تغذیه هوشمند ؛ کلید سلامتی ، صلح و شادی در پیری

تغذیه هوشمند ؛ کلید سلامتی ، صلح و شادی در پیری

به گفته خبرگزاری ایمان ، بدن انسان ، متابولیسم اساسی ، ضعف در عملکرد دستگاه گوارش ، کاهش جذب مواد مغذی و عملکرد سرکوب کننده سیستم ایمنی ، زندگی و زندگی مهم مانند زندگی و زندگی مهمتر ، مانند زندگی و زندگی مهمتر ، تجربه بسیاری از تغییرات فیزیولوژیکی در این دوره را کاهش می دهد. این بیماری ها همچنین می توانند به حفظ انرژی ، توانایی جسمی و کیفیت زندگی برای افراد مسن کمک کرده و از وابستگی زودرس به دیگران جلوگیری کنند.

سلامت روانی به شدت تحت تأثیر تغذیه در دوران پیری قرار می گیرد و ممکن است منجر به کمبود برخی از مواد مغذی مانند ویتامین B12 ، اسید فولیک ، ویتامین D و امگا -3 ، افسردگی مانند روانشناسی ، مواد مغذی ، مواد مغذی ، اضطراب ، اختلالات خلقی و حتی علائم تخریب شود. سروتونین و دوپامین کمک می کند تا نقش مهمی در ایجاد احساس خوشبختی ، صلح و انگیزه داشته باشد. افراد مسن مسن با رژیم غذایی متعادل اغلب روحیه بهتری دارند ، احتمال نوسان کمتر است و آنها توانایی مقابله با استرس روزانه را دارند.

در افراد مسن ، تغذیه سالم نه تنها از بیماری های مزمن جلوگیری می کند ، بلکه به بهبود عملکرد اندام های حیاتی نیز کمک می کند ، و به محافظت از توده استخوانی ، کلسیم و ویتامین D برای محافظت و محافظت از ویتامین D برای محافظت از توده استخوانی ، کلسیم و ویتامین D کمک می کند تا عملکرد دستگاه گوارش از جمله پایه های رژیم غذایی قدیمی ، مانند ویتامین ها و آنتی بیو اکسیداسیون را حفظ کند. و به فعالیت های روزانه تبدیل می شود.

سلامت روانی سالمندان با تغذیه مستقیم همراه است. احساس غذاهای سالم و توانایی انتخاب خدمات خود ، احساس کنترل و استقلال را در فرد افزایش می دهد و این باعث افزایش عزت نفس ، رضایت از زندگی می شود و احساس بی ارزش یا اعتیاد را کاهش می دهد. عزیزان ملاقات می کنند ، قابل مشاهده تر می شوند.

تأثیر منحصر به فرد تغذیه بر سلامتی و کیفیت زندگی سالمندان

Seyed Mortaza Safavi ، متخصص تغذیه در علوم تغذیه و رژیم غذایی و دکترا وی گفت: “این یکی از مواردی است که می تواند بر سلامت و کیفیت سالمندان سالمندان تأثیر بگذارد ، و افراد مسن و افراد اطراف خود باید توجه ویژه ای داشته باشند.”

“سالمندان ممکن است مشکلاتی از قبیل سالم ، نفخ ، مشکلات دستگاه گوارش و پوکی استخوان داشته باشند و با افزایش سن ، تمایل به مصرف مواد غذایی دارند.” گفت

رژیم غذایی و دکترا تغذیه کننده و تغذیه ای ، اگر غذا به درستی انتخاب نشود ، میزان مصرف مواد غذایی مغزی در افراد مسن پایین تر از سطح مورد نظر است: افزایش سن و پیری با کاهش تدریجی فعالیت های بدنی و افزایش بیماری های مزمن و ایجاد تغذیه و بازیابی برای سالمندان همراه است.

چه چیزی باید در رژیم غذایی قدیمی در نظر گرفته شود؟ / تعهد به رعایت اصل تنوع در رژیم قدیمی

صفاوی همچنان به سلامتی و مشکلات پزشکی و به ویژه تغذیه است: اگر افراد مسن انتخاب مناسبی برای تغذیه نداشته باشند ، سلامت افراد مسن آسیب دیده و تغذیه سالمندان به دلیل تغییر در نیازهای غذایی مهم است.

“بیماریهای مزمن ، بی اشتهایی ، بی اشتهایی ، بی اشتهایی ، بی اشتهایی ، کاهش مصرف مواد غذایی ، رژیم غذایی ، نارسایی دندان ، نارسایی دندان ، نارسایی دندان ، نارسایی دندان ، نارسایی دندان ، نارسایی دندان ، نارسایی دندان ، نارسایی دندان ، نارسایی دندان ، دندان

تغییرات روانی و روانی مانند افسردگی ، تنهایی و از دست دادن عزیزان در خوردن غذا تأثیر می گذارد و می گوید رژیم و رژیم و دکترا ، در پیری ، از اهمیت زیادی برخوردار است که به تنوع رژیم غذایی و عادات غذایی و عادات غذایی بستگی دارد.

تغذیه هوشمند ؛ کلید سلامتی ، صلح و شادی در پیری

تأثیر تغذیه بر سلامت روانی سالمندان و تنظیم خلق و خو و شرایط اضطراری اضطراری را با تغذیه صحیح کاهش دهید

سومایه طاهری ، روانشناس خانواده و مشاور وی همراه با سن ، با بیان اینکه بدن انسان در متابولیسم ، جذب مواد مغذی و اندام ها تغییر کرده است ، به خبرنگار IMNA می گوید: نقش مهمی در عدم وجود مواد مغذی مانند ویتامین های B و امژین نه تنها در حفظ سلامت جسمی تغذیه.

