آینده وقت آن است که کمی بی خیال باشیم. گاهی برخی از مردم طوری رفتار می کنند که انگار بار تمام دنیا را به دوش می کشند. با این حال، به جای اینکه دنیای بهتری برای خود بسازند، اضطراب و اضطراب خود را بیش از پیش افزایش می دهند.
بر اساس گزارش فردا، در این مقاله نکات کوچکی برای کاهش بار ذهنی و فشار روانی ارائه شده است.
1- نظر دیگران چیست؟
کاری را که باید انجام دهید انجام دهید و نگران نباشید که دیگران در مورد شما چه فکری می کنند. این زندگی، انتخاب ها و تصمیمات شماست. بسیاری از مردم دوست دارند دیگران را قضاوت کنند و از آن لذت ببرند، چرا شما باید اهمیت دهید؟ خودت می دانی چه جور آدمی هستی، اگر دیگران فکر می کنند افکار و حرف هایشان تعریف واقعی توست، بگذار از این بابت خوشحال باشند. اگر بیش از حد به فکر دیگران اهمیت می دهید، باید برای آنها زندگی کنید، نه برای خودتان.
2- اشتباهات گذشته
همه ما حداقل یک بار در زندگی خود اشتباه کرده ایم. این یکی از ویژگی های زندگی است. زندگی بدون اشتباه امکان پذیر نخواهد بود. پس به خودت سخت نگیر بپذیرید که هر فردی گاهی اوقات اشتباه می کند، این بخشی از طبیعت انسان است. سعی کنید اشتباهات خود را به حداقل برسانید و یاد بگیرید که خودتان را ببخشید.
3- شکست دادن
کلمه “شکست” نباید همیشه ترس را در دل شما ایجاد کند. مقابله با شکست به نگرش شما بستگی دارد. اگر شکست را به عنوان بی کفایتی و کمبود تعریف کنید، اغلب احساس درماندگی می کنید. معنای واقعی شکست، دست کشیدن از تلاش است. اگر دست از تلاش برندارید؛ بنابراین شما شکست نخورده اید. شکست را به عنوان یک ابزار یادگیری، فرآیند آزمون و خطا در نظر بگیرید.
4- چیزهایی که ندارید
انسان به طور طبیعی کمبود را یک عیب می بیند; اما او چنین اعتقادی به فراوانی ندارد. وقتی روی چیزهایی که نداریم تمرکز می کنیم، احساس بی کفایتی و محرومیت می کنیم. فایده این مطالعه چیست؟ بهتر است روی نکات مثبتی که داریم و نکات منفی که نداریم تمرکز کنیم. چرا به فکر چیزهایی که ندارید فکر می کنید؟ این طرز فکر کمکی به بهره وری و کارایی شما در زندگی نمی کند. فهرستی از چیزهایی که در زندگی برایتان ارزش قائل هستید تهیه کنید. شما فقط باید باور داشته باشید که آنچه دارید کافی است.
5- اگر
ما اغلب با فکر کردن بیش از حد به آینده حواسمان پرت می شود. هیچ کس نمی تواند آینده را پیش بینی کند. لازم نیست نگران چیزهایی باشید که نمی دانید اتفاق می افتد. به یاد داشته باشید که چنین نگرانی ها و نگرانی هایی انرژی شما را هدر می دهد و شما را از اهدافتان دور می کند. از خطرات آگاه باشید و در صورت امکان، نگرانی ها را کنار بگذارید و برای مقابله با آنها اقدام فوری انجام دهید.
6- “وقتی این اتفاق بیفتد خوشحال خواهم شد”
وقتی باور دارید اتفاقی می افتد که شما را خوشحال می کند و مدام منتظر وقوع آن هستید، زندگی خود را تلف می کنید. لحظه های زندگی خود را در تلاش برای به دست آوردن شادی و انتظار برای به دست آوردن آن هدر ندهید. تصمیم بگیرید که خوشحال باشید. خوشبختی مقصد نیست؛ برعکس، در طول مسیر مهم است.
7- پشیمانی
پشیمانی بخشی از زندگی است. شما نمی توانید گذشته را تغییر دهید. اما شما می توانید از آن درس بگیرید. آیا از گذشته خود درس گرفته اید؟ در این صورت اشتباه خود را تکرار نخواهید کرد. اگر روش دیگری را امتحان کنید، قطعا نتیجه خوبی خواهید گرفت. بپذیرید و تجربه کنید که آنچه در گذشته از دست داده اید بهایی است که از طریق آزمون و خطا پرداخته اید.
8- ترس از طرد شدن
بسیاری از ما آنقدر از طرد شدن و عدم پذیرش می ترسیم که هیچ تلاشی برای ترک محیط امن خود نمی کنیم. دلت را در دریا بگذار و از غمگین شدن و شکستن دلت نترس. هر چه بیشتر از ترس خود فرار کنید، ترس شما بیشتر می شود. شما باید بتوانید احساسات خود را بیان کنید و با عواقب آن مقابله کنید. به این ترتیب می توانید بر ترس از طرد شدن غلبه کنید و احساس راحتی بیشتری کنید. اگر به نتیجه ای که انتظار دارید نرسید، به زودی متوجه خواهید شد که اوضاع آنقدرها هم که فکر می کردید بد نیست و می توانید با آن کنار بیایید. سعی کنید شجاع باشید و زندگی را به عنوان یک ماجراجویی ببینید.
9 – انتظارات از دانشگاه
لاغر باش، زیبا باش، ثروتت را به رخ بکش تا تحسین شوی، این چه مزخرفی است. وقتی خودتان را همان طور که هستید بپذیرید و دوست بدارید، دیگر نیازی به اثبات خود به دیگران ندارید. تحت تاثیر تصاویر مجلل رسانه ها از افراد موفق و دوست داشتنی قرار نگیرید. اکثر این تصاویر عالی هستند. همه ما از دیدن عکس های افراد زیبا و بی نقص لذت می بریم. اما به خاطر داشته باشید که بسیاری از این تصاویر غیر طبیعی هستند. خودت را با تمام عیب ها و کاستی هایت بپذیر و دوست بدار.
10- به اندازه کافی خوب باشید
باور اینکه ما به اندازه کافی ارزشمند نیستیم آسان است. ما در دنیای رقابتی زندگی می کنیم. خوب است که به دنبال رشد و توسعه باشید. اما وقتی مدام خود را به خاطر خوب نبودن سرزنش می کنیم، دیگر تاثیر مثبت آن را نمی بینیم. این طرز فکر اصلا خوب نیست و سعی کنید این طرز فکر را به چالش بکشید. چه معیارهایی برای تعیین سطح مهارت وجود دارد؟ شما فقط باید از جایی که هستید و پیشرفت خود راضی باشید، این چیزی است که اهمیت دارد.
منبع: lifehack
ارسال پاسخ