محمدرضا اخباری در گفت وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به فشار خون و علائم آن، اظهار کرد: فشار خون نیرویی است که دیواره قلب به دیواره رگ های بدن وارد می کند و زمانی اتفاق می افتد که دیواره رگ های خونی بزرگ مسدود می شود. رگ های بدن سفت می شوند و رگ های محیطی بدن آسیب می بینند. باید انسداد و مشکل در پذیرش خون از قلب وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه فشار خون یک بیماری خاموش و بدون علامت است، تصریح کرد: هیچ نشانه مشخصی مبنی بر ابتلای افراد به این بیماری وجود ندارد و بیماران احساس بیماری و درستی نمی کنند و تشخیص قطعی این بیماری با اندازه گیری فشار خون انجام می شود. تشخیص فشار خون بالا در افراد مبتلا به آن با آزمایش خون امکان پذیر نیست.
این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه برخی افراد به دلیل عدم ایجاد علائم از پذیرش ابتلا به این بیماری خودداری می کنند، گفت: فشار خون اغلب علامتی ندارد اما ممکن است سردرد، تاری دید، سرگیجه و خونریزی از بینی بروز کند. درد قفسه سینه با وضعیت بدن دافعهتنگی نفس و تپش قلب ممکن است از علائم غیراختصاصی فشار خون بالا باشد.
اخباری گفت: در صورت بروز این علائم در افراد باید مراقب داروهای مصرفی خود باشند، زیرا داروهای زیادی وجود دارند که با داروهای فشار خون تداخل دارند.
تنها نگرانی این است که افراد مبتلا به فشار خون پایین درگیر سرگیجه و زمین خوردن هستند و خطراتی که بیماران مبتلا به فشار خون بالا با آن مواجه هستند بسیار بیشتر از خطراتی است که افراد در هنگام فشار خون پایین و به طور کلی فشار خون پایین با آن مواجه می شوند. فشار.» فشار خون را می توان با نوشیدن مایعات بیشتر، ورزش و پوشیدن جوراب های تنگ جبران کرد.
فوق تخصص آنژیوپلاستی با اشاره به اینکه بسیاری از سکته ها و سکته های قلبی به دلیل فشار خون کنترل نشده رخ می دهد، افزود: مصرف مسکن ها باعث افزایش فشار خون می شود، این داروها باید با نظر پزشک مصرف شوند. استامینوفن و استامینوفن کدئین از این موارد استثنا هستند. .
ارسال پاسخ