عباس مهدیزاده به توسعه نقشه راه سه ساله اشاره کرد و گفت: “این برنامه ها با نتیجه شاخص های هوشمند طراحی شده اند و با یک رویکرد مبتنی بر نتیجه طراحی شده اند و در دفتر مرکزی ، دانشگاه ها و استان ها دنبال می شوند.”
وی افزود: ساختار برنامه ها ، برنامه پنج محور سازمان ، دسترسی افراد به غذاهای ایمن و داروهای ایمن ، هوش سیستم بهداشت ، کیفیت خدمات و بهبود سواد سلامت ، توسعه ذخایر استراتژیک پایدار و توسعه تولید داخلی و اثربخشی سیستم تحقیقاتی.
مدیر رهبری ، نظارت و امور سازمان غذا و داروی بر اهمیت سیستم ارزیابی عملکرد مبتنی بر داده ها تأکید کرد: گزارش های فصلی از پیشرفت برنامه ها با تکیه بر سیستم پیشرو سیستم بهداشت ارائه می شود و به سطوح مختلف مدیریت ارائه می شود و کمیته ویژه ای برای هماهنگی ارزیابی سالانه برنامه ها و دانشگاه های دولتی ارائه می شود.
مهدی زاده گفت: تخصیص منابع امسال فقط بر اساس برنامه ها پایه گذاری خواهد شد و تقاضای بودجه بدون توجیهی و توجیهی مورد توجه قرار نمی گیرد و هدف نهایی افزایش کارایی ، پاسخگویی و کارآیی در زمینه بهداشت و دستیابی به اهداف تحول گرا است.
“پس از آن ، منابع مالی ، انسانی و تجهیزات سازمان فقط بر اساس اجرای برنامه های تأیید شده و شاخص های عملکردی اختصاص می یابد و این به طور کامل در سیستم بهداشتی کنترل می شود.”
ارسال پاسخ