نرده شیشه ای فیکس پوینت چیست؟

iPQ6cFZKugJRCjJFOiTrKOW7UbvCBbtzeCVzAC1Y

نرده شیشه ای فیکس پوینت یکی از طراحی های مینیمالیستی جدید است که اجرای آن، فضا را بازتر و زیباتر می کند.

این نمونه با صفحات شیشه ای مقاوم و اتصالات ثابت، جایگزینی برای مدل های قدیمی است؛ از این ‌رو در این صفحه به بررسی کامل فیکس پوینت شیشه، انواع آن، مزایا، کاربرد ها و نکات مهمی که باید برای انتخاب آن بدانید، می ‌پردازیم.

فیکس پوینت شیشه چیست؟

یکی از بروزترین تغییرات در طراحی محیط های مختلف، استفاده از نرده شیشه ای است که هم برای دکوراسیون داخلی و هم فضاهای خارجی به‌کار گرفته می شود.

سیستم نرده ‌کشی با فیکس پوینت جایگزینی برای انواع نمونه‌های چوبی و فلزی قدیمی است که ضمن استحکام و طول عمر بالا، زیبایی فضا را دوچندان می کند.

در واقع فیکس پوینت (FIX POINT) یا پوینت گلس، قطعه ‌ای از جنس استلنس استیل یا آلومینیوم است که به نقاطی از زمین یا سازه متصل می شود و وظیفه نگه داشتن شیشه در موقعیت خود را به عهده دارد.

نرده شیشه ای با فیکس پوینت به نسبت موارد مشابه اکسپوز، سطح بیشتری از صفحات شیشه ای را دارد. این نمونه از طرح ‌های مینیمال جذاب محسوب می شود که زیبایی و شفافیت بیشتری به محیط اضافه می کند.

اجزا اصلی نرده شیشه ای فیکس پوینت

  • صفحات شیشه ای

شیشه ‌هایی در جنس‌ های مختلف مانند سکوریت یا لمینت است که با ایستایی کافی به صورت عمودی، اجرا می شوند.

  • بست نگهدارنده یا فیکس پوینت

اتصالات و قطعات ثابت از جنس اسپایدری استیل یا آلومینیومی دکمه‌ای شکل که برای حفظ شیشه به بدنه جانبی، متصل می شوند.

جدول کامل از نرده شیشه ای فیکس پوینت

فیکس پوینت شیشه توضیحات
ویژگی ‌ها امنیت بالا

نمای شفاف

صرفه اقتصادی

امنیت بالا

نصب سریع و آسان

سفارشی ‌سازی طبق معماری ساختمان

موارد کاربردی سطوح صاف و شیب‌دار

محیط های خارجی، دکوراسیون داخلی

متداول ‌ترین نوع و رنگ در انواع شفاف، مات و رنگی

روشن، برنزی، دودی، مشکی

متداول ‌ترین ضخامت ۱۰ تا ۲۰ میلی‌ متر

(امکان سفارش کم ‌تر یا بیشتر)

ارتفاع طبق استاندارد آتش ‌نشانی از ۸۰ تا ۱۴۰ سانتی‌ متر

(با توجه به طراحی و نیاز پروژه)

برآورد قیمت بر اساس هر متر مربع

آشنایی با انواع فیکس پوینت شیشه ای

نرده شیشه ای فیکس پوینت بر اساس نیاز پروژه و نوع معماری در انواع مختلفی نصب و اجرا می شود. این نرده‌ ها در طراحی های متنوع بدون قاب، نیمه فریم و فریم‌ دار نسبت به فضای محیط، انتخاب شده و از لحاظ نوع کاربری برخی در گروه تزیینی و دکوراتیو قرار می ‌گیرند.

متریال استفاده شده در نرده شیشه ای نیز ملاکی برای تقسیم ‌بندی آن است. در ادامه به بررسی متداول ‌ترین انواع نرده شیشه ای با فیکس پوینت می ‌پردازیم.