وی افزود: مطالعات روانشناختی می تواند عملکرد شناختی افراد مسن را بهبود بخشد و مصرف آنتی اکسیدان ها ، اسیدهای چرب ضروری و ویتامین D با کاهش خطر زوال عقل و آلزایمر همراه است و تغذیه سالم در غلظت ، حافظه و تصمیم گیری نقش دارد.

این امر می تواند به تنظیم روحیه رژیم غذایی سالم و کاهش نوسانات عاطفی کمک کند: قند بیش از حد و مصرف چربی اشباع باعث افزایش سطح رژیم های غذایی سرشار از سبزیجات ، میوه و دانه های گندم کامل ، افزایش تحریک پذیری و افسردگی می شود. سروتونین و دوپامین در مغز رخ می دهد ، و این انتقال دهنده های عصبی نقش مهمی در احساس خوشبختی و آرامش دارند.

تأثیر رژیم غذایی مناسب بر انرژی و انگیزه سالمندان می تواند حس کنترل ، هدف و امید به زندگی را در افراد مسن افزایش دهد.

طاهری خاطرنشان می کند که افراد سالخورده با تغذیه مناسب انرژی و انگیزه بیشتری برای شرکت در فعالیت های اجتماعی خواهند داشت: از نظر روانشناختی ، تعامل اجتماعی یکی از عوامل محافظتی در برابر افسردگی و انزوا ذهنی است و تغذیه صحیح می تواند به بهبود ظاهر بدنی ، انرژی و عزت نفس کمک کند.

“برخی از غذاها مانند خواب کافی و با کیفیت برای سلامت روان سالمندان بسیار مهم هستند.” سه گانه این ماده در شیر و موز موجود است و به بهبود کیفیت خواب در بادام و سبزیجات برگ کمک می کند و خواب ناکافی یا ناکافی می تواند منجر به اضطراب ، اضطراب و توانایی استرس شود و تغذیه مناسب به تنظیم ریتم گرد بدن کمک می کند و باعث افزایش آرامش ذهنی می شود.

روانشناس و مشاور خانواده ، از نظر روانشناسی مثبت ، تغذیه سالم ممکن است کنترل ، هدف و امید به زندگی را در افراد مسن افزایش دهد: وقتی یک فرد مسن احساس می کند که می تواند بر سلامت آنها تأثیر بگذارد ، یکی از مهمترین حساسیت برای کنترل ، احساس ارزش و رضایت را تجربه می کند.

تغذیه هوشمند ؛ کلید سلامتی ، صلح و شادی در پیری

رژیم غذایی مناسب برای افراد سالخورده متعادل ، متنوع و متناسب با مشخصات این امر ، و مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه ، غلات کامل ، پروتئین های کم چربی مانند ماهی ، مرغ و حبوبات مانند روغن زیتون و آووکادو توصیه می شود ، همچنین عملکرد نمکی در نظر گرفته می شود و در نظر گرفته می شود که در نظر گرفته می شود و از نظر قند نیز می توان از نظر قند و کربنه نیاز به قند را در نظر گرفت ، و با توجه به نیازهای قند ، نیاز به سلامت قند را نشان می دهد و به نظر می رسد که قند را کنترل کند و توجه به سلامت است. سالمندان سالخورده.

خواب یکی از اصلی ترین عوامل محافظت از سلامت روانی و جسمی سالمندان است و بسیاری از افراد مسن از جمله بی خوابی ، خواب جزئی یا بیدار شدن مکرر در شب مشکلاتی دارند ، اما تغذیه ممکن است نقش مهمی در بهبود کیفیت خواب داشته باشد. مصرف غذاهای حاوی سه گانه بادام و مواد معدنی مانند موز مانند شیر و منیزیم و پتاسیم می توانند به آرامش سیستم عصبی و تنظیم ریتم خواب کمک کنند و خواب کافی باعث کاهش اضطراب ، بهبود خلق و خوی و افزایش توانایی ذهنی در افراد مسن می شود و تغذیه صحیح را تسهیل می کند.

افراد مسن سالمندان که دارای تغذیه خوبی هستند ، اغلب انرژی و انگیزه بیشتری برای شرکت در فعالیت های اجتماعی دارند ، تغذیه سالم باعث افزایش ظاهر جسمی ، افزایش سطح انرژی و افزایش عزت نفس می شود و این عوامل باعث افزایش تعامل اجتماعی ، کاهش تنهایی و بهبود سلامت روانی مانند سوء تغذیه و سوء تغذیه می شود.

به طور کلی ، تغذیه سالم در پیری نه تنها از نظر جسمی ، بلکه از نظر روحی و روحی نیز از اهمیت برخوردار است ، زیرا یک رژیم غذایی متعادل می تواند به افراد مسن کمک کند تا زندگی فعال ، شادتر و سالم تری داشته باشند و در این دوره توجه به تغذیه سرمایه گذاری در عزت ، استقلال و کیفیت زندگی است. خانواده ها ، مراقبان و متخصصان بهداشت باید نقش تغذیه را در سلامت جامع سالمندان به عهده بگیرند و با آموزش ، پشتیبانی و ارائه امکانات لازم ، سطح زندگی این جامعه ارزشمند را ترغیب کنند.