بعدی- استراحت در زمان بیماری بهتر است یا فشار آوردن به بدن و ورزش؟ در چه شرایطی به دلیل بیماری نباید ورزش کرد؟
به گزارش انتخابتو به نقل از نیویورک تایمز، برای رسیدن به پاسخ صحیح باید به علائمی که بدن نشان می دهد توجه کرد. این علائم در واقع راهنمایی برای بهبود وضعیت فرد است. انجام یک ارزیابی شناخته شده به نام “بررسی گردن” پس از مشاهده اولین علائم بیماری هایی مانند آنفولانزا، کووید و سرماخوردگی دقیق تر است. اگر علائم بیماری فقط مربوط به سر و گردن باشد، مانند آبریزش بینی و گلو درد، نیازی به ترک تمرین معمول نیست.
با این حال، اگر علائم پایین گردن مانند درد عضلانی یا افزایش ضربان قلب وجود داشته باشد. این نشان دهنده تلاش بدن برای مبارزه با عفونت است. در این صورت ورزش و فعالیت های سنگین زمان ریکاوری بدن را به تاخیر می اندازد. تب 37.7 درجه و بالاتر نیز نشانه ای از نیاز بدن به استراحت است. حتی اگر علائم دیگری به جز تب وجود نداشته باشد، باید از ورزش خودداری شود.
بیماران آنفلوآنزا که دردهای عضلانی، خستگی و درد مفاصل را تجربه میکنند، بهتر است قبل از از سرگیری تمرینات ورزشی خود منتظر کاهش علائم فیزیکی خود باشند. در مورد بیماری های جدی تری مانند ذات الریه یا بستری شدن در بیمارستان، بهتر است در مورد زمان بازگشت به باشگاه و ورزش با پزشک متخصص مشورت کنید.
دستورالعملهای مرکز پزشکی برای بازگشت به فعالیتهای عادی پس از ابتلا به کووید-19 اکنون مانند سایر بیماریهای تنفسی است، اما مهم است که قبل از ورزش، شدت بیماری را در نظر بگیرید. بر اساس دستورالعمل جدید دانشگاه قلب و عروق آمریکا، بیمارانی که تست کووید مثبت داشته باشند اما علائم فیزیکی نداشته باشند، پس از سه روز می توانند ورزش کنند. با این حال، اگر کووید بر قلب و ریهها تأثیر گذاشته است، باید صبر کرد تا علائم ناپدید شوند.
کارشناسان همچنین خاطرنشان کردند که بازگشت به باشگاه و ورزش پس از ابتلا به کرونا باید به وضعیت جسمانی فرد بستگی داشته باشد و ربطی به طول مدت بیماری ندارد. افرادی که عفونت داشته اند یا پس از یک بیماری احساس خستگی شدید می کنند، باید بیشتر از سایرین منتظر بمانند تا به روال ورزش خود بازگردند. بازگشت به باشگاه همیشه باید زمانی انجام شود که فرد بتواند به راحتی فعالیت های روزانه خود را بدون خستگی زیاد انجام دهد. اگر چیزهایی مانند بالا و پایین رفتن از پله ها یا بی حرکت ایستادن شما را خسته می کند، وقت آن نیست که به برنامه ورزشی خود بازگردید.
پس از پایان دوره بیماری و بهبود همه علائم، باید شدت ورزش را به تدریج افزایش داد و یک روال ورزشی سنگین و حرفه ای را به طور ناگهانی شروع نکنید. چند هفته طول می کشد تا به یک برنامه ورزشی عادی برگردید. بهتر است تست اسپیکینگ را در حین ورزش انجام دهید. اگر در حین ورزش امکان صحبت برای فرد وجود ندارد، باید از شدت تمرین کاسته شود. فشار بیش از حد به بدن پس از یک بیماری تنها باعث طولانی شدن زمان بهبودی و افزایش احتمال آسیب در حین ورزش می شود.
ارسال پاسخ