  • نرده شیشه ای دکمه‌ای

این مدل روی سطوح گچی، بتنی، فلزی و چوبی نصب می شود و در مواردی با تنظیم طول، امکان نصب برای مکان‌ های غیر مسطح را هم دارد.

نرده شیشه ای دکمه‌ ای با ظاهری متفاوت، جذابیت خاصی به فضا می‌ بخشد و با استحکام بالا در اشکال متنوع ارائه می شود.

  • نرده شیشه ای سکوریت

این نمونه از نرده‌ ها در برابر ضربه و فشار مقاومتی تا ۵ برابر نسبت به شیشه خام دارند؛ با این حال بیشتر در فضا های کم تردد نصب می شوند.

همچنین در برابر شکستن و ترک خوردن، مقاومت بالایی دارند. در ساختار این مدل از پروفیل ‌های آلومینیوم یا استیل استفاده می کنند.

البته هم چنان با تحمل فشار بیش از حد یا شکستن، ساختار آن فرو ریخته و پودر می شوند.

  • نرده شیشه ای لمینت

این نمونه از نرده های شیشه ای به دلیل مقاومت بالا و خطرات حداقلی در محیط های پر رفت ‌و آمد استفاده و به صورت تمام شیشه، عرضه می شوند.

صفحات شیشه ای لمینت در صورت شکستن در جای خود باقی می ‌ماند و ساختار خود را از دست نمی‌ دهد؛ ضمن این‌که ایمنی بالایی هم دارند.

نرده شیشه ای فیکس پوینت چه کاربردی دارد؟

نرده شیشه‌ای فیکس پوینت به دلیل تنوع در شکل و طرح، در پروژه‌های مختلف ساختمانی نصب و اجرا می‌شود. این نمونه‌ها به‌خاطر امنیت بالا، دوام مناسب در برابر عوامل محیطی و ایجاد نمایی باز و شفاف، انتخاب اول بسیاری از طراحان و معماران هستند.

همچنین در بسیاری از پروژه‌های مدرن، از این نوع نرده در کنار طراحی‌های خاص مانند اجرای کف شیشه‌ای استفاده می‌شود تا زیبایی، نور طبیعی و حس فضای باز به حداکثر برسد.

از مهم ‌ترین کاربرد های فیکس پوینت شیشه می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • پله‌ ها و راه‌پله‌ ها
  • بالکن ‌ها و تراس ‌ها
  • هتل ‌ها و ساختمان‌ ها
  • رستوران‌ ها و کافه ‌ها
  • مراکز تجاری و اداری
  • پشت‌بام‌ ها و روف‌گاردن ‌ها
  • محوطه ‌های استخر و فضای باز

مزایا و ویژگی ‌های نرده شیشه ای فیکس پوینت

فیکس پوینت شیشه به عنوان یکی از زیباترین انتخاب ‌ها برای طراحی ساختمان است که باعث می شود، محیط بزرگ ‌تر و روشن ‌تر به نظر برسد.

همچنین ضمن ایجاد هماهنگی بین فضا ها با طراحی مینیمالیستی، حس یکپارچگی را منتقل می کند. از مزایای نرده شیشه ای فیکس پوینت می ‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • زیبایی و شفافیت

در این نمونه، صفحات شیشه ای شفاف و بدون قاب با اتصالات نقطه‌ ای باعث می شود فضا با جلوه ‌ای باز و بدون محدودیت باشد؛ علاوه ‌بر این هیچ مانعی برای دید ایجاد نمی کند.

  • افزایش نور طبیعی

بر خلاف دیگر نرده های فلزی، بتنی یا چوبی این نمونه، مانعی برای عبور نور نیست. در نتیجه به روشن ‌تر شدن فضا کمک می کند؛ به خصوص در طراحی های داخلی که نیاز به نور، بیشتر احساس می شود.

