امامزاده عبدالله (ص) شاهری آیا دومین مظنون حفاری وجود دارد؟

امامزاده عبدالله (ص) شاهری آیا دومین مظنون حفاری وجود دارد؟

در حالی که پرونده گودبرداری مظنون در نزدیکی امامزاده عبدالله (AS) در مؤسسات قضایی دنبال شد ، یک کاوش دوم و سازمان یافته تر در دامن های مجتمع مذهبی گزارش شده است که به سرعت به دادستان ، پلیس امنیت و میراث فرهنگی رسیده است.

میراث فرهنگی: ما به رفتار قضایی مجرمان ادامه می دهیم

Tasnim من در یک خبرنامه خبری نوشت: رئیس جمهور میراث فرهنگی ریور ، نوروز تگیتور ، از کاوش های جدید غیرمجاز در منطقه خارج از قبر اصلی امام زاده عبدالله خبر داد: “این بار نزدیک به حفاری زار نبود ، اما در یک نمای بیرونی نبود.

وی خاطرنشان کرد: چاههای چاهها به قبر به نام “حکیمزاده” منتقل شده و افزود: “این گور خانوادگی تحت کنترل رسمی امامزاده عبدالله (ص) نیست و شخصاً اداره می شود.”

رئیس دفتر میراث فرهنگی ری: “بازدیدهای میدانی بلافاصله انجام شد و خاکبرداری شد ، خاکهای تازه ، ابزار کار و درهای مقبره بسته شد.” پس از هماهنگی وی با دادستان ری شهرستان ، دستور قضایی برای مهر و موم بلافاصله قبر حکیم زاده دستور داده شد و با ورود پلیس امنیت ، این سایت مهر و موم شد.

“همکاران ما اسناد ویدیویی ، عکس و فیلم ، دهانه های خوب ، تونل ها و قبر ها را از محل حفاری تولید کردند و گزارش کاملی به قوه قضاییه ارائه شد.” گفت

رئیس میراث فرهنگی ری خاطرنشان کرد: مراقبت جدی تر از این مناطق مورد نیاز است: متأسفانه ، این دومین بار است که کاوش های مشکوک در مجتمع امامزاده عبدالله (ص) گزارش شده است و این وقایع هشدار جدی به هیئت امنا است.

سرانجام ، نوروز Taghipour بر ادامه روند قضایی این پرونده تأکید کرد: هماهنگی دادستان محترم و مأموران اجرای قانون کاملاً رعایت می شود و داستان کاملاً نظارت می شود و در صورت تعریف آنها ، مطابق قانون در نظر گرفته می شود.

آیا هر کجا که امامزاده باشد گنجی وجود دارد؟

در پاسخ به این سؤال که یک گنج وجود دارد ، رئیس بخش فرهنگ تاریخی محمد رضا زاهات در مصاحبه ای گفت: “گاهی اوقات برخی از افراد در تلاشند تا بناها را نابود کنند.” به عنوان مثال ، آنها شایعه می شوند که گنج هر کجا که امامزاده بود ، دوره ای بود که آنها امامان را نابود می کردند. به تازگی ، من گزارش داده ام که آنها به یکی از معابد Akaemenid در بالای کوه حمله کردند که شروع به حفر به عنوان یک گنج کرد. به عنوان مثال ، یک نارنجک دستی توسط یک نارنجک پوشیده می شود یا در بعضی موارد گفته می شود که در سنگ ها با گنج گنج خزانه داری می شود ، دینامیت زیر سنگ پرتاب می شود تا یک اثر یا گنج پس از انفجار به دست بیاورد ، برخی از این اقدامات هدف قرار گرفته و می خواهند آثار تاریخی و فرهنگی ایران را نابود کنند.

“پس از انقلاب ، بیگانگان در ایران ممنوع شدند ، در حقیقت باستان شناسان ، گالری ها و موزه های بزرگ اروپایی و آمریکایی کوتاه شدند ، آنها برای پر کردن موزه ها به آثار فرهنگی و تاریخی احتیاج داشتند ، بنابراین آنها با گروه های حفاری غیرمجاز همراه بودند ، اکنون باستان شناسان و باستان شناسان وجود دارند.

۲۲۳۲۱۷

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین