پس از تنش پنج روزه بین ایران و اسرائیل ، آتش سوزی بازار را کاهش دهید

پس از تنش پنج روزه بین ایران و اسرائیل ، آتش سوزی بازار را کاهش دهید


بازارهای مالی ایران پس از تنش پنج روزه بین ایران و اسرائیل و آتش سوزی بعدی ، تحولات قابل توجهی را تجربه کردند. عدم قطعیت هایی که قبلاً در بازارها وجود داشته اند ، در این دوره به شدت متمرکز شده اند و نتایج هنوز در رفتار سرمایه گذاران مشهود است.

براساس روزنامه اقتصاد جهانی ، به دلیل بسته شدن بازارهای مالی در هنگام عدم تنش و تنش ، حجم نقدینگی از بازارها حذف شده است. در همین حال ، تجربه تلخ بسته شدن نشان می دهد که بسته به جنگ و عدم اطمینان سرمایه گذاران ، پول به اندازه پول نقد جذاب نخواهد بود. این منجر به بخش قابل توجهی از نقدینگی در بازارها حتی پس از بازگشایی بازارها شد. از طرف دیگر ، بازار طلا در این دوره با فراز و نشیب های زیادی روبرو شد.

جعبه های طلای بسته شده در طول ولتاژ پس از بازگشایی رعایت شدند ، اما سکوهای تجارت طلا همچنان با مشکلات فنی و عملیاتی روبرو هستند. در بازار فیزیکی طلا ، به دلیل بسته شدن موقت ، حجم معامله به شدت کاهش یافته است. با این حال ، نقدینگی بالاتر این بازار در مقایسه با سایر گزینه های سرمایه گذاری ، آن را به مکانی جذاب برای سرمایه گذاران تبدیل کرده است.

در حال حاضر ، قیمت های طلا با کاهش دلار و کاهش شاخص جهانی دلار در محدوده متعادل قرار دارد. بازار ارز نیز در این دوره تحت تأثیر نوسانات جهانی و داخلی قرار داشت. ثبات نسبی دلار در بازار جهانی و ثبات نسبی سیاست های داخلی مانع از نرخ ارز بالاتر از 5000 دلار شد. در حال حاضر ، دلار در یک محدوده متعادل معامله می شود و به نظر می رسد کمی از التهاب شدید فاصله دارد.

بورس سهام ایران قبل از تنش در وضعیت ارزشمندی قرار داشت ، اما شاخص کلی در ابتدای درگیری ها کاهش یافته است. بازده نقدینگی از بازار تا پایان هفته گذشته ادامه داشت ، اما علائم بازده بازار در روز چهارشنبه وجود داشت. تجزیه و تحلیل شاخص دلار و نسبت قیمت بدون قیمت (P/E) نشان می دهد که سهام هنوز در یک محدوده ارزشمند است. با این حال ، ارزش گذاری به تنهایی نمی تواند رشد بازار را تضمین کند. در نهایت قیمت ها با عرضه و تقاضا تعیین می شوند و خطرات موجود ، از جمله سیاست گذاران دروغین ، می توانند مسیر بازار را تغییر دهند.

یکی از مشکلات برجسته در بورس ، عملکرد اشتباه صندوق های بازو است. در سالهای اخیر ، وجوهی که به طور چشمگیری رشد کرده اند به دلیل مکانیسم های ناکارآمد ، برای ثبات بازار مشکل ایجاد کرده اند.

فقدان برخی از استراتژی ها و ساخت و سازهای خط مشی اشتباه ، خطر سرمایه گذاری در این صندوق ها را افزایش داده است. برای بهبود اوضاع ، لازم است حداقل نیازهای سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران برای بازگشت به اعتماد به نفس در بازار تعریف شود. علاوه بر این ، سرمایه گذاران برای مدیریت ریسک باید استراتژی های شخصی خاصی را تدوین کنند و ضررهای احتمالی را کاهش دهند.