کپی از طبیعت برای مبارزه با آلودگی هوا

کپی از طبیعت برای مبارزه با آلودگی هوا

آلودگی هوا یکی از اصلی ترین مشکلات زیست محیطی است که تأثیر گسترده ای بر سلامت انسان در این قرن دارد. گازهای سمی مانند ذرات معلق ، دی اکسید نیتروژن و دی اکسید گوگرد و ترکیبات آلی فرار از جمله آلاینده هایی هستند که می توانند وارد دستگاه تنفسی شوند و می توانند باعث ایجاد فروتن یا شعله ور یا شعله ، برونش مزمن ، بیماری قلبی و حتی سرطان ریه و کودکان ، کودکان ، چهارم و کودک ، بیماری چهارم شوند.

تأثیر آلودگی هوا محدود به دستگاه تنفسی نیست و مطالعات نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در برابر هوای کثیف می تواند بر عملکرد مغز و سلامت روان ، کاهش سطح اکسیژن ، افزایش التهاب سیستمیک و اختلال خواب تأثیر بگذارد.

برای جلوگیری از تأثیرات منفی آلودگی هوا و استفاده از ماسک های استاندارد در روزهای کثیف ، برای جلوگیری از فعالیتهای بدنی جدی در خارج از منزل ، نصب و نظارت بر فیلترهای هوا در خانه ها و محل های کار ، نظارت بر کیفیت هوا ، کاهش حمل و نقل عمومی ، کاهش حمل و نقل عمومی ، کاهش حمل و نقل عمومی.

در منطقه درمانی ، سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است و یک رژیم غذایی آنتی اکسیدانی مانند سبزیجات تازه ، میوه و فندق می تواند تا حدی اثرات منفی آلودگی هوا را کاهش دهد و ممکن است در کاهش مصرف ویتامین ها مانند C و E و افراد مبتلا به بیماری های مزمن مؤثر باشد.

به منظور افزایش آگاهی در مورد اثرات منفی آلودگی هوا و آلودگی هوا بر سیستم تنفسی انسان ، رابطه بین افزایش آلودگی هوا و بیماری های قلبی عروقی تحت تأثیر سلامت روانی و عملکردهای شناختی افراد پس از قرار گرفتن در معرض ذرات هوا و آلاینده ها است. Beham Yousfian ، پزشک و متخصص پزشکی سنتیدر زیر مصاحبه داشتیم.

ایمنی: چگونه آلودگی هوا می تواند بر سیستم تنفسی انسان بویژه در کودکان و سالمندان تأثیر منفی بگذارد؟

یوسفیان: آلودگی هوا ، ذرات معلق ، اکسیدهای نیتروژن ، دی اکسید گوگرد و سایر مواد شیمیایی مضر و سایر مواد شیمیایی مضر و کودکان ممکن است باعث التهاب جدی شوند و خطر آسم و برونشیت را افزایش دهند.

در افراد مسن ، معمولاً با سیستم ایمنی بدن و بیماریهای مزمن ، آلودگی هوا علائم بیماری قلب و ریه را تشدید می کند و خطر بستری شدن را افزایش می دهد و کاهش ظرفیت تغییر گاز در ریه ها ممکن است باعث تنگی نفس ، خستگی مزمن و افزایش فشار خون شود.

مطالعات نشان داده است که ساکنان با سطح بالای آلودگی هوا تغییرات ساختاری در عملکرد ریوی ، افزایش عفونت های تنفسی و مجاری هوا ایجاد کرده اند که ممکن است رشد ریه را مختل کرده و باعث نارسایی تنفسی در سالمندان شود.

محافظت از گروه های حساس مانند کودکان و افراد مسن در برابر آلودگی هوا یک نیاز اساسی برای جلوگیری از آسیب بیشتر با انجام اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک ، جلوگیری از خروج در ساعات آلودگی شدید و محیط های بسته است.

ایمنی: چه ارتباطی بین افزایش آلودگی هوا و احتمال بیماری قلبی عروقی وجود دارد؟

یوسفیان: آلاینده های هوا ، به ویژه قرار گرفتن در معرض ذرات بسیار نازک ، می توانند منجر به التهاب سیستمیک و استرس اکسیداتیو در بدن شوند که این عوامل مهم در شکل گیری و پیشرفت بیماری های قلبی عروقی است که از ریه ها وارد جریان خون می شود و مستقیماً بر عروق و قلب تأثیر می گذارد.

