وی گفت که مشاور رئیس گروه حفاظت از محیط زیست ، به دنبال بحران آب ، به زودی شاهد فروپاشی شهرها خواهیم بود.
تابستان ، بحران آب در ایران دیگر پنهان نیست ، نه یک هشدار دهنده بلکه به وضوح و تأثیرات آن. سدهای نیمه خالی و خالی به سفره های زیرزمینی بدون زندگی و فروپاشی که هر روز طیف وسیعی از منطقه جدید ایران را فراهم می کند. با وجود این وضعیت بحرانی ، این اقدامات مؤثر و مداوم توسط مؤسسات مسئول درگیر این شرایط انجام شده است.
حتی راه حل های ساده و کاربردی مانند ایجاد چاه های جذب که می تواند به تغذیه سفره های زیرزمینی در هنگام سیل کمک کند. در چنین مواردی ، سکوت و بی تحرک یکی از دلایل تشدید بحران در درون خود است.
رئیس آژانس حفاظت از محیط زیست علی بیت اللهی ، “یکی از اصلی ترین راه های استفاده از آب سطحی ، استفاده از چاه های جذب است ، خواه به صورت سیل ، جریان یا باران های محلی جمع شده در طول جریان یا معابر.” گفت این آبها هر دو باعث ایجاد مشکلات ترافیکی می شوند و در صورت عدم مدیریت به راحتی هزینه و تبخیر می شوند. استفاده از چاههای جاذب از این نظر بسیار مؤثر است. زیرا هر دو به تقویت منابع آب زیرزمینی کمک می کند و میزان فروپاشی زمین را کاهش می دهد.
وی گفت: یکی از راه های مهم برای کاهش خطر سقوط ، یافتن چاه های جذب به درستی و تغذیه آنها از آب سطحی است. متأسفانه ، من تأکید می کنم که چنین طرحی در هیچ شهری در هر شهری و در هر شهری اجرا نمی شود. پیشنهاداتی در شهر اصفهان وجود داشت ، اما متأسفانه آنها پایان نیافتند.
“با وجود اهمیت چاه های جاذب ، هیچ توضیحی روشن و جامع در سیاست های مدیریت منابع آب و فروپاشی وجود ندارد.” گفت با این حال ، یکی از اصلی ترین راه های مقابله با پدیده فروپاشی ، این چاه های جذب است. در حقیقت ، اقدامات علیه فروپاشی زمین در کشور ما به طور کلی اعمال نشده است.
“متأسفانه ، ما به بناها آسیب جدی وارد می کنیم و بارها در محافل متخصص و متخصص ذکر شده ایم ، اما در عمل
مرجع افزود: برای مقابله با فروپاشی ، اول از همه ، باید اعتبار اختصاص یابد. این مسئولیت برنامه ریزی و سازمان بودجه است ، اما متأسفانه اوضاع اینگونه نیست. از طرف دیگر ، رویارویی مؤثر با فروپاشی نیاز به پیگیری جدی و مداوم توسط سازمان های اجرایی ، شهرداری ها و سایر مؤسسات مرتبط دارد. این موضوعی است که اغلب بعد از مدت کوتاهی فراموش می شود و به مرور زمان از دستور کار بیرون می آید.
مشاور رئیس جمهور آژانس حفاظت از محیط زیست افزود: “البته این مسئله محدود به چاه های جذب چاه ها نیست. روش های آبیاری ، نوع کاشت ، نحوه استفاده از منطقه سبز شهری و تمام عواملی که باید در کنار هم بررسی شوند.
بیتولایی هشدار داد: متأسفانه پیش بینی ها نشان می دهد که فروپاشی در آینده نزدیک در بسیاری از شهرها متمرکز خواهد شد. این یک مشکل طبیعی است ، زیرا ما در مقایسه با سال گذشته با کاهش بارندگی روبرو شده ایم.
در پایان ، وی گفت: در چنین مواردی ، حداقل در باران های شدید پاییز و زمستان که در مورد آنها صحبت می کنید ، مانند استفاده از چاه های جذب ، ممکن است برخی از آب های مصرف شده را متعادل کند. این مقدار زیادی از آب که در فصل باران جریان می یابد بدون بهره برداری مؤثر ناپدید می شود.
ارسال پاسخ