نقشه راه برای مراقبت های بهداشتی فعال در سن پیری

نقشه راه برای مراقبت های بهداشتی فعال در سن پیری

در بسیاری از کشورهای در حال توسعه ، جامعه از الگوی بیماریهای عفونی به وحدت منتقل می شود و با رشد جمعیت سالخورده ، اولویت های بهداشت عمومی نیز متفاوت است و بیماری هایی مانند سرطان ، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی به عنوان مشکلات اساسی سلامتی و ساختارهای درمانی موجود ظهور می شود.

برای یک عمر ، بدن انسان دارای تعداد زیادی از عوامل محیطی ، رفتاری و ژنتیکی است که به تدریج در پیری رخ می دهد ، سلولهای مسن توانایی کمتری در ترمیم آسیب DNA دارند و این باعث افزایش احتمال جهش سرطان می شود و نشان می دهد که آنها پیر هستند.

افزایش سن اغلب با کاهش درآمد و آسیب حرکتی همراه است ، که باعث می شود بسیاری از افراد مسن ، تشخیص مؤثر و خدمات درمانی سرطان در مناطق محروم ، که باعث می شود سرطان در پیشرفت های پیشرفته پیشرفته و گران قیمت پیشرفت کند.

همه افراد مبتلا به سرطان نیاز به نگهداری طولانی مدت و چند جانبه دارند که ممکن است حاوی شیمی درمانی و جراحی ، خدمات روانپزشکی ، تغذیه و پشتیبانی اجتماعی باشد و با افزایش جمعیت سالانه ، فشار اضافی بر منابع انسانی ، مالی و فنی با ایجاد برنامه ریزی دقیق اعمال می شود.

افزایش موارد سرطان به دنبال پیری جمعیت در جوامع

پوریا آدلی ، عضو هیئت مدیره وی در حالی که با یک خبرنگار ایمان صحبت می کرد ، گفت که افزایش امید به زندگی و کاهش نرخ باروری نه تنها بر سیاست های اجتماعی و اقتصادی تأثیر می گذارد ، بلکه سیستم بهداشتی نیز با چالش های جدیدی روبرو شده است و یکی از مهمترین نتایج و منجر به ساختار سنی جمعیت در بسیاری از کشورها می شود.

“داده های جهانی نشان می دهد که خطر ابتلا به سرطان با افزایش سن به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و سرطان هایی مانند سرطان پستان ، پروستات ، معده و ستون به دلیل رشد جمعیت قدیمی افزایش می یابد و این نیاز به پاسخگویی دارد.

عضو هیئت مدیره انجمن رادیووانولوژی ایران اظهار داشت که تغییرات شیوه زندگی مانند غذاهای ناسالم ، عدم فعالیت ، چاقی و افزایش شهرنشینی بستر مناسبی برای رشد سرطان فراهم می کند: آلودگی محیط زیست مانند آلودگی هوا و آب در مناطق صنعتی.

تعهد به توجه به ساختار یک اسکن منظم و منظم برای سالمندان

آدلی ، یکی از شکافهای جدی در جهت سرطان ، عدم وجود ساختار اسکن منظم و منظم برای سالمندان ، در برخی از کشورها و جوامع ، سیستم غربالگری سلامت پراکنده و پراکنده شده است و سالمندان از جمله بیماری ها ، عدم دسترسی به خدمات پیشگیرانه باعث بیماری می شود.

با اشاره به این بحران ، یک رویکرد چند جانبه ، تقویت غربالگری سرطان برای افراد در حال انقراض ، آموزش مداوم کارکنان درمانی برای تشخیص زودرس و ترتیبات دقیق تر برای کنترل سرطان زا یکی از راهکارهایی است که می تواند به کاهش سبک زندگی و سبک زندگی کمک کند.

عضو هیئت مدیره انجمن رادیووانولوژی ایرانی ، پدیده پیری جهانی و همچنین فرصت طلب است: “برنامه ریزی دقیق و آینده نگر ، می توان از بسیاری از بحران ها جلوگیری کرد و جوامع سالخورده ، افزایش سرطان در هشدارها.”

نقشه راه برای مراقبت های بهداشتی فعال در سن پیری

سرطان پیری نه تنها یک مشکل پزشکی است ، بلکه یک اثر روانی ، اقتصادی و اجتماعی رایج است. خانواده های مسئول نگاه کردن به والدین سالخورده مبتلا به سرطان ، فرسودگی ذهنی ، وخیم در درآمد و کار و روابط اجتماعی ایجاد می کنند و این چرخه ای است که بر کل زمینه اجتماعی تأثیر می گذارد.

یکی از مؤثرترین راهها برای پاسخ به تقاضای روزافزون سالمندان با سرطان ، استفاده هوشمندانه از فناوری های جدید است. در تشخیص زودرس ، هوش مصنوعی ، مانند داروهای از راه دور و سیستم های مدیریت اطلاعات بهداشتی برای نظارت بر وضعیت بیماران ، ممکن است باعث افزایش کارایی سیستم بهداشتی و پوشش برخی از شکاف های موجود شود.

ایجاد سیاست های ملی که پیری را فرصتی برای بازآفرینی بهداشت ، اقتصاد و ساختارهای آموزشی می دانند ، نه به عنوان یک بحران و سرمایه گذاری در توسعه خدمات پیشگیرانه و سرمایه گذاری در خدمات بهداشت سرطان بسیار مهم است.