لزوم ترویج نان کامل، فرهنگ سازی و افزایش آگاهی نسبت به فواید آن

لزوم ترویج نان کامل، فرهنگ سازی و افزایش آگاهی نسبت

انتخابتو و به نقل از و به نظر می رسیدمحمد اسماعیل مطلق ارتقای کیفیت نان و ارتقای آرد و نان سبوس دار را از اولویت های دوره 1404 تا 1408 ارزیابی کرد و گفت: پس از تصویب این مصوبه، گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی مختلف در این زمینه ارائه می شود. هر شش ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه می شود.

وی افزود: در پیشنهاد این تصمیم دستگاه های اجرایی مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی، سکوتوی در مجموع 35 وظیفه شامل بهداشت، تعاون، اقتصاد، کشور، سازمان های علمی و برنامه و بودجه، صدا و سیما و استاندارد را بر عهده خواهد داشت.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی غذا گفت: کاهش مسئولیت دولت در خرید گندم، افزایش تولید آرد سبوس‌دار، تغییر آیین‌نامه توزیع آرد و آسایش نانوایان از مهمترین وظایف دستگاه‌های اجرایی است. توسعه ماشین آلات، تهیه مخمر لازم، گذراندن دوره ها و فنون مهارتی، رعایت استانداردهای نان حجیم، ارائه محتوای آموزشی مورد تایید وزارت بهداشت برای مدارس و مراکز آموزش عالی، تولید و انتشار محصولات رسانه ای، نظارت و تشکیل کارگروه های استانی، فرهنگ سازی و آگاهی در مورد فواید نان کامل

موتلفه تاکید کرد: وزارت بهداشت در این تصمیم پیشنهادی 11 وظیفه از جمله نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری نان به ویژه کاهش نمک و افزودنی های غیرمجاز در نان، تعیین مناسب ترین سبد نان و اطلاع رسانی صحیح به مصرف کنندگان را بر عهده خواهد داشت. روش ها تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات اندازه گیری سیار در محل جهت بسته بندی، نگهداری و مصرف نان، ارائه آموزش به بازرسان بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان، صدور گواهی شناسایی بازرسی کارگاه تولید نان و نظارت بر اجرای قوانین کشور. . برنامه غنی سازی آرد، اجرای رتبه بندی بهداشتی نانوایی ها، ایجاد فرهنگ افزایش مصرف نان کامل، مطالعه ای علمی است که به بررسی اثرات مصرف نان کامل و اجرای ممنوعیت بکارگیری افراد فاقد کارت سلامت در واحدهای تولید یا عرضه آرد و نان می پردازد. .