معاون رئیس جمهور مستند «برسرحک» را تماشا کرد/ درخواستی از هنرمندان

معاون رئیس جمهور مستند برسرحک را تماشا کرد درخواستی از

به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين به نقل از روابط عمومي اين فيلم مستند، شينا انصاري شامگاه 25 آذرماه در خانه هنرمندان به تماشاي مستند «روي زمين» محسن خان جهاني به همراه برخي اهالی هنر نشست. . این مستند درباره بحران فرونشست زمین است که برنده جایزه ویژه هیئت داوران در چهاردهمین دوره سینما ساهیتیا شد.

شینا انصاری ضمن تمجید از مستند «بر سرخک» از همه هنرمندان خواست با هنر خود مسائل زیست محیطی را به نمایش بگذارند چرا که اثر هنری از ساعت ها سخنرانی موثرتر است.

وی همچنین با بیان اینکه مشکلات زیست محیطی ما بر همگان آشکار است، اظهار داشت: عدم توجه مناسب ما به توسعه پایدار و تمایل به توسعه به هر قیمتی باعث شده که عناصر چهارگانه را از دست بدهیم. زیستگاه ها و حیات وحش مختلف ما تحت تاثیر قرار گرفته و فرونشست خاک یکی از این مشکلات است.

وی ادامه داد: اگر همه بخش ها عزم مشترکی با مردم نداشته باشند کاری از دست ما برنمی آید، کشاورزی ما در گذشته با استفاده نادرست از منابع غیرقابل جبران آب زیرزمینی آسیب های جدی به خاک کشور وارد کرده است.

رئیس سازمان محیط زیست یادآور شد: وقتی صحبت از مشکلات زیست محیطی می شود، یک بخش دولتی داریم که بر توسعه به هر قیمتی تاکید دارد، در حالی که بخش دیگر کشاورزی ناپایدار را توسعه داده است که منجر به از بین رفتن منابع زیرزمینی ما شده است.

انصاری گفت: در کنار مشکلات آب و زمین در سایر بخش ها نیز مشکل داریم. امروزه آلودگی هوا همه را آزار می دهد و باعث خاموشی مکرر می شود. مشکل ما این است که در زندگی به محیط زیست خود توجه نکرده ایم و نیازها و مشکلات طبیعت را جدی نگرفته ایم.

وی افزود: وقتی فیلم «روی زمین» را تماشا کردم به این فکر افتادم که ای کاش مسئولان توسعه کشور هم این فیلم را ببینند.

رئیس سازمان محیط زیست گفت: در دولت چهاردهم ابتدا باید مقررات زیست محیطی را رعایت کنیم، البته آسیب های زیادی به بدنه طبیعی ما وارد می شود و چالش های زیست محیطی در بالاترین سطح نیاز به شناخت و جدیت دارد. اگر دولت این کار را نکند، اوضاع پیچیده تر می شود.

انصاری با بیان اینکه همکاری مردم در حل مشکلات زیست محیطی بسیار مهم است، گفت: از همه هنرمندان تقاضا دارم مشکلات زیست محیطی را با هنر خود به نمایش بگذارند چرا که یک اثر هنری موثرتر از سخنرانی ساعت هاست.

وی با بیان اینکه امکان ندارد یک دولت در 4 سال تمام مشکلات را برطرف کند، گفت: باید در جهت کاهش مشکلات گام برداریم و هنرمندان ما در این مسیر کمک کنند.

سید غلامرضا موسوی تهیه کننده سینما، محمدمهدی عسگرپور مدیر عامل خانه هنرمندان، رئیس هیئت مدیره خانه سینما، سیف الله صمدیان عکاس، فیلمساز و دبیر جشنواره تصویر سال، مهدی اسدی تهیه کننده مستند ، جمال رحمتی، کاریکاتوریست و… در این برنامه موجود بود

در ابتدای این برنامه با میزبانی استاد مستندساز شهرام درخشان، از محمدمهدی عسگرپور، مدیرعامل خانه هنرمندان و رئیس هیات مدیره خانه سینما برای سخنرانی دعوت شد.