  • امنیت بالا

شیشه ‌های لمینت و سکوریت که در نرده های فیکس پوینت به‌کار گرفته می شوند در برابر ضربه و فشار مقاومت بالایی دارند. این امر ایمنی را برای تردد تضمین می کند؛ حتی برای محیط های پر رفت ‌و آمد مانند مراکز تجاری و اداری نیز گزینه مناسبی است.

  • نگهداری و نظافت آسان

شیشه ‌های فیکس پوینت با سطح صاف و بدون پیخ‌ و خم به راحتی تمیز می شوند و نگهداری از آن‌ها آسان است. با یک دستمال نرم و مرطوب یا محلول شوینده ملایم، شفافیت و زیبایی شیشه ‌ها حفظ می شود.

  • مقاومت در برابر عوامل محیطی

نرده های شیشه ای در برابر عوامل جوی، تغییرات دما، زنگ ‌زدگی و خوردگی مقاومت بالایی دارند؛ بنابراین گزینه خوبی برای استفاده در فضا های باز و محیط های مرطوب به حساب می ‌آیند.

  • تنوع در طراحی

فیکس پوینت شیشه در انواع طرح ‌ها و اشکال مختلف، قابل نصب است و امکان سفارشی ‌سازی دارد. این امر باعث می شود در دکوراسیون ‌های داخلی و خارجی، معماران و طراحان متناسب با سبک و فضای موجود، بهترین نمونه را اجرا کنند.

مهم‌ ترین نکات نرده شیشه ای فیکس پوینت

qAVR7TBSsase3ST91hTNsFLAAVjIwAmIt9uYvHAi

انتخاب و نصب نرده شیشه ای فیکس پوینت به بررسی و دقت بیشتری نیاز دارد تا تضمینی بر امنیت و طول عمر آن باشد. در ادامه نکات مهمی که برای انتخاب این نمونه باید به خاطر بسپارید را لیست کرده ‌ایم:

  • انتخاب نوع شیشه

نوع و ضخامت شیشه باید متناسب با محل نصب و میزان فشار وارده باشد. صفحات شیشه ای سکوریت یا لمینت به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه و شکستگی، انتخاب مناسبی به حساب می ‌آیند.

  • کیفیت اتصالات و یراق‌ها

فیکس پوینت با اتصالات دکمه ‌ای باید از جنس استیل ضد زنگ یا آلومینیوم با کیفیت بالا و مقاوم باشد. این‌گونه در برابر رطوبت، زنگ ‌زدگی و خوردگی، دوام و مقاومت خوبی نشان می ‌دهد.

  • نصب حرفه ‌ای و دقیق

نصب نرده های شیشه ای فیکس پوینت نیاز به زیرکاری مناسب برای تضمین امنیت و پایداری نهایی دارد. به همین دلیل باید نصب و اجرای آن را به تکنسین‌ های مجرب و حرفه‌ ای بسپارید.

  • مطابقت با استاندارد های ایمنی

نرده های شیشه ای باید مطابق با استاندارد های ایمنی ساختمان، طراحی و نصب شوند. ارتفاع نرده، ضخامت شیشه، میزان مقاومت و فشار، همگی باید بر اساس استاندارد ها انتخاب شوند تا خطرات احتمالی به حداقل برسند.

انتخاب مرکز نصب و اجرای فیکس پوینت شیشه

اگر شما هم قصد دارید برای ایجاد فضای شیک و مینیمالیستی نرده شیشه ای فیکس پوینت را انتخاب کنید، می ‌توانید جهت نصب و اجرا به مجموعه سپهر آداک کیش اعتماد کنید.

این شرکت، تمامی نیاز های ساختمان‌ های مدرن را تامین می کند و به کمک تیم متخصص خود با تمامی معماران و طراحان بنام کشوری همکاری دارد؛ بنابراین برای اجرای فنی پروژه ‌ها، ما با اطمینان سپهر آداک کیش را پیشنهاد می کنیم.