این محصولات و شرایط حمل و نقل است.
وی ادامه داد: ماهیت کالای قاچاق مشخص نیست، مشخص نیست از کجا می آید، در چه شرایطی تولید شده، چگونه نگهداری یا حمل می شود. این شرایط ممکن است تهدیدی جدی برای سلامت عمومی باشد و چنین کالاهایی را نمی توان تحمل کرد.
مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی با اشاره به تصمیم اداره کل مبارزه با قاچاق انسان، ادامه داد: بر اساس این تصمیم، کالای قاچاق تنها در صورت ارائه مدارک لازم قابل بررسی و ارزیابی است. محصولات بدون گواهی به دلیل نداشتن بیمه درمانی شامل این فرآیند نمی شوند.
در صورت کشف تنها 5 درصد از کالاهای قاچاق، سودجویان از این موقعیت سوء استفاده کرده و 95 درصد آن را به عنوان کالای سالم به بازار عرضه می کنند و نه تنها سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازند، بلکه باعث تضعیف کنترل و کاهش اعتماد مردم می شوند. .
سود وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق کالا یک روند همیشگی است و نهادهای متولی به طور مستمر با این حادثه بویژه در سطح عرضه برخورد می کنند. همچنین سازمان غذا و دارو از تمامی نهادهای ذیربط درخواست می کند تا برای مدیریت بهتر این موضوع و کاهش هزینه های نگهداری و دفع، همکاری لازم را داشته باشند.
ارسال پاسخ