مسعود اعتمادی فر در گفت و گو با خبرنگار ایمنا به بررسی داروهای مصرفی برای این بیماری می پردازد م. س گفت: داروهایی که برای این بیماران تجویز می شود باید به گونه ای باشد که حملات بیماری را کاهش داده و از پیشرفت بیماری جلوگیری کند.
اضافه شد: داروهای مرتبط با بیماری م. این همین الان تقریباً 21 دارو وجود دارد که می تواند بروز حملات بیماری را کاهش دهد، اما هیچ یک از این داروها به طور قطعی برای جلوگیری از پیشرفت بیماری به اثبات نرسیده اند.
دکتر متخصص مغز و اعصاب می گوید با استفاده از برخی داروها ممکن است بیمار تا سال ها دچار حملات شود. م. اس اعلام کرد که زنده نیست و بیماری وی در حال پیشرفت نیست: انتخاب دارو برای بیماران م. با توجه به نوع بیماری و صلاحدید پزشک انجام می شود.
اعتمادی فر می گوید داروهایی وجود دارند که می توانند از 70 تا 80 درصد حملات بیماری جلوگیری کنند. م. وی ادامه داد: داروهای فعلی می تواند تا 40 درصد از پیشرفت بیماری جلوگیری کند. م. پیشگیری می کند، اما دارویی نیست که بتواند بیماری را 100 درصد کنترل کند. م. هنوز کشف و تولید نشده است.
گفت: بر خلاف بیست سال پیش بیماران م. S. از بچه دار شدن و باردار شدن منع شده بود، در حال حاضر این بیماران مجاز به باردار شدن هستند و حتی در دوران بارداری نیز ممکن است پیشرفت و عود حملات بیماری رخ دهد. م. S مادر باید کاهش یابد و این بین سه تا شش ماه پس از بارداری بسیار مهم است، زیرا ممکن است تعداد حملات بیماری در این دوره افزایش یابد.
این متخصص مغز و اعصاب به شرایط باروری و بارداری افراد مبتلا به این اختلال توجه کرد. م. S ممنوع نیست، اما باید طبق برنامه ریزی دقیق و زیر نظر پزشک، معمولا به بیماران اضافه شود. م. این است! از آنجایی که خطر حملات در دوران بارداری یا بعد از آن وجود دارد و ممکن است عوارضی در بیمار ایجاد شود، توصیه میشود کسانی که باردار هستند بیش از یک یا دو فرزند نداشته باشند.
ارسال پاسخ