یکی از اصلی ترین تأثیرات آلودگی هوا بر روی سیستم قلبی ، تنگی و سختی شریان ها است که باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود و مطالعات نشان می دهد که آلودگی ممکن است ریتم قلب را مختل کرده و انفارکتوس میوکارد و خطر سکته مغزی را افزایش دهد.

با وجود بیماریهای سالمندان یا زیربنایی ، این اثرات ممکن است جدی تر باشد و می تواند منجر به بستری شدن مکرر یا مرگ زودرس شود ، از طرف دیگر ، آلودگی هوا باعث افزایش سطح کلسترول بد می شود و نقش مستقیمی در آترواسکلروز دارد.

برای کاهش این خطرات و همچنین جلوگیری از محیط های آلوده ، زردچوبه ، چای سبز و آنتی اکسیدان ها -مصرف غذاهای ضد التهابی مانند اجزای زینسین و همچنین استفاده از پاک کننده های هوای خانگی و ورزش منظم و مصرف دخانیات ممکن است تأثیر مثبتی داشته باشد.

کپی از طبیعت برای مبارزه با آلودگی هوا

ایمنی: چه تأثیراتی در معرض قرار گرفتن در معرض ذرات آلاینده در سلامت روان و عملکرد شناختی قرار دارد؟

یوسفیان: آلودگی هوا نه تنها بدن را تحت تأثیر قرار می دهد ، بلکه روح انسان نیز تأثیر می گذارد و آلاینده های کوچک ممکن است از سد و التهاب خون مغزی عبور کنند ، که ممکن است انتقال دهنده های عصبی را مختل کرده و باعث افسردگی ، اضطراب و مشکلات شود.

تحقیقات جدید نشان می دهد که افرادی که در زمینه های آلودگی زیاد زندگی می کنند ، بیشتر در معرض اختلالات خواب ، استرس مزمن قرار می گیرند و توانایی تمرکز و حافظه را کاهش می دهند و کودکان در طول شکل گیری مغز و مهارت های شناختی آسیب پذیرتر هستند.

آلودگی هوا ممکن است یکی از عوامل شتاب دهنده زوال عقل یا عوامل شتاب دهنده آلزایمر در بزرگسالان و به ویژه در افراد مسن باشد و این اثرات طولانی مدت می تواند باعث کیفیت زندگی ، نیاز به مراقبت های بهداشتی و بهره وری اجتماعی شود.

آلودگی هوا نقش مهمی در تقویت و کاهش روحیه به منظور حفظ سلامت روانی در شرایط ماهیت تناوبی و فضاهای سبز با استفاده از گیاهان تسکین دهنده مانند مراقبت های روانی ، اسیدهای چرب امگا -3 و گیاهان تسکین دهنده مانند سنبل یا کوره دارد.

IMNA: در طب سنتی ایران ، کدام گیاهان برای تقویت سیستم تنفسی و لرزش آلودگی هوا توصیه می شود؟

یوسفیان: در طب سنتی ایران ، بسیاری از خلط ، ضد التهابی و آنتی اکسیدان ها عملکردهای تنفسی را در درمان بسیاری از خلط ، ضد التهابی و آنتی اکسیدان ها برای تقویت ریه ها و تقویت آلودگی هوا از اسطوخودوس و مقاومت در برابر ویژگی های آرام بخش افزایش داده اند.

آویشن همچنین یکی از گیاهانی است که به عنوان ضد التهابی و تنظیم کننده سیستم عصبی و ضد التهابی و تنظیم کننده سیستم عصبی توصیه می شود ، به خصوص در فصول سرد و ضد التهاب و تنظیم کننده سیستم عصبی.

این گیاه همچنین یکی از درمان های سنتی برای کاهش سرفه خشک و التهاب گلو است که به طور معمول به عنوان شیاطین ، بخور دادن یا شیرین کننده ها مصرف می شود و باید توسط یک متخصص پزشکی سنتی در کاهش تحریک مواد شیمیایی آلاینده مورد استفاده قرار گیرد.

ترکیب صحیح این گیاهان و استفاده منظم آنها نه تنها علائم را کاهش می دهد ، بلکه می تواند از تجمع سموم در بدن بدون اتصال یا عوارض پزشکی جلوگیری کند.

کپی از طبیعت برای مبارزه با آلودگی هوا

ایمنی: استفاده از مواد غذایی و غذاهای گرم در کاهش اثرات آلودگی هوا از نظر طب سنتی چیست؟

یوسفیان: طب سنتی ایران ، که مبتنی بر ماهیت مردم است ، توصیه هایی برای تنظیم تغذیه دارد که از اهمیت بیشتری برخوردار است ، که در مواجهه با آلودگی هوا از اهمیت بیشتری برخوردار است. هوای آلوده معمولاً با رطوبت و سرما همراه است که می تواند اخلاق سرد و مرطوب در بدن را افزایش دهد ، بنابراین مصرف غذاهای گرم مانند زنجبیل می تواند تعادل بدن را حفظ کند.

به عنوان یک ریشه ضد التهابی و گرمایش ، زنجبیل در بهبود گردش خون و سموم نقش دارد و عسل طبیعی با خاصیت ضد باکتریایی و درمانی برای محافظت از گلو و افزایش ایمنی استفاده می شود و برای وعده های غذایی صبحانه یا میان وعده ها توصیه می شود.

فندق مانند ادویه جات ترشی جات ترشی جات تند ، آب لیمو و لیمو و همچنین فندق هایی مانند بادام و گردو ممکن است تأثیر مثبتی در تقویت بدن داشته باشد و این رژیم ها باید در فصول سرد و روزهای آلوده به دقت تنظیم شوند.

به طور کلی ، تغذیه صحیح نه تنها سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند ، بلکه نقش مهمی در تجمع اخلاق ناسالم نیز ایفا می کند ، که این یک منبع بیماری در طب سنتی است و ترکیب صحیح غذاهای گرم با رفتارهای مناسب مانند خواب کافی و جلوگیری از استرس.

ایمنی: کدام تکنیک های تمیز کردن بدن می تواند در کاهش سموم از آلودگی مؤثر باشد؟

یوسفیان: در طب سنتی ، تمیز کردن سموم بیش از حد و محیطی بدن یک اصل اساسی است و بخور دادن گیاهان پزشکی مانند اسطوخودوس ، آویشن ، بابونه و بنفش می تواند نقش مهمی در باز کردن سیستم تنفسی ، کاهش التهاب و مواد شیمیایی از ریه ها داشته باشد و آنها باید به درستی بسته شوند.

درمان با اسکنه ، که مبتنی بر تحریک لکه های خاص بدن با ابزارهای ظریف و حرکات ملایم است ، انرژی و مخاط بهتری را گردش می کند ، اگرچه به مهارت های خاصی نیاز دارد ، اگرچه پس از ثبت آلودگی هوا اثر تسکین و تنفس بهتر دارد.

مصرف داروهای گیاهی مانند عرق کاکائو ، آویشن و گزنه می تواند به از بین بردن سموم بدن ، به ویژه سیستم هضم و کبد کمک کند و این روند بدن را کاهش داده و از التهاب مزمن جلوگیری می کند.

همراه با این روشها ، توصیه می شود فعالیت بدنی خفیف مانند راه رفتن در مکان های کم فشار برای انجام سریعتر فرآیند سم را آلوده کنید ، اما لازم به ذکر است که همه آنها باید با توجه به وضعیت جسمی افراد و تحت نظارت یک متخصص پزشکی سنتی انجام شود.

کپی از طبیعت برای مبارزه با آلودگی هوا

IMNA: با اقدامات پزشکی مدرن برای جلوگیری و کاهش اثرات مخرب آلودگی هوا می توان از چه نکاتی استفاده کرد؟

یوسفیان: یکی از اصلی ترین توصیه ها تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق تغذیه مناسب ، خواب منظم و استفاده از گیاهان تمیز کننده هوا است و این اقدامات با استفاده از ماسک های استاندارد و پاک کننده های هوا ، ترکیبی مؤثر از دو نمای درمانی را ارائه می دهد.

جلوگیری از غذاهای سرد و مرطوب مانند محصولات لبنی صنعتی ، غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی های گازدار در روزهای آلوده می تواند به کاهش مصرف متعادل نسخه های نمایشی مانند زنجبیل ، دارچین یا تولید گل کمک کند.

این امر بر رابطه عمیق بین طب سنتی ، روح و بدن تأکید می کند ، بنابراین استفاده از گیاهان تسکین دهنده برای کاهش استرس ناشی از تنفس عمیق و آلودگی مورد توجه قرار گرفته است و این توصیه ها به ویژه برای کودکان و سالمندان مفید خواهد بود.

به منظور پیشگیری ، تغییر و ارتقاء کیفیت سلامت دو نگرش طب مدرن و سنتی ، همکاری می تواند در مواجهه با تهدیدات زیست محیطی و نظارت بر آگاهی ، شرایط آب و هوایی و رفتار مبتنی بر توجه ، منجر به سلامت پایدار شود.