معاون رئیس جمهور

وی با قدردانی از عوامل سازنده فیلم مستند «روی زمین»، این فیلم را فیلمی ارزشمند در حوزه محیط زیست عنوان کرد و گفت: با توجه به قدرت سینما، این رسانه همواره در بازگویی و بیان بسیاری از آثار بسیار موثر بوده است. مسائل مختلف از جمله مشکلات زیست محیطی.

وی ادامه داد: مستندهای ما آثار زیادی درباره معضلات زیست محیطی تولید کرده اند، اما مهم این است که چقدر آثار ارزشمند منتشر شده و چقدر تاثیرگذار هستند.

مدیرعامل خانه هنرمند ایران با اشاره به اینکه این مستندها از تلویزیون پخش نمی شود، گفت: فکر می کنم رسانه مهمی را در این بخش از دست داده ایم، زیرا وضعیت اکران تلویزیون در چند سال اخیر قابل احترام نبوده است. چاپلوسی، و ما نمایش هایمان را با فیلم هایی پر کرده ایم که پول در می آورند.”

رئیس هیأت مدیره خانه سینما در بخشی دیگر از سخنان خود به موضوعات مطرح شده در مستندهایی مانند سرخک پرداخت و گفت: ساختن فیلم درباره این گونه مسائل و عدم ایجاد تغییرات برای رفع مشکلات، احساس ناامیدی در سینما ایجاد می کند. . جامعه ما نمی خواهیم بپذیریم که در چه جامعه ای هستیم. ما نباید برای رسیدن به هدف درست به راه های نامشروع متوسل شویم، همین احساس ناامیدی زمانی ایجاد می شود که دولتمردان با شما صادق نباشند.

اصغرپور تاکید کرد: در کشورهایی که حتی صداقت نسبی بین دولت، مردم و نهادها وجود دارد، شرایط اجتماعی بهتری حاکم است. در کشور ما خانه و اطراف آن که چارچوب خانه ماست برایمان مهم نیست و این نشان می دهد که در ارزش های اجتماعی نسبت به جوامع دیگر چندان خوب نیستیم.

وی در پایان سخنان خود گفت: سینمای امروز مانند فیلم «روی زمین» چندان به مسائل اجتماعی نمی پردازد و بیشتر به رقص و رقص در فیلم ها نگاه می کنیم.

در حالی که در ادامه این برنامه ویدئویی حاوی 20 سال عکس محیطی و تصاویر جشن تصویر سال پخش شد، سیف الله صمدیان دبیر مراسم با ابراز ناراحتی حضار را ابراز کرد. با این تصاویر منتشر شده هدیه غم انگیزی است.

وی در ادامه درباره مستند «بر سرخک» افزود: چیزی که بعد از تماشای این فیلم به ذهنم خطور کرد، به قولی که در فیلم آمده، «خبر کوتاه است، زمین خواهد مرد». هنگام تماشای این فیلم برای بار دوم از خودم پرسیدم با چهار عنصر خلقت چه کردیم؟ آب، باد، خاک و آتش عناصری هستند که بلایای زیادی را برای آنها به ارمغان می آوریم.

این هنرمند با بیان این مطلب اظهار داشت: گروه فیلم «روی زمین» اثری پر از همدلی ساختند و حس بسیار زیبایی را به مخاطب منتقل کردند و این فیلم با ظرافت و عمیق به آنچه باید دست پیدا کنیم اشاره کرد.

دبیر جشنواره تصویر سال در پایان سخنان خود اعلام کرد که امسال بخش ویژه ای را برای بیست و یکمین دوره جشنواره تصویر به محیط زیست اختصاص می دهیم و از این رو از همه هنرمندان سراسر ایران می خواهیم نقاشی های خود را ارسال کنند. . در این زمینه فعالیت می کند.

معاون رئیس جمهور

وی پیشنهاد دبیر افتخاری این معاونت را به محسن خان جهانی تهیه کننده مستند «بر سرخک» داد و گفت: تلاش ما بر این است که در اسفندماه گالری ویژه این آثار افتتاح و کتاب ویژه منتشر شود.

در نهایت هنرمندان و مهمانان پوستر این فیلم را امضا کردند.

۲۴۳۵۷

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین