هدف سینما نباید مخاطب منفعل باشد

هدف سینما نباید مخاطب منفعل باشد

محمد رضا فهمیسی ، مجری این جلسه ، در ابتدای جلسه گفت: “فیلم لاک پشت و حلزون روندی است که از پنج سال پیش در سینمای ایران آغاز شد ، سپس گاو ، کایزر و یک روند موج جدید برای موج جدید. سینمای فرانسه و سینمای ایتالیا.

“ویژگی ای که این فیلم را متمایز می کند در سینمای ایران ، قهرمان و شخصیت اصلی این نوع فیلم دیده می شود.” گفت وقتی برای اولین بار این فیلم را دیدم ، شخصیت کودک را تحسین کردم و این برای بار دوم تکرار شد. زیرا شخصیت این کودک اغلب با آنچه می دانیم بسیار متفاوت است.

منتقد فیلم Ehsan Tahmabi همچنین به نمایش فیلم از فیلم در گروه سینما اشاره کرد و گفت که یک داستان جمع و جور و مینیمالیستی از خانواده ای مانند لاک پشت ها و Koçlea رویکردی از شهری یا روایت یک زندگی یا زندگی است. این فیلم ها در تلاشند تا مشکلات مهم تری در لایه های اساسی خود داشته باشند. موضوعاتی که تمرکز فیلمنامه نویس و کارگردان است. در بیشتر این آثار ، داستان ساده و روایت عمومی ، که گاه برای مخاطبان عمومی جذاب تر است ، از موضوع اصلی فیلم اهمیت کمتری دارند.

در این فیلم ، در این فیلم ، ما با یک کودک معترض ، آسیب پذیر و منزوی روبرو هستیم که نقش قهرمان و داستان داستان را بازی می کند. این به نگرش خود علاقه مند است و می تواند در یک سطح بزرگتر و فلسفی مورد بررسی قرار گیرد.

“انتخاب یک نام برای چنین فیلم ها اغلب دشوار است ، اما فکر می کنم انتخاب آن بسیار آسان است ، زیرا این امر از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بسیار مفید ، بسیار مفید و سپس از بین می رود ، منتقل نمی شود.

Mohsen Rezai ، در پاسخ به دلیل انتخاب این داستان: “فیلمنامه و داستان به طور اتفاقی و با هم. وقتی در مورد داستان سرایی یا داستان صحبت می کنیم ، یک” داستان “و” داستان “وجود دارد.

وی ادامه داد: در یک دوره زندگی ، به عنوان مثال ، در دوران کودکی ، بیشتر ما و نه تنها چشم انداز روانشناسی بلکه از دیدگاه تجربه زندگی. معمولاً کودکی که هنوز دیگران را کاملاً درک نمی کند ، خواسته های خود را با گریه ، گریه یا سرسختی بیان می کند. بسیاری از کودکان اصرار دارند ، گریه می کنند و گریه می کنند ، سرانجام آنچه را که می خواهند دریافت می کنند. با این حال ، مشکل دیگر نمی تواند از این روشها استفاده کند که کودک آن را به عنوان یک شخصیت اجتماعی و فرهنگی پیدا کند. هرچه زیستگاه کودک محدودتر باشد ، بیشتر برای دستیابی به خواسته های خود باید روش های دیگری را انتخاب کند. او می تواند دروغ بگوید یا چیزی را نگه دارد. من فکر می کنم این یک مرحله کودکی است که در آن بیشتر ما به بزرگسالی ادامه می دهیم. زیرا ما هنوز راهی برای خروج از حریم خصوصی پیدا می کنیم یا دروغ می گوییم که خواسته های خود را بیان کنیم.

رعزا ایهساسی ، کارگردان فیلم همچنین گفت که چرا این مطالعه انتخاب شده است: به طور معمول یک ویژگی سناریو جذابیت ندارد. در مقابل ، یک کارگردان تمام کارها و ساختاری است که باعث می شود احساس کنید او می خواست این کار را انجام دهد ، و این سناریو چنین تأثیری بر من گذاشت.

“این فیلم سعی کرد یک قدم در قالب سینمایی که قصد ایجاد مخاطب منفعل را ندارد و به دنبال یک توده فعال و مشارکتی است ، قدم بردارد.” بنابراین ، من علاقه ای ندارم که در مورد جزئیاتی که ممکن است در ذهن مخاطب باشد صحبت کنم و از من سؤال می کنم ، زیرا اگر من بیشتر بگویم ، یا فیلمنامه قطعاً در فیلمنامه خواهد بود و ما این کار را در فیلمنامه انجام می دادیم. بنابراین ، اگر امروز در ذهن خود سؤالی دارید ، این به این دلیل است که ظهور این سؤالات است و بخشی از ساختار کار است ، نه نقص یا خلاء دارایی های آنها.

۲۴۲۲۴۳

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین