علی ارجماند با هشدار دادن به نتایج تغذیه اولیه تغذیه در شش ماه اول زندگی ، بر لزوم رعایت کامل با شیردهی تأکید کرد. وی گفت: “کودک باید هر نوع تغذیه ای غیر از شیر مادر و داروهای تجویز شده توسط پزشک تا پایان شش ماه مصرف کند.”
وی افزود: مصرف زودرس برخی از غذاها ممکن است خطر آلرژی در بزرگسالی را افزایش دهد: “از پایان شش ماه ، تغذیه با غذاهای خفیف مانند جو و بادام می تواند آغاز شود. در دو هفته اول ، توصیه می شود که فقط از این دو غذا برای افزایش میزان و تنوع مواد غذایی استفاده شود.
“از نیمه دوم ماه هفتم ، می توان از پری های ساده استفاده کرد تا کودک را با طعم های مختلف آشنا کنید و سپس به آرامی با سوپ رقیق شروع کنید و به تدریج غلظت را افزایش دهید.” گفت
محتمل مصرف میوه برای نوزادان زیر یک سال همچنان هشدار می دهد: هضم آسان و سیب ها و گلابی های غیر آلرژیک ، مانند برش های میوه احتمالاً با دقت زیادی مورد استفاده قرار می گیرند ، زیرا احتمالاً وارد دستگاه تنفسی کودک می شوند.
غذاهای سفره بزرگسالان برای نوزادان بسیار مضر است: نمک ، ادویه جات ترشی جات ، خمیر ، سس و سایر ادویه ها سلامت کودک را تهدید می کند ، مصرف نمک برای کودک زیر سن می تواند فشار خون و سایر مشکلات را افزایش دهد و ادویه جات ترشی جات می تواند باعث آلرژی و حتی آسم آینده شود.
متخصص اطفال توجه خود را به نقش مکمل های پزشکی جلب کرد و گفت: مولتیویتامین A و قطره ویتامین A باید از پنجمین تولد پزشک تحت نظارت پزشک شروع شود و نباید در تغذیه انحصاری مداخله کند. در پایان شش ماه ، قطره های آهن باید شروع شود و این قطرات باید تا دو سالگی ادامه یابد.
محتمل وی گفت: در صورت پاسخ کودک به مواد مغذی جدید ، تحقیقات جدی و استمرار موضوع فقط با نظر پزشک متخصص انجام می شود.
ارسال پاسخ